Şimdi Ara

En Hızlı Flash Player - En İyi Ayar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
12.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozoz57

quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Bende benim ezik bilgisayarım için eski sürümü kullanıyorum (11.2 en hızlısı). Bunu denemiştim ama tekrar denedim bir oyunda kasıp diğer herşeyde harika. Onun için zaten 11.2 versiyonu seçmiştim. İkide bir uyarı alıyorsanız verdiğim sitedeki en alttaki yazıyı uygulayın çözülecektir.

https://support.google.com/chrome/answer/1181003?p=ib_outdated_plugin&rd=1

üstte çıkan bu seferlik çalıştır yazısını nasıl kaybedeceğiz. sizin verdiğiniz linkte var fakat
    tam anlayamadım. adım adım yazabilir misiniz?

Başlatmak için kullandığınız Google Chrome kısayolunun Özellikler kısmına girin. Hedef'te yazan şeylerin son kısmına gelin. [ C:\...\chrome.exe ] bir boşluk bırakın ve "--allow-outdated-plugins" tırnaksız şekilde bunu yazın.

• Bu 10.3.183 versiyonunu yükleyemedim Flash Player'ın. Sitede Download yazan bir yer yok.
  • BilisimUzmani kullanıcısına yanıt
    Diğer tarayıcılar için olanının da linkini atar mısın? Ha, bir de nasıl ulaştın bu sayfaya? Ben de Flash Player'ın eski sürümlerini arıyordum, zaten. Google Chrome'un içinde entegre Flash Player var zaten ve Flash Player'ı indirmeye çalışınca "Google Chrome'un kendi Flash Player'ı vardır ve Google Chrome güncellendikçe güncellenir" tarzı bir şey yazıyor ve Flash Player'ın 12. sürümüyle birlikte Google Chrome'da sorun yaşamaya başladım. Mouse'un tekerleği, sayfanın her yerinde kaymıyor ve imlecin yanında tekerlek simgesi çıktı.
     En Hızlı Flash Player - En İyi Ayar

10. sürümü kurduktan sonra da düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 29 Kasım 2014; 19:04:56 >

• Mesaj Yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E398ci -- 27 Kasım 2014; 20:06:03 >
  • BilisimUzmani kullanıcısına yanıt
    E iyi de bu 10.3.183 sürümü değil ki. 10.3.181.34 sürümü.
  • Merhaba

Konu Takip Listesinden Çıkarılmıştır.

Tek Çekirdek Bilgisayar Kullananlar 10.3 Versiyon Kullanırsanız Donmadan İzleyebilirsiniz.

Çift Çekirdek Bilgisayar Kullananlar İçin Donma Söz Konusu Değildir. (Ekran Kartınız On Board Durumdaysa 1080p İzlerken % 1 İhtimal Donma Olabilir.)

Düşünce Ve Görüşleriniz İçin PM Gönderebilirsiniz.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz.

Hayırlı Forumlar.

• Bir şey sormak istiyorum, Chrome'da eski sürümü kullanmak için mevcut Flash Player'ı kaldırmak gerekiyor mu? Yani eski sürümü kursak aktif olur mu yoksa illaki son sürümü kaldırmak şart mı? Onun dışında 2 tane Flash Player'la ilgili uygulama var. Biri Flash Player ActiveX diğeri de Flash Player NPAPI.
  • Merhaba

Chrome NPAPİ desteği artık vermiyor yani chrome da hangi flash player yüklüyse onu kullanmaya razı olacaksınız başka lüksünüz yok eskiden npapi vardı ama şimdi yok flash player sürekli geliştiriyor chrome artık zaten.

Hayırlı Forumlar.

• Yalnız 10.3.183'ün de değişik versiyonları var, 10.3.183.5, 10.3.183.7, 10.3.183.10 diye, ben 10 olan son sürümü yüklemeyi düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: E398ci

Merhaba

Chrome NPAPİ desteği artık vermiyor yani chrome da hangi flash player yüklüyse onu kullanmaya razı olacaksınız başka lüksünüz yok eskiden npapi vardı ama şimdi yok flash player sürekli geliştiriyor chrome artık zaten.

Hayırlı Forumlar.

NPAPI'ı etkinleştirebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 26 Aralık 2015; 2:07:29 >

• Merhaba

Ben bilişim uzmanıyım.

Son verdiğim linke bakabilirsiniz.

Artık chrome için npapi desteği verilmeyecektir.

Bu konu benim için kapanmıştır.

Diğer sorularınız varsa özel'ime yazabilirsiniz her zaman.

Hayırlı forumlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.