quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor SANIRIM DİŞİ SİNİZ ADINIZ NEDİR Eski kullanıcı adı: Burak.
quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT O ne öyle adamın suratına b.k sürmüşler gibi... Benimkine bak sen. SENİN AVATAR NE YAPIYO ÖYLE ELLERİNİ GÖK YÜZÜNE ACMIŞ Sahne ortamı, n'aparsın... SEN OLMADIGIN KESİN
quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT O ne öyle adamın suratına b.k sürmüşler gibi... Benimkine bak sen. SENİN AVATAR NE YAPIYO ÖYLE ELLERİNİ GÖK YÜZÜNE ACMIŞ Sahne ortamı, n'aparsın... SEN OLMADIGIN KESİN avatardaki senmisin
quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor SANIRIM DİŞİ SİNİZ ADINIZ NEDİR Hayranı olduğum kadının resmini koyunca dişi mi oluyorum ? Sende Mumya filmindeki karakteri koymuşsun o zaman mumya fantezin mi oluyo ?
quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor SANIRIM DİŞİ SİNİZ ADINIZ NEDİR Hayranı olduğum kadının resmini koyunca dişi mi oluyorum ? Sende Mumya filmindeki karakteri koymuşsun o zaman mumya fantezin mi oluyo ? NE SACMA Bİ DÜŞÜNCE BU YAA
quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor SANIRIM DİŞİ SİNİZ ADINIZ NEDİR Hayranı olduğum kadının resmini koyunca dişi mi oluyorum ? Sende Mumya filmindeki karakteri koymuşsun o zaman mumya fantezin mi oluyo ? Ayak fetişizm terk
quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor quote:Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor SANIRIM DİŞİ SİNİZ ADINIZ NEDİR Hayranı olduğum kadının resmini koyunca dişi mi oluyorum ? Sende Mumya filmindeki karakteri koymuşsun o zaman mumya fantezin mi oluyo ? NE SACMA Bİ DÜŞÜNCE BU YAA Senin ki çok mantıklı ya
quote:Orijinalden alıntı: _SENSONİC_ quote:Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor SANIRIM DİŞİ SİNİZ ADINIZ NEDİR Son nokta :)