Şimdi Ara

En güvenilir ulaşım aracı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

En güvenilir ulaşım aracı?

(En Son Oy Tarihi: 2.5.2018)
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Teknolojinin kullanıldığı her araçta ölüm tehlikesi vardır

Tabanway da ölen yok diyorsun yani?
  • batan bi gemide bota binemessen tabiri cahizse balık olsan boğularak ölürsün o kütle senide kendisiyle birlikte aşşağıya çeker.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

quote:

Orjinalden alıntı: canozpinar

kesinlikle uçaktır.

@DeXtrin o reklam gerçekten güzel ama Discovery Channel da değil National Geographic te yayınlanıyor 10 kat diye de birşey demiyor diye hatırlıyorum

köyün birinde karpuzla yüklü at arabası var eşşek cekiyor sonra karpuzlar devriliyor falan...
    valla ben discovery diye hatırlıyom

evet aynı reklamdan bahsediyoruz.

bu arada tabanway kullanarak bir yerden bir yere giderken ölenlerin sayısı da uçaktan kat kat fazladır kesin

• Kesinlikle uçaktır
  • yolda yürürken kafasına saksı düşüp ölenlerin sayısı uçak kazasında ölenlerin sayısından daha fazla diye okumuştum ben bir yerde.
  • demiryolu

keşke heryere otoyol yaparken biraz da demiryolu döşesek, demiryollarına olan ilgiyi artırmaya çalışsak...Daha tren yolu olmayan o kadar çok ilimiz var ki.
  • uçak, bir insanın kafasına tuğla düşüp ölme ihtimali uçak kazasında ölme ihtimalinden daha yüksekmiş. E her kafasına tuğla düşen haber olmuyor, bir uçak düşüyor 100 kadar insan ölüyor dikkat çekiyor. En güvenlisi uçak, her ne kadar kaza anında kurtulma şansımız çok çok düşük olsa da.
  •  En güvenilir ulaşım aracı?

• Tren tek geçerim abi,Sincan - Kayaş arası trenin gürültüsünü çekiyoruz hergün,cidden sağlam gidiyor yani aletler.

• Hicbiri,
    ölecegin varsa herhangi bir neden ve sekilde zamanin gelirse ölürsün gerisi fasa fiso.
  • tren demişler inanamıyorum uçak dururken??? Yuh yani... Güvenli diyor, ucuz demiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Juiced

tren demişler inanamıyorum uçak dururken??? Yuh yani... Güvenli diyor, ucuz demiyor...

E güvenli tabii düşme derdi yok birşey yok,havalardan etkilenmez v.s v.s en son tren kazası ne zaman oldu?
  • tren tabiiki ama Türkiyede o bile tehlikeli....baknz hızlandırılmış tren kazası.
  • bnm aklıma ilk metro geldi ama sıklarda yokmus

sıklara gore konusursak tren gibi duruo ama bn turkiyede son zmnlarda hic gemi kazası da duymadm gemi de olabilr
  • uzun süredir yolcu gemisi battı haberı gormuyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Teknolojinin kullanıldığı her araçta ölüm tehlikesi vardır

Teknoloji kullanılmayan bir araç tavsiyesi?

Bence hepsi güvenli.İnsan hatası olmadığı sürece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 3 Aralık 2007; 13:15:00 >
  • Bu uçak kazını yok sayalım bundan önceki türkiyedeki uçak kazalarını saysana
    quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

tren demişler inanamıyorum uçak dururken??? Yuh yani... Güvenli diyor, ucuz demiyor...

E güvenli tabii düşme derdi yok birşey yok,havalardan etkilenmez v.s v.s en son tren kazası ne zaman oldu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeen

Bu uçak kazını yok sayalım bundan önceki türkiyedeki uçak kazalarını saysana
    quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Yaw ben size bi soru sordum,benle sidik yarıştırmanız için bir sebep yok,bilmediğim birşeyi sordum size en son ne zaman tren kazası oldu diye!? Hızlandırılmış Tren haricinde bir kaza olmuş muydu?

• Tayyare.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.