Şimdi Ara

'En İyi DVD Yazıcı' Bu konuyu Çözelim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
11.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • lg veya nec alın ben lg aldım mukemmel
  • walla bugün iddaa dan para tutturdum,sabah ilk iş gidip dvd rw almak olacak...herhalde ASUS alacağım....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dewo

    walla bugün iddaa dan para tutturdum,sabah ilk iş gidip dvd rw almak olacak...herhalde ASUS alacağım....

    7 NISAN 2005______________30 MART 2006
  • quote:

    Orjinalden alıntı: signomis


    quote:

    Orjinalden alıntı: dewo

    walla bugün iddaa dan para tutturdum,sabah ilk iş gidip dvd rw almak olacak...herhalde ASUS alacağım....

    7 NISAN 2005______________30 MART 2006


    Aynen




  • nec ve lg ikisinide kullanıyorum sankı lg bırazdaha hızlı gıbı ama ıkısıde bırbırınden sorunsuz okuyup yazıyorlar.

    arkadasımdan bıgun asusunu odunc aldım denemek ıcın nec de 8x yazan dvd asusda 16 yazdı sasırdım asusda guzel cıktı yanı .

    ama su samsunglar varya ah bı turlu sevemedım hıc bı urununu kanım ısınmadı bıkere
  • Konu başlığına bakarsanız bu yazıcı olayının çözülmesi gerekiyordu ama sanırım klasik sonuç çıkmış ortaya

    Herkes kendi yazıcısını övüp savunmuş

    E bende fikir beyan edeyim bari

    PLEXTOR en iyisi ama pahalı ondan sonra NEC ve sonrada BENQ (bu sonuncu marka sadece bir duyum)
  • Teknosada lg, asus, samsung vardı.
    57 dolara samsung writemaster aldım. Pek de memnunum. Ne taksam okuyo, ne yazsam yazıyo.
    Medya seçmiyor. Bunu da düşün derim.
  • Bende 1 ay felan önce nec 3550a aldım buradakileri forumlarda yazılan yazıları araştırarak .Gerçi daha hiç dvd yazmadım ama bakalım nası çıkacak..
  • LG önerenlere gülenleri anlayamıyorum lutfen 10 günlük optik sürücü kullanımıyla yorum yapmayalım. 10 yıldır optik sürücüm var. Creative, Samsung, Toshiba, LG (Goldstar) hepsini kullandım. Creative yüzünden kasayı tekmelerken goldstarla tanıştım, biliyorsunuz ki şimdiki LG oluyor kendileri. LGnin her türlü sürücüsünü kullandım cdrom, cd-writer, dvd-writer ve tanıdıklarıma kullandırtıyorum. Yıllardır tek bir sorun ile karşılaşmadım. Yüzlerce cd-dvd yazdım bir sürü markada, ama yakmadı bile. Zaten yakanları anlayamıyorum nasıl beceriyorlar o işi. Eğer yazım anında pcyi kastıracak şeyler calıstırırsan her türlü yazıcı markası farketmez cd-dvdyi yakabilir. Son olarak şunu eklemek istiyorum. 2. el donanım alan yerlerdeki şu ibare herhalde daha iyi anlatır: "LG dışındaki optik sürücüler alınmamaktadır."

    LG




  • her marka için hem iyi hem kötü yorumları yapılıyor. bana kalırsa üç aşağı beş yukarı cihazların performans seviyesi aynı.
    bence dikkat edilmesi gereken en iyi servisi kim veriyor ona bakmak. optik cihazlar hassas aletler sonuçta.
    hangi marka tamirat yapıyor? hangi marka yenisiyle değiştiriyor? hangi marka üst modelle değiştirdim gerekçesiyle üste para istiyor?
    bilgisi olan ve bu konuda tecrübesi olan bizimle paylaşırsa hepimiz için daha faydalı olur. selamlar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: slayerxp

    asus ve nec dışındakiler kılasmana girmese bile olur

    sen plextor'u unuttun galiba.parasının hakkını werir o.
  • asus un son modelini kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim bende nec le asus arasında kaldıım zamanlarda nec in üst üste okuyamadı 5 cd yi asus okuyunca ertesi gün gidip hiç düşünmeden asus aldım iyikide alışım ondan sonra kuzene nec aldık ynie onun okutamadıı cd leri bende açıp pc ye atıp başka cd ye çekip geri veriyorum ona :D
  • İlk dvd yazıcım Philips 1640 sessiz ve güzel yazıyordu ama birden bozuldu. Sonra Samsung th552 modelini aldım o da sessizdi fakat biraz medya seçiyordu. Şu an cd yazıcısından çok memnun olduğum için yine LG'de karar kıldım, şu an 4165 modelini kullanıyorum ve memnunum.DVD ram desteği de artısı.
  • BENDE SAMSUNGUN VARDI ÇOK AĞIRDI ŞİMDİ YENİ LC ALDIM GAYET İYİ.BİR CD Yİ 2 DK YAZIYOR TAVSİYE EDERİM
  • ben bu tarz forumları okuduktan sonra gittim ve çok övülen heryerde birinci çıkan nec3520 aldım pişmanım acaba en iyisi buysa diğer marka kullananlara Allah acısın.
    nedenmi:
    1-DVD yazıyor media ne olursa olsun medianın üzerindeki yazan hızın yarısında yazdırsamda tamda yazdırsam bu yazdığı dvd yi geri okumuyor nede başka dvd romlarda nede dvd film oynatıcılarda.
    en son denediğim memorex dvd ile sorunsuz gibi.ama yine buda bazı dvd film oynatıcılarında açmadı bunun biri sony biride vestel idi.princo,nt, gibi kalitesiz dvd lerle kabus yaşarsınız.
    2-örneğin bir dvd var arkadaşınızdan yada biryerden aldınız kopyalanmış ve marka olmayan kalitesiz mediaya yazılmış.kesinlikle okumaz döngüsel ver hatası der.dvd kiralıyorum benim aldığım dvdler eğer gümüş değilse okumuyor ama dvd kiralayan şahıs bu dvd kimseden geri dönmedi diyor.
    3-senesi dolmadan bozuldu ve içinden hatır hutur sesler geliyordu götürdüm servise tam 15 gün sonra aradılar.ama bu nec ile ilgili değil gold pc den almıştım birdaha ordan bişey almam.
    4-bir oyun kopyalattım arkadaşa ve media memorex yani sorunsuz okuduğu disk getirdim pc ye kurdum dvd yi çıkarıp kabına koydum çok özen gösteririm arşivime.daha sonra başka bir arkadaş bu oyunu bana kopyalamamı istedi bu dvd yi ikinci kez bilgisayara kopyalayamıyorum döngüsel veri hatası diyor.
    eğer bu çok övülen nec buysa diğerleri bundan kötüyse yanmışız.
    ve şimdi tam bir senesi doldu bu aletin işyerinde markası olmayan bir dvd rom var onun okuduğu mediaları okuyamıyor yazma işini en ucuz memorex ile yapabiliyor.kendi yazdığı dvdleri üstelik memorex güvendim diye tamirden geldikten sonra tüm mp3 lerimi 3 dvd yaptım ikisinin bir kısmını okuyamıyor başka dvd ler markasız olmasına rağmen okuyor ben bu işten birşey anlamadım buyurun şimdi herkes malını övmesin benim malım bu en iyisi dedik aldık ama halim ortada bana ucuz medialarda sorun çıkarmayacak piyasadaki oyun film medialarını okuyabilecek bir dvd rw tavsiye edin bunun ömrü doldu çünkü kırmam yakındır.




  • Arkadaşlar aklınız varsa Philips almayın çok pişman olursunuz benden söylemesi Sorun ya Philips de yada Teknosa da ikisinede lanet ediyorum..

    İlk Writerım cd lere halkalar çiziyordu ve çoğuzaman yakıyordu yazdığını okumuyordu---Garantiye gitti yeni modeli geldi
    Bozulan writerin yerine gelen yeni model geçen günlerde Bitiş kaydı yapılamadı hatası vermeye başladı ve buda mefta...inanmayacaksınız belki ama bu alet ayda yılda bir çalışıyordu.Bedavaya verseler Philips almam birdaha çünkü güvenmiyorum!

    Ben DVD Writer olarak NEC 7173A Label Flash düşünüyorum sanırım yılların tecrübesi beni pişman etmez.
  • Nec 5170 aldım çok ta memnunum bundan daha iyisi vardır kesin ama aldığıma pişman olmam dimi ?
  • kıyaslamaya notebooklardaki dvdrw larda dahil ise ben MATSHITA derim. 5.25" lik versiyonu pek satılmıyor batı ülkelerde. bir çok donanım bileşeni üreten asus bile kendi laptoplarının çoğunda matshitayı tercih ediyor. rakip olarak plextor ve pioneer'ı söyleyebilirim. kısaca;

    MATSHITA > PLEXTOR = PIONEER > ASUS > ve diğerleri...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.