Şimdi Ara

en güzel şalgam nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
23.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hazır olanlardan doğanay acılı ya güzel diyorlar . denemedim gerçi.

siz ne tavsiye edersiniz? bir de gerçekten yararlı mı bu şalgam?
    cola yı bırakıp bunu mu içsem napsam.
    kolayı bıraktıracak yararlı bir içeceğe ihtiyacım var

• doğanay güzeldir. birde ben antep ten getirtmiştim oda güzeldi antepten getirttiğim el yapımı idi
  • adanakiler güzeldi galiba
  • En yakın markette.
  •  en güzel şalgam nerede?

bunun yanında amma güzel gider
  • kola ile şalgam bir tutulur mu hiç?ikisininde yeri farklı..
  • Doğanay en iyisi bence.... ama o kadar çok içtim ki farklı markalar denemek isitiyorum.. ali göde yi de içtim fena değil güzel... bu arada tiryakisiyim şalgamın.. ayrıca 2 farklı yerde 2 farklı orjinal şalgam içtim onlar hoşuma gitmedi maalesef..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    içimi en rahat viski hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

en güzel şalgam nerede?

off off.olsada yesek
  • quote:

en güzel şalgam nerede?

naptın sen yaww azımın suyu aktı walla
  • Arkadaşlar İmkan olsa hepinize şalgam yollardım.Tadını birkere aldınız mı vazgeçemezsiniz.Özellikle turşu hastaları şalgamın delisi olurlar.Şalgamı hiçbirşeye değişmem.Biz evde kendimiz yapıyoruz.Lahanalı ve taneli şalgamımız var.Babam yıllardır yapar hem biz içeriz hem de satar.Yollayabilsem size şişe şişe yollardım ama biraz zor iş olur.Adana'da el yapımı şalgamlar harikadır.Doğanay firması hemen bizim ceyhan yolundaki organize sanayide üretim yapıyor.Fena değildir.Ama evde yapılan şalgamın yanından bile geçemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksemseddin

Arkadaşlar İmkan olsa hepinize şalgam yollardım.Tadını birkere aldınız mı vazgeçemezsiniz.Özellikle turşu hastaları şalgamın delisi olurlar.Şalgamı hiçbirşeye değişmem.Biz evde kendimiz yapıyoruz.Lahanalı ve taneli şalgamımız var.Babam yıllardır yapar hem biz içeriz hem de satar.Yollayabilsem size şişe şişe yollardım ama biraz zor iş olur.Adana'da el yapımı şalgamlar harikadır.Doğanay firması hemen bizim ceyhan yolundaki organize sanayide üretim yapıyor.Fena değildir.Ama evde yapılan şalgamın yanından bile geçemez.

Ben orjinal şalgam da içtim ama tuzu çok azdı ayrıca doğanay gibi yaa herhangi bi turşu suyu gibi adamın damağına değmiyodu tadı.. yani ekşilik açısından çok başarısızdı...

• quote:

Arkadaşlar İmkan olsa hepinize şalgam yollardım.Tadını birkere aldınız mı vazgeçemezsiniz.Özellikle turşu hastaları şalgamın delisi olurlar.Şalgamı hiçbirşeye değişmem.Biz evde kendimiz yapıyoruz.Lahanalı ve taneli şalgamımız var.Babam yıllardır yapar hem biz içeriz hem de satar.Yollayabilsem size şişe şişe yollardım ama biraz zor iş olur.Adana'da el yapımı şalgamlar harikadır.Doğanay firması hemen bizim ceyhan yolundaki organize sanayide üretim yapıyor.Fena değildir.Ama evde yapılan şalgamın yanından bile geçemez.

Abi ceyhanda'ymiş gibi konusuyorsun
    Ben Ceyhan Namik kemal'de oturuyorum elcibey parki yolu üzerinde
    benim bildigim ceyhanda Şalgamci sabri var,1 seyyar şalgamci var eskisi gibi takilmiyorum
    Canim çekti

• Valla İskenderuna giderken durduğumuz köylerdeki ev yapımı şalgamları özlüyorum. Boğazdan geçerkenki tadı, yakışı hala kursağımda ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 5 Ekim 2008; 22:44:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

Valla İskenderuna giderken durduğumuz köylerdeki ev yapımı şalgamları özlüyorum. Boğazdan geçerkenki tadı, yakışı hala kursağımda ya

iskenderuna nicin gidiodunz desem?
  • Şalgam suyu başkadır... tiryakisi olmayan büyük bi zevkten mahrum kalmış demektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Abi ceyhanda'ymiş gibi konusuyorsun
    Ben Ceyhan Namik kemal'de oturuyorum elcibey parki yolu üzerinde
    benim bildigim ceyhanda Şalgamci sabri var,1 seyyar şalgamci var eskisi gibi takilmiyorum
    Canim çekti

Ceyhanlıyım da o yüzden.Evim Adanada.Ama akrabalar filan hep ceyhanın köylerinde.O bölgeyi çok iyi bilirim.Organize sanayide çalışan akrabalar var.

• quote:

en güzel şalgam nerede?

offfff
  • acılı doğanay
  • Adana ya da Osmaniyede olan arkadaşlar o yörenin en meşhur şalgamcısının ismini ya da telefonunu verseler de kargo ile getirtsek. Anlaşmalı kargo ile uygun fiyata gelir nasılsa... Bir keresinde Osmaniyeden gelirken yanımda 8 litrelik bidonla şalgam getirmiştim, tadı süperdi ama 1 haftada bitiverdi.
  • Hocam kesinlikle Adanada ya da Osmaniyede içtiğin şalgam gibi olmuyor. Doğanay da iyi sayılır ama yerinden bir içseniz Doğanayı bir daha içmezsiniz. Orjinali daha keskin ve daha güzel bir tada sahip.
    8 litre şalgam bidonu + 2 litrelik şişede BİCİ (acı) aldım ve 1 haftada bitirdim o kadar güzel düşünün yani.

quote:

Orjinalden alıntı: netman_ut

acılı doğanay

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.