Bildirim
En İyi Domain Sitesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
e) şıkkı hiçbiri . uğraşma bizimkilerle git godaddy.com'dan al.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TradeMark
e) şıkkı hiçbiri. uğraşma bizimkilerle git godaddy.com'dan al.
haklısın bende öneri olarak godaddy derdim fakat Natro, İHS'yi önermeden geçemeyeceğim. -
quote:
Orijinalden alıntı: JusticeBooster
Merhaba arkadaşlar, ufak bir site için ücretli domain satın alacağım. En iyi desteği veren ve en güvenilir türk domain sitesi hangisidir?
ilgi ve destek olarak bilisimdunyasi.org tek geçer hocam. -
zaten alanadı alınca pek desteğe ihtiyaç kalmıyor en fazla web barındırma servisi değişir ise oda yılda 2 kez ns değiştirmek için panele girilir bu işlemler için de destek bildirimine bence gerek yok
ihs, alantron -
Orası da öyle de, godaddy.com'un bazı özel hizmetleri var bu konuda. o yüzden tek geçerim. -
natro kullanıyorum kusursuz.... -
Arkadaşlar, ben de bilişim dünyasından bir alanadı aldım, hemen yardımcı oluyorlar, mesajlara kısa sürede dönüyorlar; ama bana yine de çok kaliteli gelmedi nedense.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X