Şimdi Ara

En Hızlı Flash Versiyonları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu ara bu konuya merak saldım ve kafa yordum .. Flash en hızlı falan diyoruz da hangi Flash ? hangi versiyonu ? diye pek sormuyoruz .. Listeleyeyim dedim ..

    Kingdom Come Wally West

    Kingdom Come serisindeki Flash .. Pek bir feati yok KC'de ama potansiyel olarak nigh-omnipresent bir hıza sahip ... Bu da neredeyse her zaman her yerde demek .. KC Superman'den falan çok daha hızlı ..

    Human Race Wally West

    Burada da Wally West Planck Süresinde -ki bu süre 10^-44 saniye gibi absürt bir sayı- belli bir mesafeyi kat ediyor ..

    Silver Age Barry Allen

    Gezegenlerden gezegenlere falan atlıyordu bu dönemdr Barry .. Superman ile birçok yarışta stalemate kaldılar .. Silver Age Superman'e yakın veya denk bir hızı var denebilir ..

    Flash One Million (John Fox)

    John Fox denilen karakter Flash'ın One Million serisindeki hali ..

    Bunlar dışında Chain Lighting Flash ve Adult Bart Allen da bulunuyor ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kindom Come sanırım bunlar içindeki en hızlısı.

    Peki wally west'mi hızlıdır barry allen'mı ?
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Wally

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar Wally West hayranı olsam da, Dc'nin şu Barry olayını bir türlü çözemedim. Barry, her zaman gücünün altında kalıyor gibi geliyor bana. Ama, Wally her zaman sınırları zorluyor. Bu nedenle efsane sayılabilecek hızlara ulaşabiliyor. Hatta en son hatırladığım, 6,5 saniyede 3 kere 10bin km yapmıştı ve ışık hızına ulaşmıştı. Yani Speedforce'a hapsolmaktan korkmuyor. Ama, Barry bir kez hapsoldu ve ondan sonra asla gücünün sınırlarını zorlamadı. Ve bildiğim kadarıyla İC döneminde Barry'nin ulaştığı hıza hiç bir speedster ulaşamadı. Wally bile. Benim görüşüm şu, Barry daha hızlı olabilir, ama böyle bir takıntısı yok. Bunu da, Future Flash versiyonunda görebiliyoruz. Geçmişteki Barry'e aklının alamayacağı şeyleri yapabilirim demişti. Zaten Future Flash orijini haricinde Barry'i hiç yüksek hızlarda göremedik. Hatta, Wally Rebirth'de geri döndüğünde " yaşayan en hızlı insanım" demişti. Bu terimi daha önce Barry kullanıyordu. Wally döndükten sonra hiç kullanmadı. Bir de şöyle bir durum var, Barry Speedforce'a hapsolduktan sonra Speedforce'un genişlemesi durmuştu. Barry ne kadar hızlanırsa, Speedforce'dan alınan güç de bir o kadar artıyor. Yani tüm Speedsterların hızını bir nevi Barry sağlıyor. Ama en verimli kullanan Wally. Çok uzattım ama, sanırım en hızlı Barry ama bu gücü kullanmaktan korkuyor. Bu nedenle de en hızlı Wally.




  • Black racer kimdir arkadaşlar tanrı diyorlar galiba öylemi speedsterlerin

    birde deathstroke'un speedster olduğu event türkçe'ye çevirildimi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

    Black racer kimdir arkadaşlar tanrı diyorlar galiba öylemi speedsterlerin

    birde deathstroke'un speedster olduğu event türkçe'ye çevirildimi acaba
    Black Racer; Dc'de ölüm tanrısı olarak geçiyor. Yanılmıyorsam ilk olarak Darkseid savaşında ortaya çıktı. Anti Monitor tarafından, Barry Allen ile birleştirilip Darkseid'i öldürmüştü. Onu durdurabilen bir tek Barry Allen olmuştu. Barry Allen'a bir seçenek sunuyordu, sevdiklerinden birini öldürme ile alakalı. Barry de Black Racer'ı öldürüyordu. Tüm hızcıların azraili sanırım, Black Flash'dan farklı olarak Speedster dışındakilerin de canını alabiliyor. Ölümü hissedebiliyor.
    Deathstroke hakkında bilgim yok.




  • flash war çr'sine göre en hızlısı belli olmuş wally west olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.