Şimdi Ara

en iyi deneme hangisi arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben tıp okuyorum, geçen sene ygsde 5bindim ama matematiğim iğrenç geçince dile girmemiştim, ingilizcem de çok iyidir. bu sene dilve ygsye girip başbakanlık bursu almaya çalışıcam. o yüzden bana tavsiye edebileceğiniz en iyi deneme hangisidir

• İyiden kastin Ygs'ye yakinsa Fem 10luyu ben gayet begendim.Turkce sorularinda paragraflar var Sosyali bilemem ama bana kolay geldi.Matta biraz kolay ama degisik soru tipleri var fen ise tam ygs ayarinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

İyiden kastin Ygs'ye yakinsa Fem 10luyu ben gayet begendim.Turkce sorularinda paragraflar var Sosyali bilemem ama bana kolay geldi.Matta biraz kolay ama degisik soru tipleri var fen ise tam ygs ayarinda.

teşekkürler. umarım kimse bana kızmaz...
  • Yanlis bilmiyorsam kyk bursu icin tercih yapmak gerekiyordu. Bilen var mi?

Ayrica Fen Bilimleri Cizgiustu setini tavsiye ettiler bana 5 deneme var icinde alacagiz arkadaslarla

• öyle mi?
  • günde 72589426643 kere açılan konu

• ya küfür etmek istemiyorum ama zorluyorsunuz be kardeşim tıp okuduğunu belirtip tekrar sınava giricem diyorsun sonrada kızmayın diyorsun belirtme direk sor sorcağın soruyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincrazy

ya küfür etmek istemiyorum ama zorluyorsunuz be kardeşim tıp okuduğunu belirtip tekrar sınava giricem diyorsun sonrada kızmayın diyorsun belirtme direk sor sorcağın soruyu

sakin ol şampiyon.

• Allahım ne insanlar var tıpı kazanmış hala dil diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

Allahım ne insanlar var tıpı kazanmış hala dil diyor

Bunu bunu alın bunu dışarı.
    Burstan haberin yokmu adamlar 900 tl veriyor aylık lan bu paraya herkes ev gecindiriyor düşünsene ögrenci adam o parayla kral gibi universite hayatı yaşar.

• quote:

Orijinalden alıntı: iyibirisiff

quote:

Orijinalden alıntı: Biozts

Allahım ne insanlar var tıpı kazanmış hala dil diyor

Bunu bunu alın bunu dışarı.
    Burstan haberin yokmu adamlar 900 tl veriyor aylık lan bu paraya herkes ev gecindiriyor düşünsene ögrenci adam o parayla kral gibi universite hayatı yaşar.

İyi o para için gençliğini yesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.