Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.050.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kimi_raikonen
    -Telsa-

eyvallah teşekkür ederim çok. bakalım bizim ufaklık neye karar verecek:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbunyaza

arkadaşlar kolay gelsin. bende eylül ayı gibi bir laptop almak istiyorum max fiyat 2500 lira ama 2600de olur hani ufak bi esneklik payım var. asıl amacım oyun oynamak bu doğrultuda önerebileceğiniz laptop varmı eksisi ile artısı ile cevap verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

''OYUN SERİSİ''

Msi ge60 > 3. Nesil i7 3610QM İşlemci, 8gb 1333mhz DDR3, 2gb gt650m GDDR5 ekran kartı, 1920x1080 full hd, 750gb-7200rpm ...

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4037v-n56vz-s4037v-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt650m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60975

Asus N56VZ S4037V > 3. Nesil i7 3610QM İşlemci, 8gb 1600mhz DDR3, 2gb gt650m GDDR3 ekran kartı, 1920x1080 full hd, 750gb-7200rpm ...

Lenovo Y580 >3. Nesil i7 3610QM İşlemci, 8gb 1600mhz DDR3, 2gb gtx660m GDDR5 ekran kartı, 1366x768 hd led, 750gb-5400rpm+32gb ssd ...

Asus ve Msi hemen hemen aynı özellikte. F/P olarak aynı ikiside. Lenovonun artısı gtx660m ekran kartı... Fakat hd led(1366x768) ve F/P olarak msi ve asus dan biraz daha düşük... Çözünürlük vs. F/P yi etkilediği için lenovo, ''msi ve asus dan'' F/P olarak biraz daha geride... En çok tutulan ve tavsiye edilen de, asus ve msi. Asus da biraz ısınma var diyor kullanan arkadaşlar. Msi oyun serisi olduğu için biraz daha başarılı soğutma konusunda. Oyun için kullanacaksan msi iyi bir alternatif. (2. alternatif de Asus.)

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm (msi-ge60/70 kullananlardan da tavsiye isteyebilirsin)

• arkadaslar bugun ben de bi lenovo aldım z580 biraz arastırdıktan sonra f/p oranı ii geldi diğer nb alra göre.

buradan aldım daha elime geçmedi. sitede ek olarak ürünü alana soğutucu fan + kablosuz mouse+çanta vardı 31 tlye onuda aldım 1428 tl ye geldi 6 taksit.

• quote:

Orijinalden alıntı: kammerant

Selam. Bilgisayar işinden çok anlayan biri değilim. O yüzden bir bilene danışmak lazım dedim ve hemen üye oldum:)
    Beş yılı geçti, sony vaio kullanıyorum şimdiye kadar bir kere fan tıkanması, ısınma haricinde bir sorun çıkartmadı. Hala maşallahı var, bana iyi dayandı.
    Bu sene, kız kardeşime de bir laptop hediye almayı düşünüyorum. Yüksek fiyat olmasına rağmen, Toshiba ya da vaio arasında gidip geldik. Sonunda da vaio olsun dedik. E vaioyu da pek havalı buluyor açıkçası (kız milleti işte)

Öyle oyun oynayan bir tip değil doğal olarak ama fizik doktorasına başlayacak. Bir kaç özel istatistik programları vs kullanıyor, mimar gibi kasan grafik çizimleri yapacağını sanmıyorum ama yine de bu konuda çok vasat olmaması lazım. Uzun saatler açık kalıyor bilgisayarı, fazla çalışıyor. Acayip film izler, müzik dinler. Vaio servisten,

http://www.sony.com.tr/product/vn-e-series/sve14a1v6e

tavsiye ettiler. İşlemci bir önceki nesil. Ama tukuazının görünümü bir harika, kendi özel mouse hediyesi falan fıstık gibi hediyeleri de var. Fiyatı da 2.300. Sizce değer mi? Onu bir beş yıl kadar götürür mü? Çok mu uçuyorum? Yoksa vaz mı geçeyim? Hadi vazgeçtim, ne tavsiye edebilirsiniz? Bütçem 2.500'e kadar çıkabilir.

Bence siz yine sony alin.. sony den sonra oteki pc ler size çin mali gelecektir.. Sony den baska alternatif olarak apple var.. bu 2 firmanin urunleri pahali ve donanimi muadillerine gore dusuk ama cok kaliteli oluyorlar..

Googleye pcdepo yazin ordan sony nin logosuna tiklayin.. gonlunuz hangisini istiyorsa alin ayaginizi uzatip keyfini cikarin.. apple modelleri icin ise googleye bilkom yazin.. ordan macbook u secin..

Fizik hesaplamalari falan yapilacaksa islemci intel i5 ya da amd A8 den dusuk olmasin.. Kullanim amaciniza bakacak olursak size ekrankarti guclu bir pc gerekmiyor... Ssd de taktirtirsaniz pc sizi baya goturur.. Ssd alirsaniz film+muzik arsiviniz icin akasa n-stor aparatini oneririm..pc den cikan hdd yi buraya takarsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• büyük ihtimal bunu alacağım arkadaşlar uzun zamandır bakıyorum ekonomik olarak 1800 civarının yukarısına çıkamam oyunlarda 2 sene idare eder diye düşünüyorum zaten hardcore oyuncu değilim fullhd çözünürlük de hoşuma gitti bu arada bildiğiniz noksan bi noktası var mı?

• Merhaba arkadaşlar, kısmetse bir notebook almayı düşünüyorum. Daha önce hiç notebook almamıştım ve bu konuda pek bilgim yok açıkçası. Bütçem 1.500TL ve ben şu modelleri bulabildim. Bunlar içinden hangilerini tavsiye edersiniz veya hangisinden uzak durmamı önerirsiniz?

LENOVO IdeaPad Z570Am ->

LENOVO IdeaPad Z580->

ASUS K53SD-SX139D->

DELL INSPIRON 5520->

Lenovo Z580 59-332445->

Lenovo G580 59-332781->

LENOVO Z570 59-329039->

ASUS K53SV- SX795R->

Lenovo Essential G770->

Bilgisayarı muhtemelen çok kullanacağım. Yani gün içinde açık olduğu saatler fazla olacak ve oyun da oynamak istiyorum. O yüzden ısınma probleminin olmaması tercihimdir. Bunların arasında öncelikle tavsiye ettiğiniz veya uzak dur dediğiniz var mıdır? Birden fazla olursa iyi olur çünkü birini alamazsam diğerini alabileyim, yani yedek plan. Ben bunları bulabildim. Eğer 1.500TL altı bildiğiniz başka bir notebook varsa, onu da söyleyebilirsiniz. Mümkünse 4-5 yıl idare edebilecek bir şey olsun.

• dell 5520 tavsiyemdir güzel ürün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.E

quote:

Orijinalden alıntı: barbunyaza

arkadaşlar kolay gelsin. bende eylül ayı gibi bir laptop almak istiyorum max fiyat 2500 lira ama 2600de olur hani ufak bi esneklik payım var. asıl amacım oyun oynamak bu doğrultuda önerebileceğiniz laptop varmı eksisi ile artısı ile cevap verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-037tr-notebook-urun7932.html ''OYUN SERİSİ''

Msi ge60 > 3. Nesil i7 3610QM İşlemci, 8gb 1333mhz DDR3, 2gb gt650m GDDR5 ekran kartı, 1920x1080 full hd, 750gb-7200rpm ...

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4037v-n56vz-s4037v-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt650m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60975

Asus N56VZ S4037V > 3. Nesil i7 3610QM İşlemci, 8gb 1600mhz DDR3, 2gb gt650m GDDR3 ekran kartı, 1920x1080 full hd, 750gb-7200rpm ...

http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332600-notebook-urun8211.html

Lenovo Y580 >3. Nesil i7 3610QM İşlemci, 8gb 1600mhz DDR3, 2gb gtx660m GDDR5 ekran kartı, 1366x768 hd led, 750gb-5400rpm+32gb ssd ...

Asus ve Msi hemen hemen aynı özellikte. F/P olarak aynı ikiside. Lenovonun artısı gtx660m ekran kartı... Fakat hd led(1366x768) ve F/P olarak msi ve asus dan biraz daha düşük... Çözünürlük vs. F/P yi etkilediği için lenovo, ''msi ve asus dan'' F/P olarak biraz daha geride... En çok tutulan ve tavsiye edilen de, asus ve msi. Asus da biraz ısınma var diyor kullanan arkadaşlar. Msi oyun serisi olduğu için biraz daha başarılı soğutma konusunda. Oyun için kullanacaksan msi iyi bir alternatif. (2. alternatif de Asus.)

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/tm.htm (msi-ge60/70 kullananlardan da tavsiye isteyebilirsin)

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MusziD

Bilgisayarı muhtemelen çok kullanacağım. Yani gün içinde açık olduğu saatler fazla olacak ve oyun da oynamak istiyorum. O yüzden ısınma probleminin olmaması tercihimdir. Bunların arasında öncelikle tavsiye ettiğiniz veya uzak dur dediğiniz var mıdır? Birden fazla olursa iyi olur çünkü birini alamazsam diğerini alabileyim, yani yedek plan. Ben bunları bulabildim. Eğer 1.500TL altı bildiğiniz başka bir notebook varsa, onu da söyleyebilirsiniz. Mümkünse 4-5 yıl idare edebilecek bir şey olsun.

(yeni K55 serisi) (asus k53 yerine de k55(3.nesil işlemcili) serilerini tercih et)

Lenovo z570 yerine z580 daha iyi bir alternatif. z570 hakkında çok sorun var diyorlar. lenovonun sadece z580 modeli alternatif. (asusdan sonra)

• @-Vincenzo-
    Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

@E.E
    Dediklerinize bakacağım teşekkürler
  • 1500-2200 TL arasında notebook arıyorum.HP,Casper hariç bütün önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • MSI GE60(oyun serisi. i5-i7) - Asus N56VZ S4037V(multimedya-oyun) - Lenovo Y580 (multimedya-oyun)

• 3. Nesil ve Yeni seri. Sadece ekran kartı gt630m. (Fiyatı uygun olduğu için alternatif olabilir.)

• quote:

MSI GE60(oyun serisi. i5-i7) - Asus N56VZ S4037V(multimedya-oyun) - Lenovo Y580 (multimedya-oyun)

Msi düşünüyorum bende ama int. Alışveriş yapma şansım yok Bursada 2 tane satış nok. Var orada olmasa bile siparişle getirirler mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

(yeni K55 serisi) (asus k53 yerine de k55(3.nesil işlemcili) serilerini tercih et)

Lenovo z570 yerine z580 daha iyi bir alternatif. z570 hakkında çok sorun var diyorlar. lenovonun sadece z580 modeli alternatif. (asusdan sonra)

z580 olmaz, kasa ekran o notebooku kaldirmiyor. y580 daha uygun olur. Ancak Lenovo pis oynuyor Turkiyede prensip sahibi iseniz almamanizi tavsiye ederim.

Niye Lenovo almiyacaksin cunku..

1. Bu forumlarda cok lenovo hayranligi yapiliyor bence para veriyor bunlar bazilarina yazdiriyor ne yazikki durum bu. Belki ise alma umidi veriyorlar promoter merchandiser olarak bilmiyorum ama kesin bir sey var, belki baska cazibelerini kullaniyorlardir.

2. Yedek parca bulunduracaksin

3. Servisinle deli gibi pazarlik yapmiyacaksin o da kazansin ki tuketicden parasini istemiyeceksin ..
    forum.darkhardware.com
    Sunucu Bakımı yapılıyor
    http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=199522

4. Ilaki buyuyecem diye TTnetde 9.99 a netbook satmiyacaksin.
    forum.darkhardware.com
    Sunucu Bakımı yapılıyor
    http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=199522

5. Vatanda her urunde 25% indirimde Lenovoda oynanan oyunlara ozelikle z580 uzerinde dikkat ettniz mi. Asagidaki urun bir iki gun raftan kalkiyor sonra 25% indirim bittiginde raflara geri geliyor

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-332469-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61150

Ayni 8gb li modeli 2 modelde satip, birini en fazla satilan model gosterip 2.sine musterini ozendirmeyeceksin. Bu forum da model numarasina kadar ortaya konan oyunu ortaya cikarmistim.

ucuz satis oyunlari bunlar. markanin menseei hangi ulke idi? hic cin pazarinda pazarlik yaptiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

MSI GE60(oyun serisi. i5-i7) - Asus N56VZ S4037V(multimedya-oyun) - Lenovo Y580 (multimedya-oyun)

Msi düşünüyorum bende ama int. Alışveriş yapma şansım yok Bursada 2 tane satış nok. Var orada olmasa bile siparişle getirirler mi acaba ?

Yardımcı olurlar herhalde. (ayrıca pcdepo dan kapıda ödemeli alabilirsin.)

• @old_guru
    Asus'u alayım o zaman, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

quote:

http://www.pcdepo.com/asus-k55vm-sx034r-notebook-urun8171.html (yeni K55 serisi) (asus k53 yerine de k55(3.nesil işlemcili) serilerini tercih et)

z580 olmaz, kasa ekran o notebooku kaldirmiyor. y580 daha uygun olur. Ancak Lenovo pis oynuyor Turkiyede prensip sahibi iseniz almamanizi tavsiye ederim.

1. Bu forumlarda cok lenovo hayranligi yapiliyor bence para veriyor bunlar bazilarina yazdiriyor ne yazikki durum bu. Belki ise alma umidi veriyorlar promoter merchandiser olarak bilmiyorum ama kesin bir sey var, belki baska cazibelerini kullaniyorlardir.

3. Servisinle deli gibi pazarlik yapmiyacaksin o da kazansin ki tuketicden parasini istemiyeceksin ..http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=199522

4. Ilaki buyuyecem diye TTnetde 9.99 a netbook satmiyacaksin.http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=199522

5. Vatanda her urunde 25% indirimde Lenovoda oynanan oyunlara ozelikle z580 uzerinde dikkat ettniz mi. Asagidaki urun bir iki gun raftan kalkiyor sonra 25% indirim bittiginde raflara geri geliyor

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-332469-z580-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61150

Ayni 8gb li modeli 2 modelde satip, birini en fazla satilan model gosterip 2.sine musterini ozendirmeyeceksin. Bu forum da model numarasina kadar ortaya konan oyunu ortaya cikarmistim.

ucuz satis oyunlari bunlar. markanin menseei hangi ulke idi? hic cin pazarinda pazarlik yaptiniz mi?

Yorumu düzgün okusaydın, bu sacma ve gereksiz yorumu yapmazdın... Arkadaş bir kaç alternatif içine, lenovonun bazı modellerini de eklemiş, ben de ''ASUS dan sonra'' lenovo dedim arkadaşım... Yorumu düzgün oku, ondan sonra kuruntu yap yapacaksan. Bir de ark. 1500 tl altı pc arıyormuş ona göre tavsiye ettim. ''Y580 alternatif olur demişsin''... Bütce o civarda olsaydı direk MSI GE60 yapıştırırdım... Y580 in adı bile gecmezdi. çin pazarı :) ''vasat''

• quote:

@old_guru
    Asus'u alayım o zaman, teşekkürler

Arkadaşım öncelikli olarak ''asus'' önermiştim zaten! (Asus N53 kullanan birisi olarak.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: old_guru

quote:

quote:

http://www.pcdepo.com/asus-k55vm-sx034r-notebook-urun8171.html (yeni K55 serisi) (asus k53 yerine de k55(3.nesil işlemcili) serilerini tercih et)

3. Servisinle deli gibi pazarlik yapmiyacaksin o da kazansin ki tuketicden parasini istemiyeceksin ..http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=199522

4. Ilaki buyuyecem diye TTnetde 9.99 a netbook satmiyacaksin.http://forum.darkhardware.com/viewtopic.php?f=11&t=199522

Yorumu düzgün okusaydın, bu sacma ve gereksiz yorumu yapmazdın... Arkadaş bir kaç alternatif içine, lenovonun bazı modellerini de eklemiş, ben de ''ASUS dan sonra'' lenovo dedim arkadaşım... Yorumu düzgün oku, ondan sonra kuruntu yap yapacaksan. Bir de ark. 1500 tl altı pc arıyormuş ona göre tavsiye ettim. ''Y580 alternatif olur demişsin''... Bütce o civarda olsaydı direk MSI GE60 yapıştırırdım... Y580 in adı bile gecmezdi. çin pazarı :) ''vasat''

Kusura bakma ben Lenovoya kizginim sinirim bozuk ama yazdiklarimin hepsi dogru ve linkleri var ama konu ile alakasiz haklisin.

• 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.