Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.054.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: osmandemirbas

arkadaşlar dizüstü bilgisayarlarda blu-ray teknolojisi kayıtda yapabiliyormu?üreten firma varmı?
    bilen arkadaşlardan cevaplar bekliyorum.

Baktığınız laptop Blu-ray okuyabilir,yazamaz.Piyasada bluray yazıcılar var fakat hem pahalılar hem de yazma hızları çok düşük.
    Baktığınız laptop gayet iyi,site de güvenilirdir.

arkadaşlar bu siteye nasıl üye olunuyor.bir türlü üyeliğim aktive edilmedi.
  • arkadaşlar sz002v ile aşağıdaki makina kıyaslanırsa hangisi öne çıkar

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=94150&ad=DELL-XPS-1645-BQ72P45-i7-720QM-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar
  • Arkadaşlar MSI GT680R alacağım fakat; hem güvenilir hemde fiyatı(12 taksitle alacağım-kart sorun değil) En uygun olan site hangisidir?
  • quote:

arkadaşlar sz002v ile aşağıdaki makina kıyaslanırsa hangisi öne çıkar

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=94150&ad=DELL-XPS-1645-BQ72P45-i7-720QM-4GB-500GB-W7HP-Tasinabilir-Bilgisayar

Kesinlikle "sz002v" daha iyidir.
  • bu kadar fiyat farkı neden olur ki

www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7113

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=53206

• isterseniz bu modeli ekleyin
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr13e-nr13e-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-1gb-gt540m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52176

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bakın bu kasa kalitesi, kasa dayanıklılığı gibi konularda bazen abartıya kaçılıyor forumda. Yani ben hiç anlamıyorum bu kasa kalitesi nedir, ne ile ölçülür ama beklentilere bırakırsak daha iyi olur diyebilirim. Ben MSI tarafından üretilen bir Exper göstereyim size, buyrun Adapazarı'na, yani Dell 5010'a kalitesiz diyen buna ne der bilmiyorum. Fakat gelin görün ki ailem şikayet etmiyor, kullanıyor. Çünkü beklentiyle alakalı.

Bugün N53'ü klavyesi içine çöküyor diye almayanlar var. Ne diyelim şimdi? K53 önermeyelim mi bunlara? N serisi bile kesmiyor adamları. Bahsi geçen şikayet için gidip cihazlardan birini inceledim. Yani gerçekten garipti düşündüklerim. Ya bende bir sorun vardı, hiçbir gariplik hissetmedim, yahut da bu arkadaşlara dandik klavyeler denk geliyor.

Şimdi estetik farklı bir şey. Kimisi sırf görüntüsü için gider Asus NX90 alır, Acer Ethos alır, bir şey diyemem ama kasası kaliteli diye tutturarak daha zayıf ama daha pahalı bir cihazı önerirken dikkat etmek lazım. En azından 310M'nin, HD 5650'den bariz şekilde zayıf bir kart olduğunu üstüne basa basa belirtelim, sonra dileyen istediğini alsın.

Şimdi üstteki yorumda HDD denmiş; geçiniz. 5400 RPM disk altı üstü, 320 olsa ne, 500 olsa ne (: aradaki fark 20-30 lira en fazla. Klavye su geçirmez demiş. Yani, bugüne kadar hiç aramadığım ve aramayacağım bir özellik. Fan temizleme otomatik nasıl oluyor bilmiyorum ama kullanımla alakalı bir şey. Hiçbir dizüstü bilgisayarımda fan temizlemeye ihtiyacım olmadı. Olursa açarım temizlerim. Açamayanlar da gider temizletirler. Enhanced tırıvırı bilmem ne (: Gördüğüm en sağlam safsatalardandır. 5-10 saniye değişirse dua edin. Alırsınız bir SSD, kurarsınız ufak bir linux dağıtımı, 8-10 saniyede internete hazır hale gelir bilgisayarınız her açılışta. Bundan ötesi yok. E bir de malum, kasa kalitesi demiş. Beklentinizle alakalı.

Fakat bir ekran kartına çare bulmanız çok zor. İşlemci deseniz yine öyle. İşlemciler sorun değil de, o ekran kartı farkını hiçbir şey kapatamaz. Bunu göze alan varsa, zaten bir itiraz yok, herkes alıyor istediğini. Bu açıdan da bakmak lazım.

@jay jay justified ekran kartı yorumunda sonuna kadar haklısın ama ben de belirttiğim gibi orta seviye hatta pes harici oyuncu bile sayılmam. zaten sıralamada ati5650 70 lerde 310m 140 larda. kağıt üstünde 5650'li dell almak daha mantıklı ama belki oyuncu kullanıcılara 5650 bile azdır. i3 lü ve iyi ekran kartı olan 2000-2500 tl'lik notebooklar da var o tip kullanıcılar için. hdd konusuda aynen dediğin gibi ayrıca 150 tl verip 1tb hafıza alınabilir yani o da çok önemli değil. ama kasa kalitesi dediğim şey estetikten ibaret değil. sağlamlık hissi bence notebook için 1. sırada önemli. 15r ve 5010 tip kasalar benim dell'e olan yatkınlığımdan döndürdü. menteşe kısmı
    TrainsBoatsAndPlanesyoutube
    Dell Inspiron 15R/N5010 hinge problem
    http://www.youtube.com/watch?v=fjpwTTO_tNQ&feature=related
    bu videoda şüphelendiğim gibi dandik geldi bana. belki de bu sorun çoğu kişi de yoktur ama beni 2 sene sonra oyun oynamamak değil (ki 5650 de o zaman çöp olur büyük ihtimal) bu tip bi sorun rahatsız eder. hopörler konumu ve ses kalitesi de aynı lenovo daha iyi gibi geldi bana. film konusunda beklentilerimi karşıladı. yani 5650 ile 310m arasında filmin görüntü kalitesi bi fark eder mi orasını bilmiyorum (cvplayan olursa iyi olur)

fan temizleme konusu açıkça benim gibiler için iyi. çünkü ben kasayı kendi başıma açmayı ve içerisi ile oynamaya cesaret edemem. win7 kullanıyorum ve dediğin gibi linux vb. sistemleri kullanacağımı zannetmiyorum bu yüzden enhanced bence etkili bi sistem yani notebook'u apple kadar hızlı açmıyor ama bi serilik getiriyor. su geçirmez klavye (Chiclet keyboard) özelliği aramaman demen çok garip ayrıca ben denize saatle girmem ama günlük hayatta ne olacağını bilinmez o yüzden hep su geçirmez saat alırım.

sonuçta demek istediğim ekran kartına iyi demek belki de 6 aylık bi ömrü olan cümle. oyun performansı isteyen i3 lü 2000 tllik alet alır. veya ben gider ps3 artı lcd tv alırım sırf oyun için. ama 5650 bugün 70. 6 ay sonra 170. olacak. ekran kartı mevzusu kelebeğin ömrü gibi. açıkçası ben 5010larda dell'in studio serisi gibi kasası olsa direk dell alırdım ama lenovo'nun sağlam duruşu ve belki de çoğu kişi için pek de önemli olmayan bir iki ufak detayı bu fiyat aralığındaki bir notebook için daha tatmin edici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

isterseniz bu modeli ekleyin
    www.vatanbilgisayar.com
    http://www.vatanbilgisayar.com/exper-nr13e-nr13e-core-i7-2630qm--2.0ghz-8gb-ddr3-640gb-15.6-1gb-gt540m-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=52176

önerdiğiniz modelden kullananlar memnun değiller.

"bu bilgisayarı satmayın
    bu bilgisayarı 2ay önce aldım ama aldıgım günden beri pişmanım exper e kac defa aradım exper in resmi sitesinde ne bu bilgisayarı anlatan bir sayfa var nede sürücüleri nasıl bir bilgisayardır bu başka söyleyecek bir şey yok malesef"

Artıları: artı olarak i7 işlemci 8 gb ram ve gt540 ekran kartı var ama

Eksileri : cok eksileri var yavaş ekran kartı düzgün çalışmıyor güncellemeleri yok blutut calışmıyor

Sevdiklerinize önerir misiniz ? : Hayır

• quote:

bu kadar fiyat farkı neden olur ki

www.novabilgisayar.com
    Nova Bilgisayar, Notebook, Toplama Bilgisayar ve İş İstasyonu gibi teknolojik ürünleri satan mağaza

www.vatanbilgisayar.com

Satış, fiyat politikaları hesapları kitapları ayrı işliyor çünkü sitelerin. Biri bir fiyata veriyor diye diğerinin eli mahkum değil :) Vatan başka bir kitleye hitap ediyor, ki ara ara indirim de yapıyor, hatta Nova'yı hiç bilmeyen insanların var olduğunu da düşünürsek sadece elden ürün almayı seven Vatan'cılar için iyi bile sayılır fiyat

• novaya yazdığım epostaya cevap bile vermediler.kaldıki 1 haftadır üye olmaya çalışıyorum,üyede olamadım.insan kuşkulanıyor sitenin ciddiyetinden.bu bilgisayarlar radyasyonlu falan olmasın?
    garantiyle ilgili sorduğum soruya neden cevap vermediki site?çok basit bir soruydu oysaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

bu kadar fiyat farkı neden olur ki

www.novabilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

Satış, fiyat politikaları hesapları kitapları ayrı işliyor çünkü sitelerin. Biri bir fiyata veriyor diye diğerinin eli mahkum değil :) Vatan başka bir kitleye hitap ediyor, ki ara ara indirim de yapıyor, hatta Nova'yı hiç bilmeyen insanların var olduğunu da düşünürsek sadece elden ürün almayı seven Vatan'cılar için iyi bile sayılır fiyat

online satışta dada düşüyor yokmu düşüren :))

• Fiyat performance olarak acer ların paylaşılmaması ilginç geldi.

usb 3.0

gt540 ekran kartı

Intel Core i5 2410M

8 SAAT PİL SÜRESİ

5.1 Ses Çıkışı

Chicklet klavye

Hd kalitesinde webcam

Dolby home theater 4.0

Havale / EFT : 1.585,70 TL (KDV Dahil)

Biraz daha ucuz ise

Intel Core i5 430M
    Sistem Belleği (Ram) 4 GB
    Ekran Kartı nVIDIA GeForce GT420M Harici 1 Gb

havale ile 1180 tl

• arkadaslar asus k53 serisinde ısınma, karıncalanma gibi kronik sorunlar varmıdır? Gönül rahatlıgıyla siparis verebilirmiyiz?

bir de, kredi kartıyla kapıda ödeme yapabilicegimiz güvenilir bir site varmı acaba? acılmıs kullanılmıs ürünleri gönderebiliyorlar, ürünü görmeden parayı vermek istemiyorum.

• @nfsworld
    4830tg ilk sayfada var zaten.
    İkinci Acer ise f/p likten uzak.

@volkan3536
    Üründe ısınma ve karıncalanma sorunu yok.Daha fazla bilgiyi burada bulabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_48563164/tm.htm
  • Merhaba arkadaşlar, güzel bir paylaşım olmuş öncelikle ellerinize sağlık.

Ben 2000 tl ye kadar bir tane düşünüyorum, listedekiler de bayağı iyi özellikli notebooklar fakat, verilen sitelerin güvenilirliği hakkında endişelerim var.

Bu önerilen; pcdepo,sadecenotebook,eksenbilgisayar gibi siteler güvenilir siteler mi. Sattıkları ürünlerde garanti sıkıntısı oluyor mu.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Bide maksimum 1600-2000 tl ye hangisini önerirsiniz.

Teşekkürler.
  • @nosisukka
    Siteler güvenilirdir,forumda bilinen yerlerdir.Bu ürün ekran kartıyla öne çıkıyor,önerim bu olur:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 12 Mayıs 2011; 17:51:18 >
  • Max 2000 Tl bir bilgisayar arıyorum.

Bilgisayarı kullanma amaçlarım:

-3D Çizim programları kullanmak
    -Pes serisi ve The Sims serisi oyunları ortanın üstü kalitede takılmadan oynamak
    -İnternette dolasmak
    -HD film izlemek
    -En azından bi 3.5 sene kadar kullanmak

Bu üstteki özelliklere göre laptop tavsiyeleriniz benim dışımda bir çok kullanıcıya da hitap edecektir.Tavsiye ettiğiniz laptopu mümkünse + ları ve - leri olarak tanıtın alacak olan kişi ihtiyacına göre seçer.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • HP DV6-6030ET LL047EA almaya kara verdim arkadaşlar teknosa da güzel bir fiyatla satışa sunulmuş. Acaba sıkıntı yaşar mıyım. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi ve tedirgin oldum açıkçası biraz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosisukka

HP DV6-6030ET LL047EA almaya kara verdim arkadaşlar teknosa da güzel bir fiyatla satışa sunulmuş. Acaba sıkıntı yaşar mıyım. Özelliklerine göre fiyatı çok iyi ve tedirgin oldum açıkçası biraz :)

ben 6020et modelını kullanıyorum suanda daha bır sıkıntı yasamadım dostum :)
    oyunlarda ıyı performaslı normal kullanımda ıse cok ıyı performans gosterıyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_48378077/mpage_3/key_/tm.htm

buraya bakabilirsin . Fiyat olarak ilginç bir şekilde en ucuz teknosa da .

f/p olarak güzel bir bilgisayar. Hatta fazla güzel .

Gerçi 8 gb ram çok gerekli mi tartışılır ama ekran kartı ve işlemci gayet iyi.
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.