Şimdi Ara

En iyi Android uygulaması 1 gün ücretsiz Cerberus!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
18
Favori
10.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByLabTek

quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

Konu başlığından dolayı indirilen uygulamanın 1 gün ücretsiz kullanıp sonra ücretli olacağını anladığım için kaçırdım. 1 gün boyunca ücretsiz tam lisans olduğunu anlamadım. Halen devam ediyor mu acaba? Sabah 6 diyor ancak belki saat dilimleri farklıdır

dün indirip kuranlara da 1 hafta deneme süresi vermiş anladıgım kadarıyla....

This means that the lifetime license for your account is active.

Deneme sürümü değil açıkça belirtilmiş.

Kaçıranlar üzülmesin enpara ile alsanız 3 tl bisey zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yükledim ve gayette başarılı buldum. Bu tarz program yakalayıcılar varmıdır acaba?
  • süresi doldu . acaba imei değiştim onan olabilirmi :S

Orijinalden alıntı: K@TiP

Bu tip programlar oldukça sakıncalı, zira sizin bilginiz ve haberiniz olmadan program kendisi dış istihbarat birimlerine sizin cihazınızla ve hareketlerinizle ilgili istihbari bilgileri rahatlıkla verebilir.

öyle bi endişeye girmene gerek yok, bu program olmadan da istedikleri bilgiye akıllı telefonlardan ulaşabilirler zaten :) ya hiç kullanmayacaksın ya da ne var ne yok kullanacaksın :)

En iyi Android uygulaması  1 gün ücretsiz Cerberus!!!

• bu program ile kimin dost kimin düşman oldugunu, arkamdan dönen işleri, söylenen yalanları ve hainliği öğrenmiş oldum.

öyle ufak tefek mevzular değil. katil olunur, o derece..

• Bu programın ayarlarında programı gizledikten sonra hangi numarayı arayarak tekrar açıyorduk

Orijinalden alıntı: MUTAF

bu program ile kimin dost kimin düşman oldugunu, arkamdan dönen işleri, söylenen yalanları ve hainliği öğrenmiş oldum.

Aslında bazı şeylerden habersiz yaşamak daha iyi galiba :) Tabi çok özel meseleler dışında.

Orijinalden alıntı: fertile

mobil bankacılık işlemlerini çok sık yapıyorum valla kalsın o kadar riske girmektense çalınırsa sağlık olsun derim alayına erişiyo maşallah uygulama

Mobil bankacilik uygulamalarinin veri trafiğine erişebilir mi ki bu uygulama? Bankacilik uygulamaları şifreli baglanti kullanmıyor mu?

Orijinalden alıntı: albati

quote:

bu program ile kimin dost kimin düşman oldugunu, arkamdan dönen işleri, söylenen yalanları ve hainliği öğrenmiş oldum.

Aslında bazı şeylerden habersiz yaşamak daha iyi galiba :) Tabi çok özel meseleler dışında.

Gelecek dünyasında ahlak bu şekilde saglanır diye düşünüyorum. Yani eşinizin ne yaptıgına istediğiniz an ulaşabileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insanist

quote:

quote:

Gelecek dünyasında ahlak bu şekilde saglanır diye düşünüyorum. Yani eşinizin ne yaptıgına istediğiniz an ulaşabileceksiniz.

Biri beni gözetliyor mantığıyla dizginlenecek ahlâkı ben ahlak olarak görmüyorum hocam. Bir ilişkide sadakatsizlik varsa bir şekilde kendini gösterecektir. Belki çocuğumuzun denetimi konusunda (pasif takip) işe yarayabilir bu program.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: fertile

mobil bankacılık işlemlerini çok sık yapıyorum valla kalsın o kadar riske girmektense çalınırsa sağlık olsun derim alayına erişiyo maşallah uygulama

Mobil bankacilik uygulamalarinin veri trafiğine erişebilir mi ki bu uygulama? Bankacilik uygulamaları şifreli baglanti kullanmıyor mu?

normal bilgisayardan dediğiniz doğru https şeklinde güvenli bağlantı kullanıyorlar ama cep telefonalrının mobil uygulamarında bu iş biraz sakıncalı çünkü program ekranı görmekten tut mesajlara erişmeye internete erişmeye herşeye izin istiyo. Belki hiç korkutuğumuz gibi değildir ama ben emin olmadan indirmeyi düşünmüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insanist

quote:

quote:

Biri beni gözetliyor mantığıyla dizginlenecek ahlâkı ben ahlak olarak görmüyorum hocam. Bir ilişkide sadakatsizlik varsa bir şekilde kendini gösterecektir. Belki çocuğumuzun denetimi konusunda (pasif takip) işe yarayabilir bu program.

Black Mirror izleyen varsa bi bölümünde bu programa benzer birşey yer almıştı. Tabiki güvenen kişi için problem yoktur. İlişki sadece bi örnekti. Dediğiniz gibi örneklerde olabilir. Ayrıca güvenlik içinde olabilir. A kişisinin kaybolduğunda bulunmasını sağlayabilir mesela.

• Güzele benziyor ama sakıncalı.

Orijinalden alıntı: QRX

Bu programların hepsi yalan. Şöyle ki telefonu çalan adamın ilk yapacagı iş sim kartı çıkarıp telefona format atmak olacaktır. Bu programlar yerine *#06# tuşlayarak IMEI numaranızı öğrenin. Bir yere not edin bu numarayı. Telefonunuz çalınınca bu numarayı savcılığa verin. Telefonunuz er geç bulunacaktır.

IMEI ile hiç birşey yapamıyor ne savcılık ne polis. başıma geldiği için söyleyebilirim ki çok çok şanslıysanız telefon dönüyor. İfade almak için 2 saat bekletiyorlar. O zamana adam istese IMEI kopyalasa giden gidiyor zaten. Kimsede bulamaz o vakitten sonra.

Allahım sabır ver.

• quote:

Milyonlar harcasam ulaşamayacağım şeylere ulaştım. Hayatım değişti.

Allahım sabır ver.

Kardeşim programı paylaştığıma pişman oldum. Kötü bir duruma vesile olmadık inşallah.

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

quote:

Milyonlar harcasam ulaşamayacağım şeylere ulaştım. Hayatım değişti.

Allahım sabır ver.

Kardeşim programı paylaştığıma pişman oldum. Kötü bir duruma vesile olmadık inşallah.

Senden Allah razı olsun.
    Yaptığın manevi iyiliğin inşallah sana kat kat döner.
    Gerisini boşver.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.