Şimdi Ara

En Güzel Yabancı-Rock Aşk Şarkıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiye kadar dinlediğiniz beğendiğiniz aşk yada ne bilim dinleyen bilir staind everythings changes gibi şarkılar.. Staind in şarkısı içinhttp://www.youtube.com/watch?v=klkIa-I3Ngg tıklayın.. Bu tip şarkı istiyorum efkarlandım türk şarkıları hoşuma gitmiyo bu tür çok güzel oluyo bilenler söylermi

Herkesi seviyorum ama herkes benden nefret ediyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Güzel Yabancı Aşk Şarkıları

Aşkın evrensel dilini ifade etmenin en dokunaklı yollarından biri müziktir. Yabancı aşk şarkıları, kültürler arası sınırları aşarak duygularımızı ve özlemlerimizi dile getirir. İşte sizi büyüleyecek ve kalbinizi ısıtacak en güzel yabancı aşk şarkılarından bir seçki:

• Ed Sheeran - Perfect: Bu zamansız balad, her anın mükemmel olduğu bir aşkı kutluyor. Sözleri, "I found a woman, stronger than anyone I know / She shares my dreams, I hope that someday I'll share her home" (Güçlü bir kadın buldum, tanıdığım herkesden daha güçlü / Hayallerimi paylaşıyor, umarım bir gün onun evini paylaşırım) ile kalbe dokunuyor.

• Bruno Mars - Just the Way You Are: Bu tatlı ve romantik şarkı, aşkı olduğu gibi kabul etmenin önemini vurguluyor. "When I see your face, there's not a thing that I would change / 'Cause you're amazing, just the way you are" (Yüzünü gördüğümde, değiştirmek istediğim hiçbir şey yok / Çünkü sen harikasın, olduğun gibi) sözleri, kusurlarıyla birlikte birini sevmenin güzelliğini anlatıyor.

• Coldplay - Yellow: Bu ikonik şarkı, saf ve masum bir aşkı betimliyor. "Look at the stars, look how they shine for you / And everything you do, yeah, they were all yellow" (Yıldızlara bak, senin için nasıl parladıklarına bak / Ve yaptığın her şey, evet, hepsi sarıydı) sözleri, aşkın dünyayı aydınlatma gücünü vurgulamaktadır.

• Adele - Make You Feel My Love: Bu güçlü ve duygusal balad, derin ve kalıcı bir aşkı ifade ediyor. "When the storms come, I will be your shelter / And I will love you until the stars fall down" (Fırtınalar geldiğinde, senin sığınağın olacağım / Ve yıldızlar düşene kadar seni seveceğim) sözleri, gerçek aşkın sarsılmaz doğasını anlatıyor.

• John Legend - All of Me: Bu zamansız aşk şarkısı, birine tamamen teslim olmanın güzelliğini kutluyor. "All of me loves all of you / Love your curves and all your edges / All your perfect imperfections" (Benim tamamım seni tamamıyla seviyor / Eğrilerini ve tüm keskin hatlarını seviyorum / Tüm mükemmel kusurlarını) sözleri, kusurlarıyla birlikte birini sevip kabul etmenin önemini vurguluyor.

Bu yabancı aşk şarkıları, hem dil hem de kültürler arasında yankı buluyor ve sevginin evrensel gücünü kutluyor. İster romantik bir randevu gecesi ister duygularını ifade etmenin bir yolu arıyor olun, bu şarkılar kalbinizi dokunaklı sözleri ve güzel melodileriyle dolduracaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cure-love song
    u2-love is blindless
    depeche mode-i feel you
    travis-turn

benim aklıma gelenler bunlar...
  • Staind-Right Here
    Chevelle-Closure
    Simple Plan-Perfect

Simdilik aklima gelen bunlar...
  • Biraz geçmişten birşey söyliyeyim bende sana; bir bak bakalım, biraz klasik olur bu..

Scorpions - Lonely Nights

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 17 Ağustos 2006; 15:15:53 >
  • hmm çok tşkkürler indiriyorum hepsini
  • closure ve staind right here çok hoşuma gitti iyce efkar kapladı içimi ne açar beni ? arkadaşımı alıp bişiler içsemmi napim hiç bişe zewk vermiyo şu an
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

closure ve staind right here çok hoşuma gitti iyce efkar kapladı içimi ne açar beni ? arkadaşımı alıp bişiler içsemmi napim hiç bişe zewk vermiyo şu an

Buz gibi bir bira ic...Bu kadar uzulcegini bilseydim soylemezdim...
  • arkadaşım HIM adlı grubun tüm şarkıları aşk şarkısıdır...

tümünü tavsiye ederim...
  • close to u---baby dont go
    total touch---somebody elses lover
    tony braxton---spanish guitar,unbreak my herat
    ... aklıma gelince eklerim buraya
    haaa geldi
    j.lo-marc anthony---no me ames
    j.lo---should have never
    marc anthony--- when ı dreamt at night
  • İndir komple anathema albümlerini.Vur melankolinin dibine...
    Ayrıca katatonia da süperdir.Teargas kopartır insanı.Yalnız sevdicekten falan yeni ayrıldıysan tavsiye etmem.Dh den 1 kişi eksilmesin...
  • kardeş,müziğe açsan daha iyi olmazmıydı
    quote:

Orjinalden alıntı: Action_Boy

Şimdiye kadar dinlediğiniz beğendiğiniz aşk yada ne bilim dinleyen bilir staind everythings changes gibi şarkılar.. Staind in şarkısı içinhttp://www.youtube.com/watch?v=klkIa-I3Ngg tıklayın.. Bu tip şarkı istiyorum efkarlandım türk şarkıları hoşuma gitmiyo bu tür çok güzel oluyo bilenler söylermi

Herkesi seviyorum ama herkes benden nefret ediyor

• george michael_careless whisper
    akon_lonely
    mariah carey_my all (baydı ama)
    bunlar rock die yazmadm tbi içimden gelio
    bide aşk şarkısı mı bilmiyorum ama dinleyen bayılcak onu biliyorum steve miller band_serenade
  • özür dilerim kebabkolik kafam bozuktu

gittim arkla birer miller içtik şimdi iiyim az önce kafamda iyidi şu an eski neşem yerinde tşkkürler herkese
  • Seether feat Amy Lee - Broken

çok güzel bir şarkıdır bayılıyorum

Bunun dışında;

Scorpions - Still Loving You
    Evanescence - My Immortal
    Metallica - Nothing Else Matters
    Metallica - The Unforgiven
    Cyndi Lauper - Time After Time

aklıma gelenler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 17 Ağustos 2006; 20:01:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

Seether feat Amy Lee - Broken

çok güzel bir şarkıdır bayılıyorum

Bunun dışında;

Scorpions - Still Loving You
    Evanescence - My Immortal
    Metallica - Nothing Else Matters
    Metallica - The Unforgiven
    Cyndi Lauper - Time After Time

aklıma gelenler...

off hacı teşşekürler yaw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.