Şimdi Ara

En iyi dizi sitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrent diyecek arkadaşlar lütfen kendi içlerinden desinler, yazıya dökmesinler, biz de biliyoruz torrenti ama hemen izleme açısında siteler daha iyi. Mesela yemek sipariş etmişsiniz, bir bakıyorsunuz dizinin yeni bölümünün altyazısı düşmüş, akk'lı internette en az 200mb diziyi indirene kadar yemek soğuyor vs.

Neyse konuya dönersek, her yıl hatta 3-4 aylık periyotlarda dizi sitelerinin verimleri değişiyor. Mesela 6 ay kadar önce dizilab iyiydi ancak şimdilerde reklamlardan dolayı site leş gibi, adblok kullansak bile sorunlar çıkıyor, reklam dışında site bazen kitleniyor. onlinedizico iyi gibi duruyor.

Siz hangi siteyi beğeniyorsunuz en çok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E1825AD4A -- 15 Ocak 2016; 13:11:34 >

• Dizilab

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizilab iyiydi ama dediğin gibi reklamlardan dolayı dizipub'a geçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizimag.co
  • dizipub
    sinemapol
  • DİZİBOX Dizilab çöp bir dizi sitesidir....Çevirmenler çöp ve çeviriler çok geç geliyor.

DİZİBOX'ta sabah 7'de Walking Dead - Game Of Thrones izlemişliğim var.Ayrıca DC Legends Of Tomorrow dizisinin türkçesini gece 4:32'de çıkarttılar hiç bir sitede yokken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bigbangg

DİZİBOX Dizilab çöp bir dizi sitesidir....Çevirmenler çöp ve çeviriler çok geç geliyor.

DİZİBOX'ta sabah 7'de Walking Dead - Game Of Thrones izlemişliğim var.Ayrıca DC Legends Of Tomorrow dizisinin türkçesini gece 4:32'de çıkarttılar hiç bir sitede yokken

Aynen dizibox çok hızlı yüklüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

quote:

DİZİBOX Dizilab çöp bir dizi sitesidir....Çevirmenler çöp ve çeviriler çok geç geliyor.

Aynen öyle Dizilab'la işim olmaz.İlk çıktığı zamanlar hayrandım ama yöneticileri tanıdıktan sonra şeref yoksunu olduklarını öğrendim.Çok iyi propaganda yapıyolar.DİZİBOX dediğin anda banlıyorlar gerek facebook gerek sitesi olsun.Bende neden böyle olduğunu araştırdım ve DİZİBOX'a baktım o an anladım.Bu bir kıskançlık,çekememezlik olduğunu.

Umarım DİZİBOX'un kalitesini anlar herkes.Dizimaga yetişecek tek dizi sitesi kanımca.Bütün parayı çevirmenlere harcıyor çeviriler sabahtan geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigbangg -- 23 Ocak 2016; 4:04:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BrazzerstakiKelAdam

quote:

Aynen öyle Dizilab'la işim olmaz.İlk çıktığı zamanlar hayrandım ama yöneticileri tanıdıktan sonra şeref yoksunu olduklarını öğrendim.Çok iyi propaganda yapıyolar.DİZİBOX dediğin anda banlıyorlar gerek facebook gerek sitesi olsun.Bende neden böyle olduğunu araştırdım ve DİZİBOX'a baktım o an anladım.Bu bir kıskançlık,çekememezlik olduğunu.

Umarım DİZİBOX'un kalitesini anlar herkes.Dizimaga yetişecek tek dizi sitesi kanımca.Bütün parayı çevirmenlere harcıyor çeviriler sabahtan geliyor

An itibariyle dizibox'a geçtim

• sinemaizle.tv
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.