valla bencede nissan micra.arabanın içi gerçekten çok şık.
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
Alıntıları Göster
Bayanlar en çok micrayı tercih ediyo...
quote:
Orijinalden alıntı: JackDaniels
Alıntıları Göster
aha örnek
quote:
Orijinalden alıntı: serkes
aha örnek
Alıntıları Göster
yanına çekende yok hani....
quote:
aha örnek
Alıntıları Göster
Zaten bayanlar araba kullandıkça çok havalı oluyo... Trafiğe dört gözle bakmaz ya sürekli aynaya bakar.
quote:
yanına çekende yok hani....
Alıntıları Göster
bence bayan arabası pejo 607 veya mazda rx8 olmalı bayanlar bunlarla hiç park problemi yaşamıyorlar
quote:
bence bayan arabası pejo 607 veya mazda rx8 olmalı bayanlar bunlarla hiç park problemi yaşamıyorlar
Alıntıları Göster
getz falan olur artık onuda kullanamıyosa bianchi bisiklet kullansın hehe
quote:
Orijinalden alıntı: ART
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ART
buda iyiydi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ART
buda iyiydi
Alıntıları Göster
yeni suzuki swift
quote:
Orijinalden alıntı: herby
yeni suzuki swift
Alıntıları Göster
Suziki vitara, grand vitara, ford explorer, chevrolet blazer, Thao, toyota landcruiser, Cherokee, grandcherokee, grandvoyager... Onun dısında kucuk araba deniliyorsa, C3, C3 pluriel, Corsa, hatun iri ve sakallıysa Tigra, fiesta, polo, golf, astra, micra, mini... Bu boyle gider.
Kız benim eski kızarkadasımsa SAAB derim. Manyak kız... Arabayı soyle bi kullansın diye verdim, test surusu yaptı arabayla, 200'e cıktı, "Daha hızlanma" dedim. "Araba iyiymis, babamın BMW'sinden iyi." dedi!!
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST
Suziki vitara, grand vitara, ford explorer, chevrolet blazer, Thao, toyota landcruiser, Cherokee, grandcherokee, grandvoyager... Onun dısında kucuk araba deniliyorsa, C3, C3 pluriel, Corsa, hatun iri ve sakallıysa Tigra, fiesta, polo, golf, astra, micra, mini... Bu boyle gider.
Kız benim eski kızarkadasımsa SAAB derim. Manyak kız... Arabayı soyle bi kullansın diye verdim, test surusu yaptı arabayla, 200'e cıktı, "Daha hızlanma" dedim. "Araba iyiymis, babamın BMW'sinden iyi." dedi!!
Alıntıları Göster
bayanlar küçük sınıftaki araçları kullanmalılar... ama kullanmayı tam olarak çözemeyenler alışveriş arabalarıyla idare etsinler bir süre daha
quote:
Orijinalden alıntı: atiyba
bayanlar küçük sınıftaki araçları kullanmalılar... ama kullanmayı tam olarak çözemeyenler alışveriş arabalarıyla idare etsinler bir süre daha
Alıntıları Göster
fiyat / fayda = palio
quote:
Orijinalden alıntı: okyaypay
fiyat / fayda = palio
Alıntıları Göster
Micra birde C3 bu ikisinin tipini görünce direk bayan arabası demek geliyor içimden
Erkek adam sürmez yani
quote:
Orijinalden alıntı: okyaypay
fiyat / fayda = palio
Alıntıları Göster
bayanların araba kullanması taraftarı değilim, çünkü çok fazla panik yapıyorlar ve çok büyük bir çoğunluğu arabadan hiç anlamıyor.
Bence Nissan Micra en iyi bayan arabası ama çevremdeki bayanların düşünceleri, hayalleri lüks SUV'lar üzerine kurulu.
Geçen akşam babamla Levent'ten doğru Sarıyer'e gidiyorduk. Benzinlikte durduk. Yandaki simsiyah Mercedes C55 AMG'ye de öndeki füme Toureg'e de bayanlar binince kal(!) geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
bayanların araba kullanması taraftarı değilim, çünkü çok fazla panik yapıyorlar ve çok büyük bir çoğunluğu arabadan hiç anlamıyor.
Bence Nissan Micra en iyi bayan arabası ama çevremdeki bayanların düşünceleri, hayalleri lüks SUV'lar üzerine kurulu.
Geçen akşam babamla Levent'ten doğru Sarıyer'e gidiyorduk. Benzinlikte durduk. Yandaki simsiyah Mercedes C55 AMG'ye de öndeki füme Toureg'e de bayanlar binince kal(!) geldi
Alıntıları Göster
bayanların altına en yakışan araba onlar onu sürmeyi çok seviyo zaten. müthiş ikili
quote:
Orijinalden alıntı: lexus
bayanların altına en yakışan araba onlar onu sürmeyi çok seviyo zaten. müthiş ikili
Alıntıları Göster
benim arkadaşta micra var kız arabaya aşık bayanlarda en çok gördöğüm araç mini cooper ve micra
quote:
Alıntıları Göster
bunu bile aışveriş mekanında oraya buraya çarpıyorlar. daha tehlikesiz bişe bulmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: lexus
quote:
bunu bile aışveriş mekanında oraya buraya çarpıyorlar. daha tehlikesiz bişe bulmak lazım
quote:
Alıntıları Göster
citroen c3 de yakışıyor bayanlara.
quote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky
citroen c3 de yakışıyor bayanlara.
Alıntıları Göster
bence büyük ve seri otomobiller olmalı ortalıkta iti kopuğu cok bayan kullananı görenler illaki sıkıştırıyor ben bir bayanı sıkıştıranı görürsem bende sıkıştıranı sıkıştırıyorum büyük araba olunca kazada daha güvenli hızlı olması çabuk kaçmasına yarar bence yukardakilerden hiç biri vectra passat ve bu segmentteki araçlar tabi tüm 4*4 jeep araçlarda buna dahil ama küçük boyuttaki terrios gibi jeepler değil
quote:
Alıntıları Göster
quote: