Şimdi Ara

En iyi dürbün hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
62.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

En iyi dürbün hangisi?
  • Bu iki dürbünden hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar?

http://www.hepsiburada.com/celestron-10x50-po-upclose-g2-kutu-durbun-p-OUTEYBCL71256

http://www.hepsiburada.com/bresser-hunter-10x50-durbunu-p-SPORMEADE1151050

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tento Rus Malı dürbünlerde iyidir.Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz veya mağazadan test ederek alırsanız iyi olur.
    Pentax 20x60 tan daha iyi bir dürbün isterseniz buda Tento 20x60 full metal olan bir dürbündür.Mercekleri daha keskin ve canlıdır.Duyurulur

http://www.durbundunyasi.com/TENTO-CIFT-GOZLU-DURBUNLER,LA_221-2.html#labels=221-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebu

orda tchibo mağazası varsa 15 ytl ye satılan 10X zoomlu ufak bi alet var , ben aldım memnunum.

Bundan kaç yıl önce 15 TL'lik dürbün önerilirken şimdi 200 TL-700 TL arası dürbün öneriliyor.Ülke gelişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

quote:

Orijinalden alıntı: lebu

orda tchibo mağazası varsa 15 ytl ye satılan 10X zoomlu ufak bi alet var , ben aldım memnunum.

Bundan kaç yıl önce 15 TL'lik dürbün önerilirken şimdi 200 TL-700 TL arası dürbün öneriliyor.Ülke gelişiyor.

kullanıcıların kalite algısı yükselmiş demek

ucuz ürün istemiyorlar
  • En iyi dürbün mercek kalitesi yüksek olan görüntüyü net olarak yaklaştıran dürbündür.Genel olarak aman çok yaklaştırsın çok yakına getirsin gerisi önemli değil tarzı yaklaşımlar genel olarak hüsranla sonuçlanır.Önemli olan gördüğün şeyi net ve parlak bir şekilde görebilmen.Benim tüm dürbün almak isteyenlere tavsiyem Sirkeci'deki Dürbün Dünyası mağazasının Bushman ve Tento markalı ürünleri.Ürünleri dilerseniz mağazadan test ederek alırsınız.Web sitelerinde adresleri yazıyor.Ürünlere gitmeden önce bakınız.www.durbundunyasi.comwww.n11.com

İyi Forumlar Arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasko38

En iyi dürbün mercek kalitesi yüksek olan görüntüyü net olarak yaklaştıran dürbündür.Genel olarak aman çok yaklaştırsın çok yakına getirsin gerisi önemli değil tarzı yaklaşımlar genel olarak hüsranla sonuçlanır.Önemli olan gördüğün şeyi net ve parlak bir şekilde görebilmen.Benim tüm dürbün almak isteyenlere tavsiyem Sirkeci'deki Dürbün Dünyası mağazasının Bushman ve Tento markalı ürünleri.Ürünleri dilerseniz mağazadan test ederek alırsınız.Web sitelerinde adresleri yazıyor.Ürünlere gitmeden önce bakınız.www.durbundunyasi.comwww.n11.com

İyi Forumlar Arkadaşlar

Mesela dürbün için ne kadarlık mesafe gerekiyo.yakında sayılabilecek birisini iyice gözümüze sokmasın.ya da bakarken yakınlaştır uzaklaştır özelliği gibi şeyleri varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    Her dürbün yaklaştırma değerini 1000 metre üzerinden verir.Yakın mesafede yaklaştırması az olanlar idealdir.Örnek verecek olursak 6,7,8 x dürbünler yakında net gösterir. 6x24,7x50,7x35,8x30 modellerinde yakın mesafede daha iyi netice alabilirsiniz.Bunun dışında belirttiğim gibi en az 1000 metre olması sizin için iyi olacaktır ancak illa 1000 metre olmalı diye bir şey söylersek yanlış olur.Bunun dışında yakınlaştırıp uzaklaştırma mevzusu zoom lu dürbünlerde bulanan bir özellik bu dürbünlerde 8x24-50 gibi üç rakam vardır.İlk iki rakam yapabildiğiniz değişebilen zoom değeri üçüncü rakam mercek çapıdır.Bu dürbünlerde 3 kez ayar yapmak zorundasınız.Şöyle ; ilk önce netleme yapacaksınız sonra zoom yapınca görüntü büyüdüğü için bulanık olacak sonra tekrar netlik yaparak görüntü netleşecek.Bu av amaçlı kullananlar için dezavantajdır.Birde zoom yapma mandalını zorlarsanız içinde bulunan yay kırılabilir benden söylemesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: Yasko38

En iyi dürbün mercek kalitesi yüksek olan görüntüyü net olarak yaklaştıran dürbündür.Genel olarak aman çok yaklaştırsın çok yakına getirsin gerisi önemli değil tarzı yaklaşımlar genel olarak hüsranla sonuçlanır.Önemli olan gördüğün şeyi net ve parlak bir şekilde görebilmen.Benim tüm dürbün almak isteyenlere tavsiyem Sirkeci'deki Dürbün Dünyası mağazasının Bushman ve Tento markalı ürünleri.Ürünleri dilerseniz mağazadan test ederek alırsınız.Web sitelerinde adresleri yazıyor.Ürünlere gitmeden önce bakınız.www.durbundunyasi.comwww.n11.com

İyi Forumlar Arkadaşlar

Mesela dürbün için ne kadarlık mesafe gerekiyo.yakında sayılabilecek birisini iyice gözümüze sokmasın.ya da bakarken yakınlaştır uzaklaştır özelliği gibi şeyleri varmı

mesela 20-30 mt için dürbünü elimize alsak bakar bakmaz dibimize mi düşer ya da inanılmaz boyutta mı gösterir.örnek baya baya büyük gösteriyo daha da ufaltamıyosun gibi.

•  En iyi dürbün hangisi?

• stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    20-30 metre için yaklaştırması düşük 6x24-7x30-7x35 modellerini alabilirsiniz.Yada değişebilen zoomlu 7-21x40 alabilirsiniz.
  • karavelioglu K kullanıcısına yanıt
    Her şey Türkiye'de yurt dışı fiyatında satılamıyor.Hele ki kdv+ötv+taşımacılık olunca. Örn:Otomobil Fiyatları. Arkadaşın anlattığı tamamen doğru önceden Bükey Fotoğrafçılk Pentax distribütörlüğü yapıyordu şimdi uzun süren muallaktan sonra başka bir firma aldı.Distribütörlüğü alan firmanın dürbünden anladığı felan yok.Sirkecide ki firma alsa daha iyi olurdu. Sirkecide sadece o kişide vardı kısa bir süre önceye kadar Pentaxlar.Şu an orada da yok.Bu arada yeni dürbünler geldi Pentax 20x60 tan daha iyisi. Tento 20x60 Şu an pek bilen yok ama Carl Zeiss mercek var tüm yeni Tento ürünlerinde ve ürünün tamamı metal.İlgilenirseniz Sirkeci'de Şengüllerin ara sokağındaki yerde var.İyi Forumlar
  • Yasko38 Y kullanıcısına yanıt
    Tento 20X60 fiyat/peformans oranı en yüksek dürbünlerden biridir. Yaklaştırma gücü ve görüntü kalitesi Pentax 20X60 a yakındır. Dolayısı ile o da çok güzel bir dürbün. Ancak Rus malıdır, piyasada nadiren bulunur. Çok temiz ise ikinci elde yapacağı 300 TL yi geçmez. Tento'nun Carl-Zeiss mercek kullandığını ilk defa sizden duyuyorum. Pentax 20X60 şu an için 750 - 800 TL civarında bulunabiliyor. Büyüklüğüne, cafcafına, üzerinde yazan gerçek dışı yaklaştırma oranına kanıp da Çin malı dürbünleri alırsanız paranıza yazık edersiniz. Orta bütçe için en uygunu Tento ve Pentax. Zaten bu fiyatların altında alacağınız dürbüne dürbün denmez bence.

Ancak maddiyat benim için sorun değil, 3500 - 4000 TL yi gözden çıkarırım diyorsanız Canon 18X50 IS düşünülebilir. Yaklaştırma gücü yukarıda adı geçenlere yakındır. Görüntü kuşkusuz daha net ve en önemlisi IS sayesinde baktığınız noktayı hiç titreşimsiz fotoğraf gibi görebilirsiniz.

• karavelioglu K kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız...Çinden gelen ürünler konusunda da şöyle birşey var paranıza göre ürün alıyorsunuz.Hem ucuz hem kaliteli olsun dediği için milletimiz maalesef yok öyle bir dünya.Tento ürünlerini Dürbün Dünyası getirmeye başladı kısa bir süre önce ve gördüğüm kadarıyla dediğiniz gibi fiyat\performans açısından en iyi ürünlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karavelioglu

Tento 20X60 fiyat/peformans oranı en yüksek dürbünlerden biridir. Yaklaştırma gücü ve görüntü kalitesi Pentax 20X60 a yakındır. Dolayısı ile o da çok güzel bir dürbün. Ancak Rus malıdır, piyasada nadiren bulunur. Çok temiz ise ikinci elde yapacağı 300 TL yi geçmez. Tento'nun Carl-Zeiss mercek kullandığını ilk defa sizden duyuyorum. Pentax 20X60 şu an için 750 - 800 TL civarında bulunabiliyor. Büyüklüğüne, cafcafına, üzerinde yazan gerçek dışı yaklaştırma oranına kanıp da Çin malı dürbünleri alırsanız paranıza yazık edersiniz. Orta bütçe için en uygunu Tento ve Pentax. Zaten bu fiyatların altında alacağınız dürbüne dürbün denmez bence.

Ancak maddiyat benim için sorun değil, 3500 - 4000 TL yi gözden çıkarırım diyorsanız Canon 18X50 IS düşünülebilir. Yaklaştırma gücü yukarıda adı geçenlere yakındır. Görüntü kuşkusuz daha net ve en önemlisi IS sayesinde baktığınız noktayı hiç titreşimsiz fotoğraf gibi görebilirsiniz.

merhaba bu pentax 20x60 PCF WP II ile pentax SP 20x60 WP serisi arasında ne ne fark var.
    ayrıca bu dürbünü dediğiniz fiyatlara nereden bulabilirim. yardımcı olur musunuz?

• aliexpres te durbunler gozume carpti..aradigim sey uzaklari yakin etmekten ziyade 1km max ortalama 400 mtre yi netlik kazandiracak sekilde yakinlastiran (mesafe ölcerli olmasi muazzam olurdu) ve gexe gorus yada termal ozelligi olam bir durbun..Hic anlamam merceklerden durbunlerden portatif basit birsey ariyorum..Amacim gece avi ve gun batimlarinda gorus elde etmek..Bu tarz bir urun var midir fiyat araligi nedir..Ben omurluk kalite aramiyorum ama 5 10 yil goturse fena olmaz hani..Bilgisi olan etiketlerse yada ozelden msj atarsa sevinirim.

• Ne o rönt çülük mü yapacan .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.