Bildirim
en iyi deneme hangisi arkadaşlar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İyiden kastin Ygs'ye yakinsa Fem 10luyu ben gayet begendim.Turkce sorularinda paragraflar var Sosyali bilemem ama bana kolay geldi.Matta biraz kolay ama degisik soru tipleri var fen ise tam ygs ayarinda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ElysionMaster
İyiden kastin Ygs'ye yakinsa Fem 10luyu ben gayet begendim.Turkce sorularinda paragraflar var Sosyali bilemem ama bana kolay geldi.Matta biraz kolay ama degisik soru tipleri var fen ise tam ygs ayarinda.
teşekkürler. umarım kimse bana kızmaz... -
Yanlis bilmiyorsam kyk bursu icin tercih yapmak gerekiyordu. Bilen var mi?
Ayrica Fen Bilimleri Cizgiustu setini tavsiye ettiler bana 5 deneme var icinde alacagiz arkadaslarla
öyle mi? -
günde 72589426643 kere açılan konu
ya küfür etmek istemiyorum ama zorluyorsunuz be kardeşim tıp okuduğunu belirtip tekrar sınava giricem diyorsun sonrada kızmayın diyorsun belirtme direk sor sorcağın soruyu -
quote:
Orijinalden alıntı: ersincrazy
ya küfür etmek istemiyorum ama zorluyorsunuz be kardeşim tıp okuduğunu belirtip tekrar sınava giricem diyorsun sonrada kızmayın diyorsun belirtme direk sor sorcağın soruyu
sakin ol şampiyon.
Allahım ne insanlar var tıpı kazanmış hala dil diyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Biozts
Allahım ne insanlar var tıpı kazanmış hala dil diyor
Bunu bunu alın bunu dışarı.
Burstan haberin yokmu adamlar 900 tl veriyor aylık lan bu paraya herkes ev gecindiriyor düşünsene ögrenci adam o parayla kral gibi universite hayatı yaşar.
quote:
Orijinalden alıntı: iyibirisiff
quote:
Orijinalden alıntı: Biozts
Allahım ne insanlar var tıpı kazanmış hala dil diyor
Bunu bunu alın bunu dışarı.
Burstan haberin yokmu adamlar 900 tl veriyor aylık lan bu paraya herkes ev gecindiriyor düşünsene ögrenci adam o parayla kral gibi universite hayatı yaşar.
İyi o para için gençliğini yesin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X