Şimdi Ara

En İyi Eğitim Ankarada mı İstanbulda mı Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tek amacı eğitim almak olan birisi hangi şehri seçmelidir.(Ekonomi(İktisat)) bölümü okuyacağım.Hangi şehirde daha çok konferans seminer veriliyor.Hnagi şehirde kendimi daha çok geliştirebilirim.
    (Düşünüdüğüm üniversiteler koç ve bilkent tam burslu)

• Boğaziçi - İktisat bekleriz
  • Istanbul avrupaya acilam kapidir ankaraylan nasil kiyasliosun anlamiorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bagli

• En iyi eğitim İstanbul'un Kocaeli sınırında alınır
  • Tobb etu`ye bilgi amaciyla 4 sene once gitmistim.Gercekten de cok guzel seylerden bahsettiler.Kesinlikle ugramani tavsiye ederim.Git bilgi al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pervanee

Istanbul avrupaya acilam kapidir ankaraylan nasil kiyasliosun anlamiorm

hocam bir yerde okumuştum konferans ve seminerlerin büyük kısmı ankarada veriliyor diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabikide SIIRT<3

• En iyi eğitim Türkiye de alinmaz.

• O tür bölümlerde boğaziçi Üniversitesi ile koç Üniversitesi iyi diye biliyorum ama genel olarak Ankara daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: CroxLine

En iyi eğitim Türkiye de alinmaz.

• Arkadaşlar peki koç üniversitesi başarıllı öğrencileri kendi şirketine alıyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

Arkadaşlar peki koç üniversitesi başarıllı öğrencileri kendi şirketine alıyor mu.

Koc'un basarili ogrencileri Koc'a gitmez, Goldman Sachs, McKinsey falan varken.

Bilkentli olarak arada fark yok diyebilirim, hangi sehirde yasamak isriyorsan ona gore sec. Ama Bilkent'in verdigi 720 liralik bursi digerleri vermez, ona gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhur beste

quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz1905

Arkadaşlar peki koç üniversitesi başarıllı öğrencileri kendi şirketine alıyor mu.

Koc'un basarili ogrencileri Koc'a gitmez, Goldman Sachs, McKinsey falan varken.

Bilkentli olarak arada fark yok diyebilirim, hangi sehirde yasamak isriyorsan ona gore sec. Ama Bilkent'in verdigi 720 liralik bursi digerleri vermez, ona gore.

Hocam benim için verilen burs miktarı fazla önemli değil.bir konudada şirketler vakıf ünilerinden alım yapmıyorlar diye duydum.birde şehir bakımından kararsızım.konferans ve seminerler genelde istanbuldamı ankaradamı oluyor.cevaplarsanız sevinirim

• tabiki istanbul daha iyidir istanbul turkiyenin en gelismis bolgesi en iyi hocalar oraya gider ama sen uni olatak sormussun ankara okul olarak egitimi daha iyi oluyor odtu bilkent vs

• Başka bilgisi olan yok mu

• Boğaziçi bir tık önde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.