Şimdi Ara

En iyi droplarınız(eşya düşürme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 3 Temmuz 2012; 3:48:38 >

• şu ana kadar sadece 1 tane iyi item düşürebildim. Amulet. özelliklerini hatırlamıyorum 1M'e sattım.. Başka item çıkmadı, 3 tane legendery çıktı ama 2sini toplam 150k ya sattım. diğeri elimde kaldı
  • Oyundan print screen nasıl alıyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Oyundan print screen nasıl alıyoruz acaba?

print screen tuşuyla alabiliyorsun veya ayarlardan kendin tuş atayabiliyorsun
    çekilen fotograflar belgelerimdeki d3 klasörunun içine gidiyor
  • 1 legendary düşürdüm, oda çöptü. Barbarian itemıydı. Geçenlerdede bow aldım AH'dan legendary. En iyi drop olarak ise sanırım bileklik.
  • valla an itibariyle acayip birşey düşürdüm ve heyecanla paylaşmak için foruma girdim. Şansıma bu konu açılmış. Heyecandan ölecek gibiyim Here we go !

wsit, statların mantığını anlamış değilim, 233 int veriyor ama mevcut dps'imi yüzde olarak etkiledi ve 17k daha artırdı Bu oyunu cidden anlamadım ben.. A.H'de bir değeri yok gibi bu itemin. belki 50m'den koyarım emin değilim. Abarttım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyprosoft -- 1 Haziran 2012; 22:52:04 >

• onun dmg niye öyle yanlış olmasın o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TssdR

onun dmg niye öyle yanlış olmasın o

yanlışlık damage'de değil bana verdiği + dmg sıkıntılı. Normalde herşey arttı görünüyor ama eskisinden daha az vuruyorum. Hiç birşey anlamadım bu işten.
  • Eski kullandığın silah neydi ? Muhtemelen eski silahın bi skillden dolayı daha iyi vuruyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.