Şimdi Ara

En iyi çeken operatör sizce hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk kullandığım hattım gnctrkcll idi çok memnundum ama malum fiyatları biraz yüksek olduğu için ve avea'nında fiyatları uygun olduğu için hattımı avea yaptım.
    Fakat bu seferde avea çok az çekiyor o yüzden şimdide aveamı değiştirmek istiyorum.Aklımda 2 tane seçenek var yaa vodafone ya da turkcell sizden vodafone hakkındaki düşüncelerinizi istiyorum eğer vodafone kaliteli çekiyorsa ona geçicem yokk o da avea gibiyse ben gine en emin olduğuma yani turkcell'e geçicem.

• Bulunduğunuz lokasyonlardaki çekim gücünü siz daha net tespit edebilirsiniz.
    Bana göre 1.Tcell/2.Vf/3.Avea'dır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone işini görecektir diye tahmin ediyorum...
    Bulunduğum yerde avea cekmıyor vodafone full çekiyor...
  • Hmm benimde bulunduğum yerde avea çekmiyor peki en iyi çeken turkcell mi ?
    Ben şu anda silivri civarlarındayım konuşma zaten çok kötü ayrıca internet de ondan kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhancan755 -- 1 Temmuz 2013; 13:36:39 >
  • Birde en iyi türkcell çeker onu unutmuşum
    tabi paranıda çeker bende ilk başta türkcelldim
  • Tabi haklısınız parayı vakumluyor ama bence aldığı paranın hakkını veriyor
  • Peki benim hattım gnctrkcll ben normal turkcell deki paketleri hattıma yükleyebilirmiyim yoksa illaki gnctrkcll den mi olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi operatör daha iyi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam yanlıs bılgı vermek ıstemem sıze en ıyısı t.i.m başvurmak ama ben ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum arada dağlar yok..
    Önemli olan kendinizi bağlamadan doğru bir karar vermek(tahüt vermeyin ve denme amaçlı vodafone alın ıstersenız)
  • vf ve tcll arasında en çok aradığınız yönüde göz önünde bulundurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 1 Temmuz 2013; 14:05:32 >
  • En çok aradığım özellik iyi çekmesi bence bu en iyi turkcell'de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhancan755

En çok aradığım özellik iyi çekmesi bence bu en iyi turkcell'de var

en iyi çeken turkcell kuşkusuz. ama paranıda çeker.

• Yerine göre değişir. Benim köyde en iyi çeken operatör Avea. Hatta yalnızca Avea. Diğerleri tıs sesi çıkartıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakerim1976 -- 1 Temmuz 2013; 19:48:15 >
  • Tabikide bölgeye göre değişim gösterir ama genel olarak bence en iyisi turkcell
  • Şehir merkezinde 3operatörde iyi çekiyor.
    Genel olarak turkcell kapsama alanında lider, eskiden nereye baz istasyonu koysa diger operatorlerde turkcelli takip edip,yakınına baz istasyonu kurardı.
    Kapsama alanında ciddi çalışmalar yapıyor.

• Her hatti kullanmis biri olarak,vodafone diyorum !!!

• Genel olarak Turkcell ama Fiyat-performans açısından vodafone daha uygun.
  • 96dan beri telefon kullanıyorum. 15 sene kesintisiz Turkcell faturalı kullandım. En son kullandığım kamu1000 paketi internetle beraber 55TL ye ulaşınca gittim Avea ya geçtim. Bi süre kullandım. Yıkılan pakete geçemediğim için geçici olarak Vodafona geçtim. Şu an Vodadone kullanıyorum. Her hattımdada internet pakedi mevcuttu.
    İzmir gaziemirde yaşıyorum işyerim havalimanı.
    Turkcell hem evde hem işyerinde hem konuşma hemde internette problem yok. Görüntülü görüşme mevcut.
    Avea evde ve işyerinde konuşmada sıkıntı yok internet işyerinde ara ara sıkıntılı 3G gelip gidiyor görüntülü görüşme yok.
    Vodafone evde salonda telefonum kesiliyor bazen. işyernde konuşmada sıkıntı yok. Telefon aşırı şarj yiyor. internet evde genelde sorunsuz işyerinde 3 G hiç görmedim desem abartı olmaz. Bazen sayfa açılmadığı oluyor. Sürekli Edge bağlantıfda 3G yok. Görüntülü görüşme yok.

İşin özü Turkcell uygun olsa diğerlerinin yüzüne bakmam. Avea da kullanılabilir. En berbatı Vodafone. İzmir merkezde hat kesilmesi ne demek. %99 kapsama muhabbeti tamamen hikaye yada ben sürekli %1 lik bölgede bulunuyorum. Köyde olsam neysede İzmir gibi yerde hat kesiliyor havalimanı gibi bir yerde 3G olmazmı hiç.

• 12 senelik turkcell müşterisiydim, Şehir dışına ve kırsal araziye çok giden biri olarak turcellin çekim gücü, çok süper olmasa da baya iyiydi. Daha sonra vadafon'a geçtim türkcellin olduğu her yerde vadafon da vardı. Hatta bazı yerlerde daha bile kapsamlı çekiyordu.
    Vadafona geçersen sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Çünkü ben yaşamadım.
  • Çekim gücünü bilemem de ses kalitesinde açık ara Turkcell. Hele bir de iki taraf da mesela iphone 5 kullanıyorsa HD ses devreye giriyor. Bildiğin viber ile konuşuyormuşsun gibi oluyor. Ama HD ses olmasa da Turkcell bu konuda diğerlerinin önünde bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

12 senelik turkcell müşterisiydim, Şehir dışına ve kırsal araziye çok giden biri olarak turcellin çekim gücü, çok süper olmasa da baya iyiydi. Daha sonra vadafon'a geçtim türkcellin olduğu her yerde vadafon da vardı. Hatta bazı yerlerde daha bile kapsamlı çekiyordu.
    Vadafona geçersen sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. Çünkü ben yaşamadım.

vadafon en iyisiii

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.