Şimdi Ara

EN İYİ DİVX PLAYER NEDİR ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
7.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜZGÜN BİR DİVX PLAYER NE ALACAĞIM ....

VOXLİNE-PREMİER V.S BUNLARDAN ARTIK MEMNUN DEĞİLİM HEP SORUN HEP SORUN...

BANA SONY-PİONEER-LG-PHİLİPS GİBİ MARKALARDAN ÖNERİ SUNUN...

HERŞEYİ EKSİKSİZ OLSUN...

ALT YAZI SORUNU OLMAYAN TR KARAKTERİ OKUYAN SES KONUSUNDA BENİ MAĞDUR ETMEYECEK OPTİK VE KOAKSİYEL ÇIKIŞI OLAN GÜNCELLEMESİ HER ZAMAN DÜZGÜN VE BULUNABİLEN CD Yİ KOYUNCA HAYIR DEMEYEN V.S V.S V.S .... SÜRÜP GİDEN

YANİ TAM ANLAMIYLA EKSİKSİZ BİR DİVX PLAYER İSTİYORUM...

NE ALACAĞIZ YARDIM İSTİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 27 Ağustos 2006; 1:38:59 >

• kardeş geyik gibi olacak ama en iyi divx player bilgisayardır....

diğerlerinde mutlaka sorun yaşarsın....

ama panasonic dvd-s295 oneririm diğerlerine göre daha az sorun yaşarsın
  • valla inceledim ama bayağı bir eksik var gibime geldi...

daha geniş kapsamlı birşey daha güzel olurdu gibime geliyor
  • ben ce en iyi dvd player şuan için türkiyede kiss dp-600 .fiyatı 750 ytl civarı
  • Hesaplı bir şey düşünürseniz Türkiye deki markalar arasında Vestelin ilk çıkardığı divx DVD playerler.Ben 2004 yılında aldım.Gayette memnunum.
  • Arkadaşım,kesinlikle philips derim ben sana öyle bir divx ki taş koysan okuyacak.yaklaşık 4 ay önce 400 ytl fiyata philips lx 3900 sa ev sinema sistemi aldım teknosadan ve hemen hemen her gün film seyrediyorum inan bana bilgisayarın açmadığı divx'leri bile okudu.Ses sistemi almayacaksan sadece divx tarzında satılan modelide var ama çok para değil bence 325 watt gücünde bir ses sistemi,world'e 15 taksit ve mükemmel bir divx player ve tabii philips daha ne olsun ki?????Ayrıca philips sürekli olarak güncelleme yapıyor yazılar diğer markalarda olduğu gibi ekranın ortasında falan gözükmüyor...Anlayacağın ben kesinlikle tavsiye ederim
  • benimkisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdilbaz

kardeş geyik gibi olacak ama en iyi divx player bilgisayardır....

diğerlerinde mutlaka sorun yaşarsın....

ama panasonic dvd-s295 oneririm diğerlerine göre daha az sorun yaşarsın

Panasonic+Kopya Medya= Sorun
    Panasonic DVD=Kalite....
    Ama hep orijinal medya kullanıyorsan....
  • Bilgisayar'ın açamadığı divx nasıl oluyor arkadaşım anlatsan da anlasaydık?

quote:

Orjinalden alıntı: extase79

Arkadaşım,kesinlikle philips derim ben sana öyle bir divx ki taş koysan okuyacak.yaklaşık 4 ay önce 400 ytl fiyata philips lx 3900 sa ev sinema sistemi aldım teknosadan ve hemen hemen her gün film seyrediyorum inan bana bilgisayarın açmadığı divx'leri bile okudu.Ses sistemi almayacaksan sadece divx tarzında satılan modelide var ama çok para değil bence 325 watt gücünde bir ses sistemi,world'e 15 taksit ve mükemmel bir divx player ve tabii philips daha ne olsun ki?????Ayrıca philips sürekli olarak güncelleme yapıyor yazılar diğer markalarda olduğu gibi ekranın ortasında falan gözükmüyor...Anlayacağın ben kesinlikle tavsiye ederim

• PHİLİPS 3040 TAN BAŞKA CİHAZ Ö-NER-MEM (EĞER ESTETİĞE ÖNEM VERİYORSAN BİR MİKTAR DAHA PAHALI ANCAK AYNI TEKNİK ÖZELLİKTE 5140 IDA ALABİLİRSİN)
  • philips sa-720 nasıl ki kime sorduysam mükemmel dedi..alt yazı rengi ve boyutları nasıl,kopya cd seçiyormu.

ayrıca kiss dp-1000 öneriyorlar.kullanmadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu ...

yani kararsız kaldım ,tam alacağım bir cihaz vazgeçiyorum...ayrıca voxline 933 diyorlar ama ben baktım böyle dandik bir kasa olamaz ...biraz da estetik olsun yaniii...

daha çok yorum lütfen en sonunda karara bağlayacağız bunu ...
  • 5140 da dts yok ... ona da baktım

quote:

Orjinalden alıntı: okan

PHİLİPS 3040 TAN BAŞKA CİHAZ Ö-NER-MEM (EĞER ESTETİĞE ÖNEM VERİYORSAN BİR MİKTAR DAHA PAHALI ANCAK AYNI TEKNİK ÖZELLİKTE 5140 IDA ALABİLİRSİN)
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

philips sa-720 nasıl ki kime sorduysam mükemmel dedi..alt yazı rengi ve boyutları nasıl,kopya cd seçiyormu.

ayrıca kiss dp-1000 öneriyorlar.kullanmadığım için bilmiyorum nasıl olduğunu ...

yani kararsız kaldım ,tam alacağım bir cihaz vazgeçiyorum...ayrıca voxline 933 diyorlar ama ben baktım böyle dandik bir kasa olamaz ...biraz da estetik olsun yaniii...

daha çok yorum lütfen en sonunda karara bağlayacağız bunu ...

sa-720 gerçektende kalite bir player. sacd özelliğide var... ancak artık malesef bulunmuyor

• uygun fiyattan bulacağımız yer varmı acaba...
  • philips 3040
  • bir de SACD olsaymış 3040 da ne güzel olurmuş
  • en sonunda buldum ...

philips dvp-5900 almayı düşünüyorum...yakın bir arkadaşım satıyor 140 ytl nasıl bir fiyat 4 aylık ...
  • philips 3040 sakın alma ben teknosadan aldım xvid codecli filmleri okumadı
    altyazıda sorun çıkardı görmüyor. geri götürdükten sonra 3040 da bu sorun ile karşılaşıyoruz
    program yüklememiz gerek dediler kabul etmeyip iade ettim. philips almanı özellikle 3040 modelini almanı önermem. sadece dts müzik cdlerinde sorun çıkarmadı bunuda belirteyim.
  • Philips - HTS9800W/12
  • ama 3040 a yazılım yükleyen arkadaşlar var forumda ve kimse şikayetçi değil
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.