Şimdi Ara

en iyi film

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdiye kadar izlediğiniz en iyi pokemon filmini yazarmısınız benim şahsen izlediğim en iyi film arceus and the jewel of life tavsiye ederim süperdi

• Tabi ki Pokemon Daima
  • Tabi ki ve tabi ki Pokemonun ilk filmi. Mewtwo'lu olan. Mewtwo Returns'tü galiba ismi. Çünkü çok orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Tabi ki ve tabi ki Pokemonun ilk filmi. Mewtwo'lu olan. Mewtwo Returns'tü galiba ismi. Çünkü çok orjinal

Katılıyorum.Mewtwo vs Mew diye bilinir.Gerçek ismi Mewtwo Strikes Back.Mewtwo Returns'ta özel film.Devamı gibi birşey
  • ilk film mewtwo vs mew bu 2. galba ve evet çok guzeldi oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 17 Nisan 2011; 21:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Tabi ki ve tabi ki Pokemonun ilk filmi. Mewtwo'lu olan. Mewtwo Returns'tü galiba ismi. Çünkü çok orjinal

Katılıyorum.Mewtwo vs Mew diye bilinir.Gerçek ismi Mewtwo Strikes Back.Mewtwo Returns'ta özel film.Devamı gibi birşey

Benim kanaatim de o ikisi için. Mew ve Mewtwo en sevdiğim efsaneler zaten. Diğer jenerasyonlarınki bu kediler kadar sağlam değiller (bana göre)
  • 1-)Pokemonun 10. filmi yani The Rise of Darkrai(Darkrai'nin doğuşu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 19 Nisan 2011; 10:21:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen en güzeli o bencede.
  • benim dediğim yani arceus and the jewel of life ın konusu dunyaya dogru bi meteor geliyo arcues bunu durdurmak için kendini feda ediyo ve ölmeden once bi insan onu kurtarıyo o zamanlar dunya corak bi bolge bu yuzden adam cok mutsuz arceusta kendi enerjilerinden su elektrik çimen ateş ve ejderha yı bir mücevher haline getiriyo ve insana veriyo ama bi dahaki ay tutulmasında geri istiyo sonrasını anlatmıyım izlemek isteyen olursa filmin keyfi kaçmasın ama şunu soyliyim arcues palkia dialga ve giratinayla dovuşuyo
  • Mewtwo Returns özel film orjinal dvd hala çekmecede.2. nesil pokemonlar vs. var

Arceus filmi güzeldi birçok efsane(hatta hepsi) vardı.
    Pokeranger i izlemedim.
    Serebi(tam olarak nasıl yazılıyor unuttum) filmide çok hoştu.Dark ball vs. vardı.Shiny pokemonlar
    Latios ve Latias filmi çok güzeldi.2 ajan kızın ilerki bölümlerde karşıma çıkması gerekirdi bence.
    Gritina nın filmi hiç güzel değildi tavsiye etmem
  • 1-)Mewtwo Strikes Back
    2-)Spell of Unown
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

1-)Mewtwo Strikes Back
    2-)Spell of Unown

+1
  • ben hala izlemedim filmleri pek zaman olmuyor
  • mewtwo strikes back
    destiny deoxys
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.