Şimdi Ara

EN İLGİNÇ 4 LÜ LNB SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi iki tane 90 lık canağım( hotbird-türksat) ve bunlara bağlı 4 lü lnb lerim var arkadaşlar.bu lnb lere oturma odasındaki reciver ve inca dvb s kartım bağlı. 2 hafta öncesine kadar butun kanalları sorunsuz izliodum. şu anda ise oturma odasındaki reciver çalışmadan cnbc e ve discovery i izleyemiyorum. odadaki reciver kapalıyken trt falan filan çalışıo izlenio bilgisayardan ama cnbc-e ve discovery de sinyal yok; ne zaman gidip içerden reciver ı da açtım hemen cnbc nin sinyalı de gelio bilgisayara ve içerden reciver ı kapatmadığım sürecede sorunsuz izliyorum. dvb dream de de aynı prog dvb de de çözümü bilen sölesin lütfen kafayı sıyırtcak bu sorun anlamadım ben bi şey

• usta imzana baktımda bende sana bir şey sorucam anakartın asus k8n sanırım benimkide aynı onboard ethernet te sorun yaşadınmı ben yaşamıştım anakart ı değiştirdiler yine olmamıştı ethernet taaktılar ve ben aynı anakart kullanan ilk seni gördüm sormak istedim
  • valla eğer kastettiğin ethernetle tv kartının çakışmasıysa ilk aldığımda tv kartını 3 üncü slota takmıştım hiç bi kanal bulamadım sona sondan birinci slota taktım hiç bi sorun yok tu 6 aydır şimdide yukarda anlattığım gibi durum ethernetle zaten bi sorunum yok modem bağlı şu an takır takır çalışıo..ama öle çakışmayla alakalı bi şey olcağını sanmıom çünki diğer kanallarda sorun yok ..... bu arada hiç bi fikri olan yok mu arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertert -- 6 Şubat 2007; 0:41:16 >
  • disec bozulmuş olabilir desen ne ise de madem kart disec seçiodu 6 ay nie çalıştı sorunsuz . sorun hala devam edio bu arada dikkat ettimde reiver kapalıyken hiç bir turksat horizantal kanal açılmıo lütfen yardımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertert -- 7 Şubat 2007; 12:39:12 >

Farklı bir DiseqC deneme şansınız var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv de çok az kanal var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.