Merhaba arkadaşlar, Türkiye IP adresiyle internete bağlanmam gereken bazı durumlar oluyor, ve bu işlemi VPN üzerinden gerçekleştiriyorum. Ancak kullandığım IP adreslerinin IP2Proxy gibi sitelerde “VPN” ya da “Proxy” olarak görünmemesi çok önemli. Bu konuda HMA VPN başarılı; IP2Proxy üzerinde IP'leri VPN'ya da proxy olarak göstermiyor. Fakat ne yazık ki HMA'nın hız performansı oldukça düşük. Denediğim popüler VPN servisleri (örneğin NordVPN, ExpressVPN, Surfshark) ise hız konusunda çok iyi olmalarına rağmen, IP'leri IP2Proxy gibi servisler tarafından direkt olarak VPN veya proxy olarak tanınıyor. Benim aradığım VPN'in kriterleri şu şekilde: IP2Proxy ve benzeri servislerde “VPN” ya da “Proxy” olarak görünmeyecek. Hızlı ve stabil bağlantı sunacak. Türkiye lokasyonu sunacak. Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan veya kullandığı servisten memnun olan arkadaşlardan öneri bekliyorum. Bunu isteme sebebim oynadığım bir oyunda Türkiye IP proxysiz bağlanmam lazım. Aşağıya SS ekliyorum bunların 1 tanesi NordVPN diğeri ise HMA. ![]() ![]() |
En hızlı VPN programı önerisi

-
-
vps al ve openvpn kullan. garanti %99
vps hizmeti alırken mh'den yeni tahsis edilmiş bir ip iste. ayrıca az tanınmış vps kullanmaya çalış. benim çok merak ettiğim ve yapmak istediğim şeylerden biri de bu ama
yani bir şey yaptığım yok. gereksiz bana. yani bu sistem ile sorun yaşadığında, gerekirse ip değişimi de isteyebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 28 Mayıs 2025; 12:45:19 > -
Yardımın için teşekkür ederim.Bu şekilde deneyeceğim hocam. Yapmak istediğim şey ise kullandığım muhasebe programı şuanda yurtdışında olduğum için sadece Türkiye erişimi bulunuyor ve vpn ile bağlanamıyorum. Bu dediğin şekilde deneyeceğim. Biraz araştırmalarla vds sunucu alıp chrome üzerinden foxyproxy ile bağlantı kurmayı başardım ve o ip kullanabiliyorum. Fakat sadece chrome üzerinden yapabiliyorum bunu. Bilgisayara tanımlayamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X