Şimdi Ara

En iyi çay markası hangisi? (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.477
Cevap
67
Favori
569.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hammanın tea 3 farklı serisinide aldım ne yazıkkı sınıfta kaldı onun yerine el-ruha yı tavsiye ederim daha kaliteli ve güçlü aroması var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 22 Ocak 2020; 15:28:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    el-ruha ile başlıyorum yarın kargo getirecek, elimde hala 250 gram kullandığım çay olmasına rağmen muhtemelen dayanamayıp açıp içeceğim hafta sonu
  • Araştırann A kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerinizi bekliyorum. El-Ruha
  • doctorfo kullanıcısına yanıt
    hocam şu anda içiyorum, evet aroması yüksek, iyi çay, bilindik ithal seylon çayların içine bal katılmış hali sanki ama aradığım lezzet bu değil malesef, bu arada eğer denemediysen ithal çaylar içerisinde champion çayı denemeni öneririm, o çayı ben ahmed tea den daha çok beğenmişitm, el-ruha dan da daha iyi bir çay olduğunu düşünüyorum
  • Hayır denemedim maalesef o yüzden sizin yorumunuzu bekledim. İyi çay artık kalmadı mı demeliyiz pek bilemedim doğrusu. İlk fırsatta champion çayı deneyeceğim bakalım artık..
    iyi türk çayı kalmadı bence, türk çaylarının çoğu ot gibi, son aroması ve lezzeti iyi olan tirebolu mavi 42 vardı onu da bozmuşlar. ceylon ithal çaylar ise birbirine benziyor zaten lezzette. aramaya devam edecez.
    ben ithaldan çok karadeniz çaylarını sevdiğimden sıraya lazika yı koydum.
    Lazika kullanıyorum şu an, son 2 paketim kaldı memnunum, çay poşeti kullanarak demliyorum, saat 16:00 gibi kaynamış 15dk dinlenmiş suya poşeti atıyorum sonra suyun altını kademe 1 ayarında elektrik ocağında bırakıyorum ve gece 22:00 a kadar eşimle beraber afiyetle içiyoruz. Fakat hep daha iyisinin peşindeyiz.
    bana göre demleme çaylarda çay poşeti kullanmamak lezzeti arttırır, çay poşeti ve çay poşeti olmadan demlediğim çay testlerinde çay poşeti olmayan demlemelerin daha lezzetli olduğunu farkettim, sebebi ise bence çay poşeti çaya tadını verip bozuyor, ayrıca çay içerisinde bulunan ve çaya tat veren küçük çay tozlarının da suya karışmasını engelliyor.
    Bugün akşam poşetsiz deneyeceğim.
  • Nethaber
    Bakanlık tek tek ifşaladı! Bu firmalara çaya boya katıyor
    https://www.nethaber.com/guncel/bakanlik-tek-tek-ifsaladi-bu-firmalara-caya-boya-katiyor-11429?sayfa=6

Bakanlık tek tek ifşa etti! Bu firmalar çaya boya katıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctorfo

Geçen hafta sitesinden Şölen Çayları sipariş ettim, gelir gelmez hemen açıp kullandım inanın toz oranı yok denecek kadar az, tadı içimi güzel ben beğendim. Bergamot aromalı CihanTea vardı eskiden çok sayıda kullanmıştım, ondan bir bulabilsem Mersin de fabrikası var ama ne hikmetse Türkiye ye satış yapmaları yasakmış bir türlü anlayamadım. Fabrikayı aradım ve bana ne deseler beğenirsiniz. İran a satışımız var oradan gelenlere getirttirebilirsiniz diye şoklardayım..

Hocam bunun rize çayını alıcam yeni adı harman nasıl buldun

• fatihanilerdivanli kullanıcısına yanıt
    Normal çaydan farkı yok ben daha iyisinin peşinde olduğum için bir kez kullandım. Tekrar almadım. Elimdeki Lazika çaylar bitince El Ruha çayı alıp deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorfo

https://www.nethaber.com/guncel/bakanlik-tek-tek-ifsaladi-bu-firmalara-caya-boya-katiyor-11429?sayfa=6

Bakanlık tek tek ifşa etti! Bu firmalar çaya boya katıyormuş.
    Kahvehaneciler bunları alıp alıp kullanıyordur, zaten renk versin diye kullanıyorlar öncelikli olarak.

Bu arada en iyi çay markası Twinings'tir. Yurtdışında epey kullanılıyor, geçenlerde Macro Center'da gördüm fakat fiyatı biraz pahalıydı. Bundaki aroma ne Çaykur'da ne Lipton'da var. Tortu yerine gerçek çay içiyorsunuz.

En iyi çay markası hangisi?

• lazika çayı şu anda içiyorum, kargo parasıyla 38 lira ödedim, yazık bu çaya verilecek paraya! tadı, demi yok, beş paraya yaramaz bence, tirebolu 42 nin bozulmuş hali bile on çeker bu çaya
    Aynen hocam gösterişli paketlere aldandım bende aldım gerçekten rezil bi çay makrocenter da satıyorlar bide ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    çayların iyi kısımlarını ihraç ediyorlarmış diyorlardı ben artık inanmaya başladım, bu kadar rezil çaylar olamaz eskiden böyle değillerdi
  • Lipton özel seri extra demi beğenmedim arkadaşlar. Lipton Earl Grey alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jimmy Vulmer kullanıcısına yanıt
    lipton extra dem güzeldi, siyah inci de güzeldi ama onu bozmuştular son içtiğimde, extra demi de bozmuş olabilirler, sanırım iyi çaylardan bildiğim altınbaşak kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırann -- 22 Şubat 2020; 2:1:53 >
  • Arkadaşlar geçen gün çaykur reklamlarında gördüm bu çayı nette araştırdığımda şuan için 20 ilde ilde satışa çıktığı yazıyor. Satılan yer bulamadım hiç, gören duyan olursa eğer haber verirse sevinirim

En iyi çay markası hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araştırann

çayların iyi kısımlarını ihraç ediyorlarmış diyorlardı ben artık inanmaya başladım, bu kadar rezil çaylar olamaz eskiden böyle değillerdi
    hazine
    Çayiç
    Ofçay Hazine Dökme Siyah Çay (1000 gr) - Çayiç
    https://www.cayic.com/ofcay-hazine-dokme-siyah-cay-1000-gr

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.