Şimdi Ara

En İyi Burun Estetiği Doktoru Kimdir ? Ve burun Estetik Fiyatları Kaç Para (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
10
Favori
266.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3000 tl civarında güvenilir bildiğiniz bir doktor varmı
  • 0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joukey -- 7 Temmuz 2014; 16:12:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tr.leuchtend

    3000 tl civarında güvenilir bildiğiniz bir doktor varmı



    3000 tl'ye burun estetiği yaptıracağınız doktor bulmanız gerçekten zor. Bu işe bir kere para harcamalısınız. Yoksa sürekli revizyon burun ameliyatı olmak zorunda kalabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joukey

    Arkadaşlar burun estetiğinde Op.Dr.Kemal Ekberoğlu'nu tek geçerim. Ben 1.5 yıl önce oldum, kendisi KBB ci olduğu için nefes alma yollarını da açıyo ve ameliyattan beri harika nefes alıyorum, hastayken bile ağzım kapalı uyuyabiliyorum, nie daha önce yaptırmamışım diye pişman olmuştum ama geçti Allah a şükr şu anda harikayım. İşin bu kısmı bi kenara burnun dış görünüşü açısından da harika bir seçim yaptığımı burun yerine oturdukça anladım. Hiç estetikli olduğu farkedilmiyo ve çok güzel görünüyo, insanlar ilk 4 5 ay "sende bi değişiklik var, yüzün gözün açılmış" falan diolardı :))) Velhasıl aldığı son derece mütevazi paraya göre yaptığı iş düşünüldüğünde kesinlikle öneririm.

    Hocam burdan veya pmden ss atabilir misiniz. Merak ettim. Ne kadar para verdiniz. Dogddugumdan beri burnum sorunlu. 18 yildir tam nefes alamiyorum anca spreylerle. Onunda etkisi kisa gecince yine tikali. İki kere amaleliyat oldum biri geniz eti digeri konka bulloza ikiside fayda etmedi. Dis gorunus olarakta burnum buyuk ve egri. Dersin basina oturup 15 dk dayanabiliyorum. İstannbulda bu isin ehli bir doktora amelyat olmak istiyorum parasi hic muhim degil. Yeter ki iyi olsun ve gorunusu istedigim gibi olsun. Ss atabilir misiniz cok merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • istanbulda boğaziçi tıp merkezinde necdet uçara amelyat oldum ben. başka şehirdeysen bile gel orda amelyat ol almanyadan falan gelen var.

    gayet memnunum kapalı teknikle oldum 2 buçuk milyara,üstelik taksit yapıldı ödemede zorluk çekmedim.

    normalde kapalı teknik en dandik doktorda 4 bin liraya başlar.

    yaklaşık 40 doktorla mailleştim aylarca araştırdım doktorlarla konuştum öyle kafama göre seçmedim doktoru. kafamda 5 doktor vardı 3 ü pahalı olduğu için elendi,birini hatalarının arkasında olmadığı için eledim en son necdet beye oldum. piyasada o bilinen doktorlar 5 bin liradan ucuza yapmıyor.

    2- 2 buçuk milyardan ucuza yapanlar da açık teknik yapıyor ki kendine eziyet etme açık amelyat olup.

    ben amelyattan uyandıktan sonra araba kullanacak haldeydim o kadar söyliyim,gerçi ben 24 saat aç susuz kalıp öyle amelyat olduğum için uyandıktan sonra daha çok kendimdeydim. kısacası hastanenin anestezi uzmanı da çok iyi öyle insanı sersemletecek kadar anestezi yapmıyor,amelyat bittikten sonra yarım saat içinde uyandım. amelyattan bir kaç saat sonra eve gittim. ciddi bir kanamam olmadı gülüp konuştuğumda sızıntı şeklinde kanadı.

    morluk, dayak yemiş gibi şişlik asla olmadı ki beni en çok şaşırtan da buydu.genel olarak suratım şişti ödem toplamış gibi öyle korkunç bi görüntü yoktu. mesela bi arkadaşım nuri soysal'a amelyat oldu, bir sürü ünlüyü o amelyat etmişti, kız 1 hafta evde uzandı şişlikten morluktan gözünü açamadı. ki 7 milyar da para saydı. ama güzel olmuştu.

    boğaziçinde mesela veli aslan diye bi doktor daha var ama onu da tavsiye etmem yaptığı hataları kabul etmeyen biriymiş.

    benim necdet beyi seçmemin nedeni, yaptığı burunları gördüm, hastanede gösterdiler internette de çok hasta fotoğrafı var. mesela bir travestiyi amelyat etmiş sekreter göstermişti, ben başta kadın sanmıştım çok şaşırmıştım çok doğal duruyordu, eski halini gösterdiğinde travesti olduğu belliydi.

    bir de eski burnum kötü değildi necdet bey beni ikna etti amelyat olma gayet güzel burnun diye, halbuki maille fotoğrafımı yolladığım bazı doktorlar 'çenen şöyle oraya da amelyat yapalım,dudağını da şişirelim sana botox da iyi gider' tarzı yaklaşmıştı,bazıları fiyatını söyleyene kadar canım çıkmıştı çoğu önce gel konuşalım diyordu, önce ikna edip sonra en az 5 bin lira fiyat veriyorlardı.

    neyse necdet bey ben seni amelyat etmem dedi, beni kulak burun boğaza gönderdi, orda nefes problemim olduğu anlaşılınca amelyat etmeyi kabul etti.

    amelyatıma hem necdet bey hem kulak burun boğaz doktoru girdi. biri nefes alabilmem için müdehale etti, o çıkınca necdet bey estetik kısmını yaptı -ki ben aylarca düşünmüştüm kulak burun boğaza mı estetisyene mi olsam diye. çünkü bir çoğu kendi ilgi alanının dışındakini beceremediği halde her türlü amelyatı yapıyor.

    son olarak hangi doktor olursa olsun hatasının arkasında olan birini seç. sonradan problem çıkarsa -ki en iyi doktorda bile çıkar- doktorların çoğu kovmaktan beter ediyor randevu vermiyor, ama necdet bey öyle değil gerekirse tekrar ücretsiz amelyat ederim diyip, hatasını sen görmeden söyleyen biri.

    benim burnumun üstünde mesela bi çıkıntı vardı, kavga etmek için hastaneye gittim biraz şikayet ettim, o da bana masaj verdi geçmezse tekrar amelyat olursun sıkıntı yok dedi ki cidden masajla geçti.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihatxp

    quote:

    Orijinalden alıntı: tr.leuchtend

    3000 tl civarında güvenilir bildiğiniz bir doktor varmı



    3000 tl'ye burun estetiği yaptıracağınız doktor bulmanız gerçekten zor. Bu işe bir kere para harcamalısınız. Yoksa sürekli revizyon burun ameliyatı olmak zorunda kalabilirsiniz.

    Eskişehirde yakup karabuluttu sanırım 3000-3500 tl ye burun ameliyatı yapıyor.
  • Arkadaşlar Bahadır Baykal'ın blog ve diğer paylaşımlarının bulunduğu sitesihttp://www.estetikburuncerrahisi.com da mevcut.
  • Azcık boş bıraktık, ortalık yine 0-3 mesajlı adamlarla kaynamaya başladı
  • Hangi doktorlara olmamak lazım, oda önemli...

    Ankara Üniversitesi Cebeci hastanesi Zeki Can'a ameliyat olmayınız...

    Burnumun ucu top gibiydi...

    Özellikle bu kısmı düzeltin, bundan çok rahatsızım diye üstüne basa basa söylememe rağmen, ameliyat sonrası burnumun ucu yine top gibi...

    sadece yanlardan biraz oymuş, burun daha belirgin olmuş ama asıl sıkıntım olduğu gibi duruyor...

    burun altından yaptıkları dikiş kapama, eğri yapılmış...

    sağdan ve soldan profilim farklı... sol taraf burun deliği daha oyuk yapılmış diğeri ise daha kapalı:(((((

    biraz bekle düzelir diye kendime teselli vermeye çalışıyorum ama arkadaşım;

    -burun estetiği neden düşünmüyorsun, burnunun ucu iyice top gibi olmuş deyince bende film koptu...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihatxp

    Arkadaşlar, uzun bir süredir burun estetiği yaptırmayı düşünuyorum. Ama bu konuda bir türlü karar veremedim. Çeşitli forumlarda binlerce yorum okudum, ama inandırıcı gelmediği ve çoğu fake olduğunu düşündüğüm için burada bir başlık altında, burun estetiği yaptırmak isteyen kişiler için bir rehber oluşturması bakımından yazayım dedim.

    İnternet'ten burun estetiği diye arama yaptığımda hep şu isimler karşıma çıkıyor.

    Op. Dr. Emre İlhan
    Op. Dr. Güncel Öztürk
    Op. Dr. Barış Çakır
    Op. Dr. Yakup Avşar

    Sizde rüştünü ıspatlamış, doktorlar varsa, burada listeleyelim. Bu burun estetiği olayı şakaya gelmiyor gerçekten, bir kere yanlış ve amatör bir operasyona girdiğinde sonuçlar çok kötü olabiliyor.

    Bu arada burun estetiği konusundaki ansiklopedik tüm içerikleri şuradan inceleyebilirsiniz. http://www.burunestetiksanati.com/ okuyabilir. Aklınızdaki tüm soruların cevaplarını alabilirsiniz.


    2 sene önce Emre Bey'e deviasyon ameliyatı oldum. Bu sırada, istediğim şekilde düzeltme de yapıldı. Kendisi ameliyat öncesi ve sonrasında gerçekten çok ilgili bir doktor. Ben de sonuçtan, hem sağlık hem de görünüş açısından son derece mutluyum şu an. Forumda daha önce, burun ameliyatlrıyla alakalı, detaylı bir konu vardı, vakti zamanında orayı okuyup, kafamdaki bir sürü soru işaretini gidermiştim, bulabilirseniz ona bakın mutlaka. Bir sorunuz olursa, pm den ya da burdan yazabilirsiniz.




  • İzmir'de önereceğiniz var mı ? Birde fiyatlar ne şekilde?. Sadece burnum'da kemik çıkıntılığı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neslihanyare

    Bence en iyi burun estetik uzmanı Serdar Eren, Osman Oymak ve Süreyya Şeneldir. Bu adamlar çok pahalıdır ama kusursuz estetik operasyon geçirirsiniz.


    Osman Oymak hakkında Kadınlar Kulübünde çok şikayet var....

    Belirtmekte fayda var..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysedeniz -- 3 Nisan 2014; 9:50:18 >
  • şiddetle tavsiye edeceğim bir doktor var ankara hacettepe üniversiteleri hastanesinde plastik cerrahi bölümde..cokk gezdimm cok dolaştım bu konuda istanbulda evet en iyileri ama paraları da coookk güzel..kadınlar kulubunden buldum hocayı randevu alıp gittim...inanılmaz ilgili alakalı ve basarı bi doktor..daha önce yaptıgı burun ve diger operasyonların fotolarını gördüm kadınlar kulubundeki uyelerin yardımı ile.. azıcık güvenle gittiğim hasteneden yüzde yüz güvenle çıktım.. 10 gün sonrada ameliyat oldum..tek sözü inanılmaz etkiledi beni burun ameliyatı 1 kez yapılır..bakımını güzel yaparsanızda ömür boyu sorun yasamazsınız dedi.. Haldun kamburoglu bu konuda ankarada süper birisi..
    1 nisanda gittim..ameliyat korkumla panik atagım birleşince neredeyse vazgececektim ta ki haldun hocayı ameliyathanede görene kadar..direk sakinleşip teslim oluyorsunuz hocaya :) ameliyatımda istediğim şarkıyla uyumaya gectim..esprili,anlayışlı ekibi de kendisi gibi..uyandıgınızda buzunuz gözlerinizde oluyor ve gece boyu buz yerleştiriyorlar bu sayede şişmeve morluklar en kısa sürede azalıyor..ameliyat günü ve ertesi gün sizi görmeden çıkmıyor hastaneden... özel hastanede gibi hissettiriyor kendinizi..zaten cep telefonunu ilk muayanede veriyor size ve aklınıza takılan herseyi sorabiliyorsunuz 7gun 24 saat acık danısma hattı gibi :):) hatta ben bu pazartesi vurdugumu düşündüm agrılardan dolayı hemen gelin bakalım dedi gittim bişi yok sakin oldun don't panic dedi:D cok eglenceli geçiyor muayanelerde..en ufak bi sorunda aramanız yeterli oluyor.açamazsa bile geri dönüş yapıyor.. 2 gün önce tamponlarım çıktı zaten slikon tampon kullanıyor ki rahat nefes alın yapışma vs olmasın diye.... okuduğum ve ameliyat olan arkadaşlarımın hepsi igrenc çok acıyor kanama oluyor vs demişti tabi ben bu yuzden yine korkulu paniktim :):):) ama hemen sakinleştirmeye baslıyor sizi ve siz nasıl oldugunu anlamadan tamponlarınız çıkmış oluyor..ben ankarada böyle ilgili doktor görmedim henüz..6 tane gezdim prof asistan kbb docent özel klinikler vs..ama kimsede bu kadar ılgı yoktu..ücreti de gayet makul bu kadar ilgi ve rahat iyileşme süreci için..ilk muayanede belli ediyor kendisi zaten doktorun iyi olup olmadıgı... tüm sorularınıza cevap verecek ve en önemlisi ameliyat sonrası bakımda da sizinle olacak bir doktor kendisi... herkese şiddetle tavsiye ediyoruumm... ücreti de 3000tl civarı..hastaneye yatırıyorsunuz zaten elden bişi alıp verme söz konusu degil..




  • nihatxp N kullanıcısına yanıt
    03.05.2014 tarihinde Saç Ekimi için Gebze den Hasan Fındık'ın Bağdat caddesindeki muayenesine gittim. Bağdat caddesindeki park ve trafik sorunu nedeniyle 15-20 dakika randevuya geç kaldım. Asistanı beni cep telefonundan aramadığı halde aradıklarını ve randevuya geç kaldığım için doktorun benimle görüşmek istemediğini söylediler. Ayrıca kovmak dan beter ettiler. Saç ekimi öncesi hastasıyla bu kadar ilgilenen bir doktorun ekim sonrası ne kadar ilgili olacağı şüpheli . Sonuç olarak kendisi tok satıcı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hata yapıp şehir dışından gitmeyi düşünen varsa iki kere düşünsün. Özellikle asistanın tavırları çok çirkindi.
  • ben adana'da oprt. dr. ergün kürün'e hem estetik hem deviasyon ameliyatı oldum. hoca hem kbb hem estetik branşına sahip.tek geçerim. numune araştırma hastanesinde.ulaşmak çok kolay. eli çok hafif.nerdeyse şişlik morarma olmadı diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk_1952

    03.05.2014 tarihinde Saç Ekimi için Gebze den Hasan Fındık'ın Bağdat caddesindeki muayenesine gittim. Bağdat caddesindeki park ve trafik sorunu nedeniyle 15-20 dakika randevuya geç kaldım. Asistanı beni cep telefonundan aramadığı halde aradıklarını ve randevuya geç kaldığım için doktorun benimle görüşmek istemediğini söylediler. Ayrıca kovmak dan beter ettiler. Saç ekimi öncesi hastasıyla bu kadar ilgilenen bir doktorun ekim sonrası ne kadar ilgili olacağı şüpheli . Sonuç olarak kendisi tok satıcı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hata yapıp şehir dışından gitmeyi düşünen varsa iki kere düşünsün. Özellikle asistanın tavırları çok çirkindi.

    Çok üzücü bir durum olmuş gerçekten. Muhtemelen asistanin eşşekliğinden kaynaklanıyordur .




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tr.leuchtend

    3000 tl civarında güvenilir bildiğiniz bir doktor varmı

    Halis ünlü var ben ayın 27 sinde amelıyat olacagım 3500 tl fiyat ıstıyor izmirde 1 numara dıyebılırım
  • nihatxp arkadaşım bende seninle aynı durumdaydım ama şükürler olsunki ameliyatımı oldum ve şuan çok mutluyum ve rahatım sesinin sitresini çok iyi anlıyorum bende bir çok araştırma yaptım sadece doktor diploması olup geri kalanlar ise seminerlere katılım belgesi bu şekilde insanları kandırıyolar amaçları sadece para ben araştırmanın yanında her bir doktoru aradım ve konuştum eleye eleye gittim en sonunda diploma sayılarına bakınca tecrübeli işin ehli bir doktor buldum yazananesine gittiğimde okadar sıçak davrandılarki evdeymiş gibi rahatladım duvarı diplomadan görünmüyo ve asmadıklarıda varmış birçok hizmet çok güzel çok ılımlı bir insan ben kendi ameliyatıma bakarak bir doktor varsa odawww.ihsanbasaran.com en azından yazanesine gidin görün kendisini ve diplomalarını saygılı bir insan şiddetle tavsiye ederim hayırlı akşamlar herkese




  • sss



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkanilhan -- 27 Haziran 2014; 19:12:58 >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.