Şimdi Ara

EN İYİ EN KALİTELİ ANTİVİRÜS HANGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABLAR ARKAŞLAR LEPTOBUMUN ÖZELLİKLERİ : 4GB RAM 1 EKRAN KARTI İ3 İŞLEMCİ BNA UYGUN GÜÇLÜ BİR ANTİVİÜRS NE KULLANABİLİRM ? SİZCE ? TEŞEKKÜLER

• Ben Avg Free 2012 ve zone alarm free yi birlikte kullanıyorum , zone alarm özellikle ücretsiz sürüm firewall koruması için çok iyi , avg antivirüs olarak tatmin edici.
    Avg ve zonealarm'ı bir arada kullanınca özellikle ZoneAlarm varken içim rahat giriyorum şifrelerimi:D Zone alarm'ı tavsiye ederim özellikle
  • Kaliteliden kastın ne?

- En iyi koruyan mı?
    - En pahalı olan mı?
    - En hızlı olan mı?
    - En ucuz olan mı?
    - En az kasan mı?
    - En az yer kaplayan mı?
    vs....
  • kaspersky
  • koruma en iyi koruma sağlayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Kaliteliden kastın ne?

- En iyi koruyan mı?
    - En pahalı olan mı?
    - En hızlı olan mı?
    - En ucuz olan mı?
    - En az kasan mı?
    - En az yer kaplayan mı?
    vs....

Ne farkeder: hepsi aynı kasıyor artık 2 gb üzeri sistemlerde

Ben avira 2012 internet security 180 day free öneririm : forumda var

Kaspersky i çok kullandım zamanında severim ama geçen hafta denedim: tekrar aviraya döndüm!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Aralık 2011; 21:34:04 >
  • Gerçek zamanlı koruma ve temizleme aracı olarak Spyware Doctor'u öneririm. Virüs ve Spy koruması mevcuttur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • norton internet security bence
  • avira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

Gerçek zamanlı koruma ve temizleme aracı olarak Spyware Doctor'u öneririm. Virüs ve Spy koruması mevcuttur.

Aviranın yanına mı kurmalıyız yoksa sadece bunu mu kurmalıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Gerçek zamanlı koruma ve temizleme aracı olarak Spyware Doctor'u öneririm. Virüs ve Spy koruması mevcuttur.

Yalnız kurmanız gerekir, zirâ bir sistemde birden fazla Anti-virüs barındırmak pek iyi olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

Yalnız kurmanız gerekir, zirâ bir sistemde birden fazla Anti-virüs barındırmak pek iyi olmaz.

PC Tools Spyware Doctor
    PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus
    PC Tools Internet Security

Bunlardan hangisini kurmamı önerirsiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

PC Tools Spyware Doctor
    PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus
    PC Tools Internet Security

Bunlardan hangisini kurmamı önerirsiniz?

Tam korumaya sahip olan Spyware Doctor with Antivirüstür. Ancak Internet koruması istiyorsanız Internet Security kurabilirsiniz, ya da sisteminizi spy, keylogger ve adware yani reklam içerikli yazılımlardan korumak istiyorsanız Spyware Doctor'u yalnız kurmanız yeterlidir. Tam koruma elbette yukarıda bahsettiğim gibi Spyware Doctor with Antivirüstür. Antivirüs ve spy korumaları birbirinden farklı olduğu için ayrı ayrı paketlendirmelere tabidir. Ancak iyi bir sisteme gereksinim duyan bir yazılımdır. Özellikle tarama durumunda.

• quote:

Tam korumaya sahip olan Spyware Doctor with Antivirüstür. Ancak Internet koruması istiyorsanız Internet Security kurabilirsiniz, ya da sisteminizi spy, keylogger ve adware yani reklam içerikli yazılımlardan korumak istiyorsanız Spyware Doctor'u yalnız kurmanız yeterlidir. Tam koruma elbette yukarıda bahsettiğim gibi Spyware Doctor with Antivirüstür. Antivirüs ve spy korumaları birbirinden farklı olduğu için ayrı ayrı paketlendirmelere tabidir. Ancak iyi bir sisteme gereksinim duyan bir yazılımdır. Özellikle tarama durumunda.

|| AMD PHENOM X4 945 || 4 GB 1333MHZ RAM HyperX ||

yeterli galiba? Internet Security kuruyorum şuan
  • quote:

quote:

|| AMD PHENOM X4 945 || 4 GB 1333MHZ RAM HyperX ||

yeterli galiba? Internet Security kuruyorum şuan

Evet, sistem bileşenleriniz gayet iyi, herhangi bir takılma donma sorunu yaşatmaz. Harici olarak farklı programlar varsa silin.

• adam gibi ayar çekilirse kaspersky.. yoksa önüne geleni siler haberiniz olsun ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleron

MERHABLAR ARKAŞLAR LEPTOBUMUN ÖZELLİKLERİ : 4GB RAM 1 EKRAN KARTI İ3 İŞLEMCİ BNA UYGUN GÜÇLÜ BİR ANTİVİÜRS NE KULLANABİLİRM ? SİZCE ? TEŞEKKÜLER

Nod32 smart security 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: cleron

MERHABLAR ARKAŞLAR LEPTOBUMUN ÖZELLİKLERİ : 4GB RAM 1 EKRAN KARTI İ3 İŞLEMCİ BNA UYGUN GÜÇLÜ BİR ANTİVİÜRS NE KULLANABİLİRM ? SİZCE ? TEŞEKKÜLER

Ben Eset smart security 5 kullanıyorum en iyisin hangisi diyorsan

Bitdefender Security 2012
  • Avast İnternet Security...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Avast İnternet Security...

bana günlük 1000 $ versen o programı kullanmam :DD
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.