Arkadaşlar geçen telefonum için oyun indirirken bu siteye rastladım. Hepinize öneririm kesinlikle çok iyi haberler bulunuyor. Linkleri sağlam oyunlar ve benzeri şeyler bulunuyor. Android ile ilgili her şey bulunuyor canım sıkıldıkça haber okuyorum telefonuma oyun veya uygulama indiriyorum site yeni olduğu için gelişme aşamasında çok sıkı çalışan editörleri ve yöneticileri var . Özellikle dikkatimi çeken şey ise editörlerin seçtiği ve oyladığı haftanın en iyi oyunu ve uygulaması var ve ayrıca kategorisine göre haftanın seçilmiş 3 oyunu özelliği var arkadaşlar en hoşuma giden özelliği ise diğer siteler gibi hazır tasarım almamış her şeyi kendileri yapmış (yapanlar bilişim öğrencileri). Sizi daha fazla sabırsızlandırmadan sitenin linkini vereyim:http://www.androidarsiv.com Arkadaşlar site responsive(mobil tasarım) uyumluymuş siteye girip istediğiniz oyunu ücretsiz indirebiliyorsunuz. (Mobilden girenlere bir tavsiye oyunun altındaki linklerden 2.si direkt indirme linkine bağlıyor tek tıkla indirebilirsiniz)