ya arkadaşlar 19 yaşıma geldim.üniversiteye gidiorm sakal çk az çıkyor.bi bıyık kısmında bi de çene kısmında gür çıkıyo.yanaklarda ne kadar jilet vursam haftalarca çok az bi yanaklarda çıkyıo.çene ve bıyık kısmındaki gibi olmuyor.yanaklarımda da nasıl çenemle bıyık tarafındaki gibi eşitlerim.sıkldm artk ya sizden dalga amaçlı değil ciddi mesajlar bekliyyorm.değerli yormlarınz için şimdiden saolun
yardım edeck arkdş yok mu :(
up
Sakal çıkması hormonlarla alakalı birşeydir dışarıdan fiziksel etkilerle çıkaramazsın çıkacağı varsa çıkar yoksa nafile uğraşma hiç.
ya bıyık tarafnda çıkyıor çene tarafnda da çıkıyor hemde baya gür bi şekilde ama yanklarda yok.sewgilm de istiyor artk hafif krli sakal sana yakşır die.tipime gidicek biliorm ondan çok istiyorm ya. sarımsak duydm da onun o kokusu sabaha kadar nasıl geçicek.kız beğensin derken kızı kaçırcam o koku da çıkmaz ki.gitsn mis gibi bebek kokusu gelsin sarımsak kokusu ağlıcam cidden ya.
Sarmısak sür.
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
ya bıyık tarafnda çıkyıor çene tarafnda da çıkıyor hemde baya gür bi şekilde ama yanklarda yok.sewgilm de istiyor artk hafif krli sakal sana yakşır die.tipime gidicek biliorm ondan çok istiyorm ya. sarımsak duydm da onun o kokusu sabaha kadar nasıl geçicek.kız beğensin derken kızı kaçırcam o koku da çıkmaz ki.gitsn mis gibi bebek kokusu gelsin sarımsak kokusu ağlıcam cidden ya.
Kızın seni sakal için beğeniceğini filan mı sanıyosun?
kokusunu napcaz yüzümü yıksam geçicek mi her sabah okul war.
quote:
Orijinalden alıntı: MoriKalina
quote:
Kızın seni sakal için beğeniceğini filan mı sanıyosun?
yahu kızla 2 yıldır çıkyorm neyimi beğencek daha.ama arada konu açılıo ewt krli sakl yakşırdı dio.artk bnde istiyorm.suratım çock gibi ya askere gitcez sakl yok
quote:
Sarımsak kökleri yakar kardeşim , gidipte sürme bence , asitli kuvvetlidir sarımsak gidip kökleri yakarsa hiç çıkmaz
Araştırmadan sürme
of ulan of çock gibi kaldı suratm ya cidden bu gece sarımsak soğan bütün dolabı soyup sağana çewircem.canıma tak etti biri dio sarımsak sür biri diyo yakar sürme of ulan of çk pis efkarlandm
pilav ye ve biotin hapı al.. (b vitamini)
hergün jilet vursam surata olur mu ki artk hzlıca çksn istiyorm.yştlarma nerdese amca dicem.boy pos war ama sakal yok resmimi görsenz içler acısı
up
güvercin boku sür
Bende de çok çıkıyor
quote:
Orijinalden alıntı: CryptonR
güvercin boku sür
oldu yukarıda farkndaysan rica ettm arkadşm dalga amaçlı mesjlar atmayn diye ciddi ciddi yardım istedim burda