Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.456
Cevap
248
Favori
1.048.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Yamtar

Peki ilk sayfada yer alan dell mi bu mu? Oyun oynacağım, internet, birde film. Başkada yaptığım bir şey yok..

Uyarıyorum dostum. Ben bu laptop dün aldım BIMEKS'ten. Aleti şarjdan çıkarınca pilinden sürekli bir çınlama sesi geliyor. Bu yüzden hemen iade ettim. Forumda ve internette araştırdım. Aynı probleme sahip insanlar var. Hatta ben geri verirken, yanımdaki adam da dell laptopu geri veriyordu. Ek olarak ben kasanın kalitesini beğenmedim. Sokakta satılan plastik oyuncaklara benziyor. Bir de fandan gerçekten çok ses geliyor. I7 makine normal diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darci

quote:

Peki ilk sayfada yer alan dell mi bu mu? Oyun oynacağım, internet, birde film. Başkada yaptığım bir şey yok..

Uyarıyorum dostum. Ben bu laptop dün aldım BIMEKS'ten. Aleti şarjdan çıkarınca pilinden sürekli bir çınlama sesi geliyor. Bu yüzden hemen iade ettim. Forumda ve internette araştırdım. Aynı probleme sahip insanlar var. Hatta ben geri verirken, yanımdaki adam da dell laptopu geri veriyordu. Ek olarak ben kasanın kalitesini beğenmedim. Sokakta satılan plastik oyuncaklara benziyor. Bir de fandan gerçekten çok ses geliyor. I7 makine normal diyelim.

Peki sağolasın bir şey daha merak ediyorum. Örneğin dellin bilgisayarından aldım fakat dell bayisi şehirde yok. Garantiyi nasıl yapacağım?

• quote:

quote:

quote:

Peki sağolasın bir şey daha merak ediyorum. Örneğin dellin bilgisayarından aldım fakat dell bayisi şehirde yok. Garantiyi nasıl yapacağım?

kargo ile göndereceksin

• quote:

quote:

aynı çınlama sesi bendede vardı bende geri verdim kasa kalitesi ve klavyeside kalitesizdi hadi kasayı geçtimde çınalma sesi çekilecek gibi değildi özellikle sessiz bir ortamda

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

@Binner

Evet onsiparis aşamasında 2150 TL gibi bir fiyatı vardı. Yavaş yavaş yükseldi ve 2400 leri buldu. Tabi bunda az da olsa dolarin da etkisi var. En kısa zamanda duzelteceğim..

burak 3 günlüğüne bunuda ekle istersen. kampanyada fiyat iyi gibi geldi

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/115220/dell-studio-xps-501s74p45-.aspx

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar atlamış sanırım garantilik bir durum olduğunda ücretsiz telefon umarasını arayacaksın dell servisi ayağına gelicek...

• Güzel konu olmuş .

• selam arkadaşlar amerikadan arkadaş notebook getirecek karar veremedim oyun ve hız bakımından kaliteli bişey olsun istiyorum ama f/p olarak ne tavsiye edersiniz

İlgilenirseniz memnun olurum ..
  • nekadar verebileceğini sölersen insanlar daha sağlıklı yorum yaparlar
  • hp hdx 16 alıp i7 720q ve ati 5650 veya 5730 ile güçlendirme şansım warmı ? çok fazla notbok baktım ama tasarım açısından beğenemedim bunun dışında.

ek olarak bişey daha sorcam notbooklarda core2quat ile i7 arasında performans açısından ne gibi fark olur ?

teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ali
    hp hdx 16 alıp i7 720q ve ati 5650 veya 5730 ile güçlendirme şansım warmı ? çok fazla notbok baktım ama tasarım açısından beğenemedim bunun dışında.

ek olarak bişey daha sorcam notbooklarda core2quat ile i7 arasında performans açısından ne gibi fark olur ?

teşekürler

Mitsubishi EVO 6 alıp EVO X teki motoru takmaya benzer. Gereksiz masraf olur. Uyumsuzluk çıkabilir. Başka alternatifler duşunun derim..

İşlemci sıralamasına buradan bakabilirsin..

www.cpubenchmark.net
    PassMark Software - List of Benchmarked CPUs
    http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 2 Ocak 2011; 14:09:30 >

• peki lenovo ideaped y560 hakkında ne düşünüyosun ? bu performansı amd ilemcili başka bi makinayla yakalayabilirmiyiz ? fiyatta çok değişiklik olurmu ?

i7 performansı alabilceğim amd işlemci warmı ? warsa notbooklarda ısınma gibi problem çıkarıyomu ?
  • AMD'de i7 muadili mobil işlemci yok. Y560 güzel bir secim..
  • y560 gold'daki fiyat uygun.
    ama 8 GB 'lık bir seçenek yok sanıyorum.

Vatan'da inceledim ürünü , hoşuma gitti. birkaç gün içinde bu ürünü satın almayı düşünüyorum.
    sanıyorum bu Lenovo Y560 ile ilgili en önemli sorun pil süresinin 1 saat olması (yüklü durumda )

Nvidia optimus teknolojisinin pil süresine olumlu etkisi varmıdır bilemiyorum.

Nvidia geforce GT 425M ile Ati mobility Radeon HD 5730 kıyaslarsak neler söylerseniz?

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

AMD'de i7 muadili mobil işlemci yok. Y560 güzel bir secim..
  • @ binner
    hocam ati 5730 la kıyaslamadan önce bence ilk 5650'yle kıyasla
    notebookcheck e girersen görürsün durumu
  • binner kardeşim 8gb lüzumlu değil

5730 425 den daha iyi bir karttır 5650 ile 425 kafa kafaya gelir

lenovo iyi makine ama ben optimus teknolojisi istiyorum diyorsan illa

asus n53 serileri işini daha çok görecektir
  • @binner

Yüklü durumda hangi notebook'u getirirsen getir, 1-1,5 saati aşamaz. (Timeline vs. Seriler hariç.) Nvidia optimus teknolojisi gerek duyulmadiginda anakarttaki onboard ekran kartına geçiş yaparak pil tasarrufu sağlıyor. Ama bu teknoloji yük altindayken pil sûreni uzatmaz haliyle..

5730 , GT425'ten onde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 2 Ocak 2011; 19:40:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

kargo ile göndereceksin

Konuya yabancı değilsin, bari sen yapma hocam. Dell servisi eve gelip onarım yapıyor. Kargo falan yok, yanlış yönlendirmeyelim.
  • bana yardım edermisiniz şu pc yi alıcam iyimi sizce left 4 dead 2 cod black ops gibi oyunları kaldırsın yeter bana

Casper
    İşlemci :Intel® Core i5-650 İşlemci
    İşlemci Hızı (ghz) :3,20 GHz
    Bellek (mb) Ddr Ram :4 GB DDR3
    Sabit Disk (gb/rpm) :500 GB
    Chipset :Intel H55 Chipset Anakart
    Ekran Kartı :2 GB (1 GB Ayrılmış Bellek)
    Garanti Süresi (yıl) :2
    İşletim Sistemi :Windows® 7 Home Premium
    Model :CD TK-I650A
    Optik Sürücü :DVD±RW DUal
    Grafik Tipi :ATI HDG4670
    Kart Okuyucu :20 in 1

12 x 101,10 TL = 1.213,23 TL e alıcam sizce iyimi ?
  • @ ismet6639

Bence casper yerine başka markalara yönel :) ben bi sorununu görmedim sadece nette okuduklarımla söylüyorum ama yinede başka al bence :) özellikler iyiymiş bu arada ekran kartı modeli az daha iyi olabilir bence? seneyeki oyunları falan orta-düşük ayarlarla oynarsın bu kartla
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.