Arkadaşlar herkes Fenerbahçemizin şuanki kadrosunda bulunan oyuncularla kendine göre en iyi kadroyu oluşturup buraya yazsın.İlk kadro benden: ------Semih-----------Guiza----------------------- ----------------Alex-------------------------------- ------Özer---Topuz----Uğur----------------------- -----Carlos----Bilica---Lugano(kalırsa)---Gökhan --------------Volkan Demirel-------------------
4-3-1-2 de orta 3'lü savaşan oyunculardan kurulu olması lazım. Şu anki kadroya göre yaparsam ;
Volkan
Gökhan - Lugano - Bilica - Carlos
M.Topuz - Selçuk - Emre
Alex
Güiza - Semih
4-4-2 de ise ;
Volkan
Gökhan - Lugano - Bilica - Carlos
M.Topuz - Selçuk - Emre - Özer
Güiza - Semih
Ama 1 Önlibero ve Bir Sol Açığın kesin alınacağını düşünüyorum o yüzden bu kadroları boşuna yazıyoruz.
volkan
gökhan bilica onweyu carlos
mehmet t. paulsen tuncay (özer)
ALEX
guiza semih
TD: c.daum
Selçuk bırak 11' i, yedekde bile oturtulacak bir oyuncu değil.
-----------------------Volkan---------------------- GG-------------Lugano---------Bilica----------RC --------------Emre---------Yeni Transfer--------- M.Topuz---------------Özer(Alex)---------Yeni Transfer ----------------------Güiza-------------------------
Sol açık alınırsa Özer ortada oynar Alex oynamaz. Alınmazsa Özer solda Alex ortada.
Oha düşündüm de baya mantıklı olmuş aslında. Kanatlara top süren oyuncular. Forvete iş bitirici AMC ise ileriyi görebilen tek pas atan bir futbolcu gibi sevdim bu smileyleri. Orta sahalar da savaşan orta saha işte tuttum bunu helal.
Bence de en iyisi bu.. orta saha çok kuvvetli oluyor.. topa basan, top çıkaran sağlam oyuncular.. en uygun kadro şekli bu bence.. bu arada vargas orda olmamalı..
Alex'i hala kadrolara yazmak hatta takımda tutmak bana göre hata Adam koşmuyor ne defansa dönüyor ne top kovalıyor Top ayağına gelsin 2 adım atsın ya pas versin ya şut çeksin Böyle futbolcu mu olur...