Şimdi Ara

- En İyi Android Oyunlar Listesi -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda birçok konu açılıyor oyun tavsiyesi için tek konuda toplanması daha iyi olur diye düşündüm, sizde beğendiğiniz oyunları yazabilirsiniz.

Worms 3: Markette 2TL gibi bir fiyatı var. Solucanları savaştırıyosunuz vakit geçirmek için güzel bir oyun.

Order & Chaos Online: Knight Online, Metin2 tarzı bir oyun android için en iyi MMoRpg.

Need for Speed Most Wanted: Markette 10 TL gibi bir fiyatı var. Kusursuz en iyi yarış oyunlarından. Konsol deneyimini yaşayacaksınız.

The Room 1-2: Androiddeki en kaliteli oyunlardan. Farklı bulmacalar var tek sorun kısa sürüyor. Ücreti ilk oyun 2TL, ikincisi 6TL.

Simcity Buildit: Şehir kurma oyunu, Google Play'e yeni geldi sayılır. Şuan gözümde en iyi şehir kurma oyunlarından. Hastanesinden kumar merkezine kadar herşey oyunda var.

Real Racing 3: Araba yarışı. Grafikler gayet iyi fakat parkurlar aynı bir zaman sonra sıkıyor kısa vadede oynanacak en iyi oyunlardan.

Modern Combat 4-5: Paralı ama apkmaniadan ücretsiz indirebilirsin uğraşmaya değer, online modu beğenmedim ama senaryosu iyi, tek sorun kısa sürüyor.

Dead Trigger 1-2: Androidde bulabilceğin en iyi zombi oyunu, Left4Dead'ı andırıyor. Fakat oynarken internet istiyor oyunun eksisi bu.

Clash of Clans: Zaten bilmeyen yok ama en iyi strateji oyunlarından biri. Köy geliştirme, savaş vs.

OSM: Futbol menejerlik oyunu, web siteside var. Online oynanıyor.

Shadowgun Deadzone: Counter-Strike android klonu diye tanımlayayım siz anlayın. Farklı modlar var zevkli bir oyun.

Beğenirsiniz umarım, iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRosvay -- 10 Ocak 2015; 16:12:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla her konuya ayrı ayrı yazmaya üşendim. Direk copy-paste yaptım,başka bir konuya yazdığımdan.

Öncelikle baştan belirteyim, zor bağlanırım bir oyuna. Millet efsane der, bilmem ne der ben 2dakika tahammül edemem bazı oyunlara. Fazla uzatmadan başlayayım listeme, ama şunu da söylemeden edemeyeceğim listemdeki ilk 3 oyun hariç gerisi 1gün hadi bilemedin 2 gün başından kalkmayıp ardından yüzüne bakmadığım oyunlar.

10) Tap tap revenge: Bu oyun alanında en iyisi hiç şüphesiz. Ama yapan firma androidi pek biplemediğinden ve ülkemizde oyun kapalı olduğundan pek tutmadı. Çözünürlük problemi olsun zibilyon tane problemi var oyunun. Ama insan listeye eklemeden edemiyor, kim bilir kaç saat başında arkadaşlarımla şarkı kapıştık...

9) Dead trigger: Oyun free ve harika grafiklere sahip. Paragöz falan olabilir, umrumda değil. Müthiş bir emek var oyunda, free olmasına en şaşırdığım oyundur muhtemelen, ama ister istemez bir süre sonra baya bayıyor. Ve ek olarak da şunu diyeyim 2.oyun internetsiz çalışmıyor, bu tarzda bir oyun için saçmalık bence bu...

8) New star soccer: Bu oyunu yıllar yıllar önce pcde oynardım, hoş o kadar eski sürümü bile bu mobil sürümden kat ve kat gelişmişti ama olsun. Oyunu ilk gördüğümde playstoreda baya bir heyecanlanmıştım, başlarda acayip bağlandım oyuna, ama uzunca süre oynanılcak bir oyun değil. Çok çabuk sıkıyor, hele şu anki hali bence daha kötü. Antrenmanlar oyunun şüphesiz en sıkıcı yeri, sürekli antrenman yapmak zorundasınız yoksa puanlarınız düşüyor.

7) Scribblenauts: Ben bu oyunu neden yükledim, hala aklım almıyor O kadar seçici davranırdık, hiçbir şeyden zevk almazdık nasıl olduysa bir gün kendimi bu oyunun başından kalkamaz buldum. İyi ki yüklemişim ulan Gerçekten bu oyuna çoğu kişi önyargıyla yaklaşıyor, ben bu tarz oyunlardan zerre haz etmem. Ama bu oyun bambaşkaymış. Oyunda bir çocuğu oynatıyoruz elinde bir defter var deftere ne yazsa yanında beliriyor. Oyun inanılmaz bir hayal gücü gerektiriyor, ve iyi düzey bir ingilizce. Tabi görevleri yap yap insan ister istemez sıkılıyor, en büyük eğlencemiz tanrıları çağırıp savaştırmaktı Ulan kaç yaşımıza geldik yaptıklarımıza bak. Neyse oyun gene sizi idare eder bir süreliğine, sınır tanımayan bir araç desteği var.

6) Bloons TD: Bir ninjakiwi klasiği. Bana göre en iyi tower defence oyunu mobil platform için. Towerlar çok yaratıcı ve çöp diyebileceğim tower yok nerdeyse. Oyunda inanılmaz bir çeşitlilik var, kendi stratejinizi kurup bölümlerin üstesinden gelebiliyosunuz. Çok zor bölümler var. Ama sonu alt sıradakilerle aynı, kısa süreliğine kendine iyi bağlıyor. Ama sonra yüzüne bakmaya tahammülünüz olmuyo, aşırı sıkıyor.

5) Super hexagon: Oynadığım en zor oyunlardan, belki de en zoru. Ama kanser edici düzeyde değil bence. Eliniz alıştıktan sonra inanılmaz zevkli oluyo oynanış. Müzikleri de gayet iyi, sinir bozmuyor. Telefonumda en uzun süre yüklü kalan oyun(insan gösteriş için olmasa bile o rekorlar gidecek diye tutuyor işte telefonda) Bu oyunun orijinalini almamıştım, gerçekten pişman oldum. Korsan yüklemeyin, yükletmeyin. Neyse kamu spotundan sonra geçelim diğerine.

4) Simcity: Daha çok yeni bir oyun ve az süre oynamama rağmen baş sıralara koydum. Oyun bu tarz için en iyisi. Fazlasıyla çeşitlilik var oyunda. Ve her şeyi dengeli bir şekilde yürütmek zorundasınız halkınızı mutlu etmek için, daha yüksek vergiler toplamak için Elektrikti suydu ulaşımdı oydu buydu şuydu derken zibilyon tane problemle iç içesiniz. He şunu demeden edemeyeceğim, simcity fanıysanız gerçekten "bu ne lan?" diyebilirsiniz. Oyun, tarla oyunlarından farksız bir mantıkla ilerliyor. Hoş çok da kasmamak lazım, alt tarafı mobil oyun.

3)Hearthstone: Listemin tek torpilli oyunu. Benim takoz açmaz diye uğraşmadım bile yüklemeye. Ama pcden çok kopacağını sanmıyorum. Hearthstone lan bu kötü olabilir mi

2) Fifa 15: Ultimate team gerçekten oynaması zevkli, uzun süre sizi idare edebilecek oyunlardan. Oyuncu kartları falan da olunca gerçekten çok zevkli oluyor. Millet messi, ronaldo için deli paralar döküyor. Ticaret kısmı da gayet iyi, sağlam paralar dönüyor oyunda

1) Clash of clans: Mobil platformun şüphesiz en iyi online strateji oyunu. Uzun süre sizi çok rahat idare eder. Clan savaşları olsun, yapacağınız atak stratejileri olsun, base dizaynınız olsun baya kafa patlatacağınız ve keyif alacağınız meseleler. Hele bir arkadaş çevrenizle başlarsanız tadından yenmiyor. İster istemez aranızda tatlı bir rekabet ortamı oluşuyor. Oyunun sevmediğim yanları da var, bir bina geliştirmek için zibilyon tane saldırı yapmanız lazım ilerki levellerda. Gerçekten para kasmak aşırı sıkıntılı bir dönem. Ek olarak yeni başlayan arkadaşlar için şunları söyleyebilirim, yeşil taşlara dokunmayın onları sadece inşaatçı kulübesi için kullanın. Köy binasını geliştirmeden önce elinizdeki toplayıcılar haricinde her şeyi geliştirmeye özen gösterin. Sabırlı olun.

Elim ağrıdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• osm candır
  • OSM

Onun dışında İngilizceniz iyi ise The Last Door tavsiyemdir. Mutlaka oynayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.