Şimdi Ara

** EN İYİ ANTI-VIRUS PROGRAMLARI ** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
121.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

** EN İYİ ANTI-VIRUS PROGRAMLARI **


(En Son Oy Tarihi: 7.9.2020)
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    10 gün önce yeni bir kasa aldım. (HB) windows 7 starter ile hazır norton yüklü ve 2 ay süreli deneme sürümü var. bu ara mağzadan, kutu içerisinde norton 360 4.0 aldım. fazla anlamadığımdan detaylı araştırma yapmadan aldım. 3 pc ye kadar yükleniyormuş.

    benim soracaklarım şunlar:

    deneme sürümü, paralı sürüm gibi korurmu? yani 50 gün daha devam edecek deneme süresini bekleyeyimmi, yoksa eskiyi silip, yeniyi yükleyeyimmi?

    norton 360 4.0 aldıktan sonra, 6.0 versiyonu olduğunuda gördüm, arada bir fark varmı? değiştirsem dahamı yararlı olur?

    üçüncü ve son olarak şunu sorayım; proğram 3 pc. ye kadar diyor. bu pc.ler, aynı modeme bağlı olan pc. lermi? yani birini kendime, diğerini farklı bir adreste olan kardeşimin evindeki pc.ye yükleyebilirmiyim?

    50 yaşından sonra pc öğrenmeye çalışan biriyim. siz gençler gibi iyi anlamıyorum. detaylı anlatırsanız memnun olurum. saygı, sevgi ve selamlarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 19 Nisan 2012; 2:38:46 >




  • evde karpersky, müşterilere eset nod 32, ücretsiz isteyene avira. aviranın Türkçesi de çıkmış. ücretsizler arasında en iyisi bence.

    @yusufdemir55;

    quote:

    deneme sürümü, paralı sürüm gibi korurmu? yani 50 gün daha devam edecek deneme süresini bekleyeyimmi, yoksa eskiyi silip, yeniyi yükleyeyimmi?

    evet tüm özelliklerini kullanıyor olması lazım deneme sürümde. hepsinde böyledir. yok norton psikopatlık yapıp kafasına göre deneme sürümde bi şeyleri kapamaz. zaten teşvik amaçlı old. için deneme sürümü tüm özelliklerinin kullanılabiliyor olması gerekir. istersen bekle bitince aldığını kurarsın.

    quote:

    norton 360 4.0 aldıktan sonra, 6.0 versiyonu olduğunuda gördüm, arada bir fark varmı? değiştirsem dahamı yararlı olur?


    açıkçası norton kullanmadım çok uzun süredir. hep akıllarda kalmıştır çok kastırıyp muhabbeti. yeni sürümlerle birlike programa yeni özellikler eklenebilir ve motoru geliştirilip iyileştirilebilir. 4.0 dan 6.0'a güncelleme için ücret alıp almadıklarına bak. ücretsiz güncelleyebilirsen güncelle.

    quote:

    üçüncü ve son olarak şunu sorayım; proğram 3 pc. ye kadar diyor. bu pc.ler, aynı modeme bağlı olan pc. lermi? yani birini kendime, diğerini farklı bir adreste olan kardeşimin evindeki pc.ye yükleyebilirmiyim?


    kurulabiliyor olması lazım. denemedim ancak pc başına donanım bilgilerini çekerek lisanslama yaparlar. yoksa aynı modemden olmasının esprisi aynı ip üzerinde kullanmaktır. aynı ağda olmasını şart koşmazlar ki zaten standart olarak adslde ipler dinamik ol. için değişecek ve lisanlama yapmak bu şekilde mantıksız olur.




  • verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEUS__

    evde karpersky, müşterilere eset nod 32, ücretsiz isteyene avira. aviranın Türkçesi de çıkmış. ücretsizler arasında en iyisi bence.



    Neye göre kime göre ?

    http://www.shadowserver.org/wiki/pmwiki.php/AV/VirusDailyStats
  • bitdefender denşyorum şuan
  • Norton la Kaspersky bence... ama norton da şöyle birşey var ben geçen sene norton satın almıştım, 2011 sürümüydü o zaman, stabil ve çok hızlıydı fakat yavaş yavaş farketmeden bilgisayarı kasmaya başladı... 7 8 ay kullandıkdan sonra artık bilgisayarımın eskidiğini düşünmeye başlamıştım... 10uncu ayda norton u bilgisayarımdan kaldırmayı denedim çünkü 2012 sürümüne güncellemişti ve iyice kasıntı olmuştu... tekrar önceki sürümü yüklücektim ve yükledim de fakat gene yavaşlamaya başladı.. daha sonra tekrar sildim norton u ve bilgisayarım şaha kalktı resmen... norton çok iyi bir antivirüs olabilir fakat sistemi aşırı kasıyormuş bunun acısını 1 yıl boyunca çekmişim ben.. kendi kendime paramla eziyet çektirmişim resmen...
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 gün önce antivürüs programımı yanlışlıkla kaldırdım. Şimdi yenisini yüklemek istediğimde \software\microsoft\windowsnt egui.exe anahtarı o0luşturulamadı hatası veriyor acil yardım !!!!!!!!!!!!
  • konuyu hortlatacağına yeni konu açsan daha iyi olmaz mıydı bu konu ile sorduğun sorun yakından alakası bile yok. yeni konu aç oradan devam etsin.
  • paran varsa norton all in one son sürüm...
  • ANKETİ NASIL YAPIYORSUNUZ BENDE YAPMAK İSTİYORUM...
  • Merhabalar
    küçük bilgisayarlar için virüs programı önerebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton tabiki
  • Norton/Eset Not32/Kaspersky vs.. Ama en iyi antivürüs programları bizce lisanslı yani profesyonel sürüm olanlarıdır. bunun için tavsiyem tecnopro360 sitesidir. bu sitede lisanslı pro sürüm kampanyaları yapılmaktadır.

    http://technopro360.com/category/guvenlik-programlari
  • TrustPort Antivirüs tek geçerim arkadaşlar, deneyin farkı görün.
  • http://teknolojikusu.com/malwarebytes/
    http://teknolojikusu.com/combofix-ile-viruslerden-nasil-kurtulurum/ şunlarda var tabiki en güvenilirler arasında hatta tek tavsiyem.Teşekkür ederim




  • Bence Malwarebytes Anti-Malware ile tarat
  • Comodo en iyisi. Taramada çok iyi olmasa da gayet iyi. Güvenli olduğundan kesin emin olmadığı dosyaların bilgisayara zarar vermesini engelliyor. Hemen tarama yapıp bulamadı diye sikmeyin. Taramada da avira kadar olmasa da gayet iyi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu tekrardan hortlatıyım :D bana göre sıstemınız cok ıyı degılse karspersky kullanamıyacaksanız bıtdefender kullanmanızı tavsıye ederım aslında hıc antıvırus kullanmamak cok daha iyi.
  • Eser smary security kraldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size ilk üç'ü sıralayayım paralı olanlardan.
    1.Bitdefender,Kaspersky
    2.-------------------------
    3.Norton 360
    Free olanlardan.
    1.Panda cloud free
    2.bitdefender free(bunu yükledim)
    3.Avast.
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    555.Microsoft security essentials.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.