quote:Orijinalden alıntı: Sebastos OziusRezzan KirazAlıntıları Göster kisiye göre degisir de ne alaka diger sanatlarla? hem napcan
quote:Orijinalden alıntı: _vanilin_kisiye göre degisir de ne alaka diger sanatlarla? hem napcan Alıntıları Göster Britney Spears veya Christina Aguilera Ama keşke britney saçlarını 0 a vurdurmasaydı Olsun...Gene uzuyolar ya
quote:Orijinalden alıntı: PentiBritney Spears veya Christina Aguilera Ama keşke britney saçlarını 0 a vurdurmasaydı Olsun...Gene uzuyolar yaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Penti Britney Spears veya Christina Aguilera Ama keşke britney saçlarını 0 a vurdurmasaydı Olsun...Gene uzuyolar ya Abi kusra bakma da ikisi de o kadar güzel değil...Bence yani
quote:Orijinalden alıntı: aaa_TRquote:Orjinalden alıntı: Penti Britney Spears veya Christina Aguilera Ama keşke britney saçlarını 0 a vurdurmasaydı Olsun...Gene uzuyolar ya Abi kusra bakma da ikisi de o kadar güzel değil...Bence yaniAlıntıları Göster ŞEvval Sam
quote:Orijinalden alıntı: blackrosBence ben...bence cameron diaz bülent ersoy diyen arkadaş senin galba psikolojin bozulmuş git bi psikoloğa görün
quote:Orijinalden alıntı: DJ Gökberkbence cameron diaz bülent ersoy diyen arkadaş senin galba psikolojin bozulmuş git bi psikoloğa görünAlıntıları Göster adriana lima
quote:Orijinalden alıntı: kemalhircamilla jovovichAlıntıları Göster Valla arkadaşlar gülebilirsiniz ama şu an sevdiğim kişi bana en güzel kişi olarak geliyor haa bir de annem, benim için
quote:Orijinalden alıntı: grinbolValla arkadaşlar gülebilirsiniz ama şu an sevdiğim kişi bana en güzel kişi olarak geliyor haa bir de annem, benim içinAlıntıları Göster jennifer aninston angelina jolie liv tyler selma hayek hepsi 10 numara tartışılmaz bile
quote:Orijinalden alıntı: alimcbealjennifer aninston angelina jolie liv tyler selma hayek hepsi 10 numara tartışılmaz bileAlıntıları Göster Dünyanın en güzel kızı(bayanı,kadını her neyse) benim kız arkadaşım.
quote:Orijinalden alıntı: alimcbealbu ne ya ilkokul 5 mantığıAlıntıları Göster Benim için öyle ne yapacaksın hala hala