Şimdi Ara

En iyi DRİFT MAKİNASI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
32.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee arkadaşlar çok güzel anlatmış ama ortada Görüntü yok ...!!

şöle ortalığı şenlendirelim işte birkaç DRİFT link e tıklamınız yeterli :)

http://video.google.com/videoplay?docid=377530992908047123&q=drift

http://video.google.com/videoplay?docid=3650136862179141534&q=drift

http://video.google.com/videoplay?docid=5527750379017650382&q=drift

• drift in kralı SUPRA
  • quote:

En kral drift makinaları yukarıda sıralı.Kim neden sti evo desin?4 çekerle drift olur mu?

olur ama demekki arkadan cekişli ile daha iyi oluyormuş..saol öğrenmiş oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 7 Mayıs 2006; 14:04:36 >
  • arkdaşlar ben netten emule den
    drift bible diye bi divx indirdim...
    onu herkese tavsiye ediyorum
    japonyanın bir numaralı driftçisinden drift dersleri veriliyor ve arabana drift için ne gibi modfikasyon yapacağını anlatıyor...
    bulun ve indirin abicim kaçmaz bi divx...
    orda japon abimizin dediğine göre de toyota e86 nın üstüne drift arabası tanımam diyo
    keşke toyota bunun gibi araçlar üretse idi gibi bi laf sokuyo falan filan...
    kesin bulun indirin beğeneceksiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginbay

arkdaşlar ben netten emule den
    drift bible diye bi divx indirdim...
    onu herkese tavsiye ediyorum
    japonyanın bir numaralı driftçisinden drift dersleri veriliyor ve arabana drift için ne gibi modfikasyon yapacağını anlatıyor...
    bulun ve indirin abicim kaçmaz bi divx...
    orda japon abimizin dediğine göre de toyota e86 nın üstüne drift arabası tanımam diyo
    keşke toyota bunun gibi araçlar üretse idi gibi bi laf sokuyo falan filan...
    kesin bulun indirin beğeneceksiniz...

Saol söylediğin için ama sen nerden bulduğunu söylersen bizdeyararlanabiliriz..
  • onlarda birşeymi siz bunu izleyin ve drift nasıl yapılır öğrenin.öyle corolla rx-7 ile yapmak kolay

http://media.putfile.com/Drift-con-un-camion
  • honda s2000 ım olsun herseyı yaparım offroad,drıft,drag vs. ama s2000 ım olsun
  • toyota supra.. drift makinası asıl bu...
  • walla bendede var E30 Bırak 90 ı 160 la girdiğim virajlar var.Bu E30 aletlerini Kullanmak Gercekten Beceri ister tecrübe lazım yoksa sonu
    kötü olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAKSIMUS

onlarda birşeymi siz bunu izleyin ve drift nasıl yapılır öğrenin.öyle corolla rx-7 ile yapmak kolay

http://media.putfile.com/Drift-con-un-camion

Güzeell...
    Fakat yine dikkat edin virajlarla driftten sonra duracakmış gibi oluyor.Yani ön aşırı ağır fakat arka aşırı hafif.

• MAZDA RX-7 üstüne drift aracı yoktur zaten 4 yıldır d-1 şampiyonasnda coşturuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: S2000

quote:

Orjinalden alıntı: prozium

/>

bizim bi arkadaştada bundan vardı hakikaten iyi drift yapar doğru ama; Herşeyin aşırısı zarardır .
    Kavacıktan Anadolu hisarına iniyorduk hava yağmurluydu ama araba bakımlıydı kaymazdı.Önümüzdeki arabayı geçmek için solşeride geçtik.Hızlı değildik fakat acelemiz olduğundan arada sırada hızlanıyorduk.Mecburen arabayı sollamak için hızlandık ve 90 la viraja girdik.Lastikler kaliteli , yeni, ve araba yüklü olduğu halde virajı alamadık ve kaydık.Kaldırıma çarptık ve direksiynun çarkını kırdık demir çubuk ise yamulmuştu.O parçayı bulabilmek için Mesut'la az dolaşmadık ben biliyorum..

e30 larda asr yok ve kilitte taktirmadiysa 3.20 bile yağmurda topaç gibi olur...
    ankarada 06su 06da gibi 3.25 ler var...
    su dediğimiz araç turbo beslemeli ve noslu bir araç alet deli gibi yanliyor...
    arkadaşimda 200sx var oldukça harika bir makine...
    hiç mod olmadan 93 model alet (sanirim 2 senedirde servise bile gitmedi) deli gibi kayıyor oda cok başarili bence...
    s2000 i bilmiyorum ama bu eski kasa bmw ler ve 200sx ciddi drift e yatkin makineler...

• En güçlü Drift makinesi Supra ve 200SX dır bence.
    Motor gücü yüksek ve arkadan çeker aletler
  • geçenlerde discovery de seyrettim..en iyi 10 spor otomobil arasında sonlarda biryerlerde Skyline vardı ve arabayı drift yaparken gösterdiler. Drifte en uygun araba olduğunu söylediler. Çünkü kullanıcı bir laptopla odbII portundan bağlanıp arabanın tüm parametrelerini değiştiriyor ve o piste ve o günkü koşullara uygun hale getiriyordu. Bu özellik başka arabada yok dediler. Aynen Formula 1 gibi araba 1-2 tur attı sonra sürücü geldi. Teknik eleman laptopu bağladı daha fazla devir çevirebilecek ayar yaptı falan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

geçenlerde discovery de seyrettim..en iyi 10 spor otomobil arasında sonlarda biryerlerde Skyline vardı ve arabayı drift yaparken gösterdiler. Drifte en uygun araba olduğunu söylediler. Çünkü kullanıcı bir laptopla odbII portundan bağlanıp arabanın tüm parametrelerini değiştiriyor ve o piste ve o günkü koşullara uygun hale getiriyordu. Bu özellik başka arabada yok dediler. Aynen Formula 1 gibi araba 1-2 tur attı sonra sürücü geldi. Teknik eleman laptopu bağladı daha fazla devir çevirebilecek ayar yaptı falan...

O dediğin sistem her arabada var olabilir arkadaşım.
    Modifiye ve tuning sınır tanımaz

• E30 Kullanmayan Bilmez Yorum Yapanlar Hiç Kullandılarmı Acaba Bu aletlerin Yol tutuşu Mükemmeldir Bu kadar dengeli otomobil çok azdır , Yağmurdada Yaş Yoldada Br şey Olmaz,Düzgün lastik tak bin . ASR ile Kilitli Def. Alaksınıda anlayamadım ikisi başka amaç için biri mekanik digeri elektronik yönetimli bir sistem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: egemensahin

E30 Kullanmayan Bilmez Yorum Yapanlar Hiç Kullandılarmı Acaba Bu aletlerin Yol tutuşu Mükemmeldir Bu kadar dengeli otomobil çok azdır , Yağmurdada Yaş Yoldada Br şey Olmaz,Düzgün lastik tak bin . ASR ile Kilitli Def. Alaksınıda anlayamadım ikisi başka amaç için biri mekanik digeri elektronik yönetimli bir sistem.

Haklısın, zaten E30 bir efsanedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

geçenlerde discovery de seyrettim..en iyi 10 spor otomobil arasında sonlarda biryerlerde Skyline vardı ve arabayı drift yaparken gösterdiler. Drifte en uygun araba olduğunu söylediler. Çünkü kullanıcı bir laptopla odbII portundan bağlanıp arabanın tüm parametrelerini değiştiriyor ve o piste ve o günkü koşullara uygun hale getiriyordu. Bu özellik başka arabada yok dediler. Aynen Formula 1 gibi araba 1-2 tur attı sonra sürücü geldi. Teknik eleman laptopu bağladı daha fazla devir çevirebilecek ayar yaptı falan...

Olurmu yaw ben skyline delisiyim o araba en az 1,5 ton.. Ayrıca büyük ve uzun bir kasaya sahip.. Zannetmemm.

• en iyi drift makinesi rx-7 dir çünkü üzerinde taşıdığı rotary motor sayesinde 8500d/d de son gücünü verir ve red line ı 9000 den başlar...modifikasyonlarla 10.000 deviri rahatlıkla çevirebilir.....ve yüksek devir iyi drift demektir....zaten yanılmıyorsam 4 yıldır üst üste dünya drift şampiyonu 2 rx-7 dir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.