Şimdi Ara

En Hızlı Günevilir Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum. Ablam Silvanda öğretmen, okulun ve evin anahtarlarını burada unutmuş.Şuan anahtarları arıyoruz bulunca hemen kargoya vereceğiz. Ben şimdi internetten Silvandaki kargolara baktım Aras Kargo ve Sürat Kargo var bunlardan hangilerine yollamalıyım ? Öneri Tavsiye varsa teşekkür ederim ve kargoyu saat 2-3 gibi yollasam pazartesi günü silvanda olur mu ?

Edit: Arkadaşlar anahtarı uzun aramalar sonucunda bulduk. Ben bu anahtarı kargoya direk yalın olarak mı teslim ediyim yoksa kutulayımmı ? Son bir soru bu anahtarı dosya gönderimi olarak sayarlar demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Schweinsteiger- -- 5 Eylül 2013; 20:07:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-

Arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum. Ablam Silvanda öğretmen, okulun ve evin anahtarlarını burada unutmuş.Şuan anahtarları arıyoruz bulunca hemen kargoya vereceğiz. Ben şimdi internetten Silvandaki kargolara baktım Aras Kargo ve Sürat Kargo var bunlardan hangilerine yollamalıyım ? Öneri Tavsiye varsa teşekkür ederim ve kargoyu saat 2-3 gibi yollasam pazartesi günü silvanda olur mu ?

ikisi de iyidir.. ertesi günü varır sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aras ve yurtiçi kullanıyorum ikisi iyi.mng en kötüsü adamlar 6 defadır eve getirmiyolar kargoyu.
  • Aras, Yurtiçi ve UPS. Diğerleri çöp.
  • Biraz masrafli ama daha hizli olur,çilingir cagirsinlar, sonra kilidi degistirsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

Biraz masrafli ama daha hizli olur,çilingir cagirsinlar, sonra kilidi degistirsinler.

Hocam anahtarları bulamadık galiba öyle yapmak zorunda kalacağız. Masrafınında öyle çok fazla tutmaz. Tutarsada tutsun 1 defa ödenecek :)
  • Arkadaşlar anahtarı uzun aramalar sonucunda bulduk. Ben bu anahtarı kargoya direk yalın olarak mı teslim ediyim yoksa kutulayımmı ? Son bir soru bu anahtarı dosya gönderimi olarak sayarlar demi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.