Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

quote:

Manga okuyun hocam Madem CR okumayi biraktiniz

Doğrusu oyun alıyorum onları ile oynayamıyorum.ÇR okumak bir hobi olmuştu otobüste felan telofonadn her şekilde okuyordum problem olmuyordu o yüzden uzun yıllar götürdü beni.Ama şimdi yoğunluk arttı pek fırsatta bulamadım.Manga işinde ise japonları pozitifliğini sevmiyorum 15-16 yaşında çocuklar herkesi sopalıyor.Manga okuyorum yanlış anlaşılmasın ama shonen midir nedir işte böyle bir tür var baya popiler millet onlara bayılıyor ve bende tam tersi nefret ediyorum.Benim okudpum mangalar daha çok edebi ve felsefi olanlar.Gerçek ustaların senaryoları ve çizimleri mükemmel oluyor.Tabi istisnalar var benim içinde mesela dragon ball animesi vardı televizyondaydı eskiden o zaman izlerdim.Büyüdük şimdide filmleri felan çıkıyor takip ediyorum seviyorumda izlerken hoşuma gidiyor.Bunun yanında karanlık ve gerçekçi mangalar vardı okduğum birde şimdi bir manga buldum one punch man diye farklı bir manga pek bilinmiyor.Serinin çizeri Yūsuke Murata olduğunu görünce zaten içeriğine bakmadan başladım okumaya birde şansıma çizgi roman tarzında bir manga çıktı.Acayip hoşuma gitti birde gerçekçi bir hava katmışlar.Bu arada bu seri manga aleminin en güçlü karakterlerini barındırıyor hepsi mangaya özgü ama o kadar güçlü karakterler varki sıralama yapılma bu karakterlerden oluşurdu.

Anladim

Ben de bos vakitlerde manga okuyorum, one piece teyim su anda. Guncele gelince bleach e oradan toriko ya gececegim

Mangalardaki pozitiflik Cizgi romanlara gore daha az hocam yapmayin etmeyin Cizgi romanda olen geri geliyor, mangalarin cogunda yok bu

Zaten iyiler kazanmasa da olmaz yani

One punch man i duydum, dedigim serilerden sonra ona baslarim belki Ama Anime ve manga da en guclu karakterler dragon ball da var, o dediginize katilmam yani

Ayrica felsefi yapimlar olarak Death note iyidir

One-pucnh man hakkında yorumuna gülüyorum sadece Seriyi bir oku ne demek istediğimi görücen.Güneş sistemlerini yok edicek seviyede kötü adamları tek bir normal yumruğuyla yenen bir karakter bu Saitama

Death Note anime olarak güzel ama benim dediğim mangalar farklı.Komplike senaryolar oluyor ve çizimler sanat eseri dencek kadar kaliteli.

Bu arada shonen dediğim one piecemiş diğer serilermiş ciddilik konusunda çizgi romanlarla yarışamaz.Herşey çocuksu,tiplemeler hep aynı kassı ması olmayan adamlar nasılsa çok güçlü oluyor yoksa zıplıyıp yüzlerce metre havalanıyorlar yok ses hızında koşuyorlar.Shonen oalrak bir tek dragon balllı seviyorum oda adamlar antrenman yapıyorlar güçlenmek için yani demek istediğim gerçekçi bir şekilde güçleniyorlar insanlar yadırgamıyor.Diğer serilerde bunu görmüyorsun ve ben okduğum veya izlediğim şeyleredn gerçek hayattandanda kesitler isterim yani gerçekçilik olsun.Dragon balldaki gerçekçilik ise çalışacarak elde edilebilecekler vede gerçek hayattada böyle durumlar olsa yine aynı şekilde olucağı yani gerçekçilik.

Dragon ball da evreni yok edecek adamlar mevcutken kim oluyormus o

Death note ta soylediginiz kriterlerde aslinda

One piece laf ettirmem Gerek dovusleri, gerek kurgusu oldukca iyi olan ender animelerden Genc olmasi onemli degil, yasli olup ne yapacak? Naruto nun aptalca hareketlerinden sonra Luffy ve onun kurgusu oldukca iyi geldi bana Ayrica benim icin onemli olan kurguyu bana hissetirebilmeleri, kendimi ona kaptirabilmem, one piece vecdragon ball bu konuda cok iyi

Bu arada dragon ball in yeni movie si cikacak, cok buyuk power uplar geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Manga okuyun hocam Madem CR okumayi biraktiniz

Doğrusu oyun alıyorum onları ile oynayamıyorum.ÇR okumak bir hobi olmuştu otobüste felan telofonadn her şekilde okuyordum problem olmuyordu o yüzden uzun yıllar götürdü beni.Ama şimdi yoğunluk arttı pek fırsatta bulamadım.Manga işinde ise japonları pozitifliğini sevmiyorum 15-16 yaşında çocuklar herkesi sopalıyor.Manga okuyorum yanlış anlaşılmasın ama shonen midir nedir işte böyle bir tür var baya popiler millet onlara bayılıyor ve bende tam tersi nefret ediyorum.Benim okudpum mangalar daha çok edebi ve felsefi olanlar.Gerçek ustaların senaryoları ve çizimleri mükemmel oluyor.Tabi istisnalar var benim içinde mesela dragon ball animesi vardı televizyondaydı eskiden o zaman izlerdim.Büyüdük şimdide filmleri felan çıkıyor takip ediyorum seviyorumda izlerken hoşuma gidiyor.Bunun yanında karanlık ve gerçekçi mangalar vardı okduğum birde şimdi bir manga buldum one punch man diye farklı bir manga pek bilinmiyor.Serinin çizeri Yūsuke Murata olduğunu görünce zaten içeriğine bakmadan başladım okumaya birde şansıma çizgi roman tarzında bir manga çıktı.Acayip hoşuma gitti birde gerçekçi bir hava katmışlar.Bu arada bu seri manga aleminin en güçlü karakterlerini barındırıyor hepsi mangaya özgü ama o kadar güçlü karakterler varki sıralama yapılma bu karakterlerden oluşurdu.

Anladim

Ben de bos vakitlerde manga okuyorum, one piece teyim su anda. Guncele gelince bleach e oradan toriko ya gececegim

Mangalardaki pozitiflik Cizgi romanlara gore daha az hocam yapmayin etmeyin Cizgi romanda olen geri geliyor, mangalarin cogunda yok bu

Zaten iyiler kazanmasa da olmaz yani

One punch man i duydum, dedigim serilerden sonra ona baslarim belki Ama Anime ve manga da en guclu karakterler dragon ball da var, o dediginize katilmam yani

Ayrica felsefi yapimlar olarak Death note iyidir

One-pucnh man hakkında yorumuna gülüyorum sadece Seriyi bir oku ne demek istediğimi görücen.Güneş sistemlerini yok edicek seviyede kötü adamları tek bir normal yumruğuyla yenen bir karakter bu Saitama

Death Note anime olarak güzel ama benim dediğim mangalar farklı.Komplike senaryolar oluyor ve çizimler sanat eseri dencek kadar kaliteli.

Bu arada shonen dediğim one piecemiş diğer serilermiş ciddilik konusunda çizgi romanlarla yarışamaz.Herşey çocuksu,tiplemeler hep aynı kassı ması olmayan adamlar nasılsa çok güçlü oluyor yoksa zıplıyıp yüzlerce metre havalanıyorlar yok ses hızında koşuyorlar.Shonen oalrak bir tek dragon balllı seviyorum oda adamlar antrenman yapıyorlar güçlenmek için yani demek istediğim gerçekçi bir şekilde güçleniyorlar insanlar yadırgamıyor.Diğer serilerde bunu görmüyorsun ve ben okduğum veya izlediğim şeyleredn gerçek hayattandanda kesitler isterim yani gerçekçilik olsun.Dragon balldaki gerçekçilik ise çalışacarak elde edilebilecekler vede gerçek hayattada böyle durumlar olsa yine aynı şekilde olucağı yani gerçekçilik.

Dragon ball da evreni yok edecek adamlar mevcutken kim oluyormus o

Death note ta soylediginiz kriterlerde aslinda

One piece laf ettirmem Gerek dovusleri, gerek kurgusu oldukca iyi olan ender animelerden Genc olmasi onemli degil, yasli olup ne yapacak? Naruto nun aptalca hareketlerinden sonra Luffy ve onun kurgusu oldukca iyi geldi bana Ayrica benim icin onemli olan kurguyu bana hissetirebilmeleri, kendimi ona kaptirabilmem, one piece vecdragon ball bu konuda cok iyi

Bu arada dragon ball in yeni movie si cikacak, cok buyuk power uplar geliyor

Dragon Ballda evren yok etmek genelde teker teker gezegen yok ederek oluyorŞimdi hal böyleyken benim Saitama daha güçlü oluyor.

Death note güzel kurgusu mükemmel ve iyi bir ANİME.Death noteu manga olarak okudum izlerken aldığım havayı alamadım.Burada manga üzerinden gidiyorum.Animeyi katmadım.Katarsam zamanında izlediğim animeler benimde var.

One piecee gelirsek o seri para kazandırmayana kadar bitmez.Bu akdar uzatıcaksan manga sayılarını dolu dolu yap.Onca manga okudum derinliğin ve felsefenin dibini vurmuş adamlar gerektiğinde 60 sayfalık sayı çıkartmışlardı.Bu olay gerçekten beni rahatsızeden bir durum.Sevsem bile bunu gördükçe soğuyorum.

Bu arad sen bırak ne okuyorsan başla one-puch man.Harki efsane

• quote:

Anmeyi katmadım.Katarsam zamanında izlediğim animeler benimde var.

One piecee gelirsek o seri para kazandırmayana kadar bitmez.Bu akdar uzatıcaksan manga sayılarını dolu dolu yap.Onca manga okudum derinliğin ve felsefenin dibini vurmuş adamlar gerektiğinde 60 sayfalık sayı çıkartmışlardı.Bu olay gerçekten beni rahatsızeden bir durum.Sevsem bile bunu gördükçe soğuyorum.

Bu arad sen bırak ne okuyorsan başla one-puch man.Harki efsane

Yav yok bas baya evren yok ediyorlar nerde kaldiniz siz Perfect cell Olar system i yok edecekken goku nun oglu gohan ssj2 formuyla ondan daha guclu oluyor Dusunun yani

mangasinin finali daha iyiydi bana kalirsa Animesinin de muzikleri falan iyiydi elbet ama ben mangasini okurken de bir eksigini gormedim

One piece cok farkli bir dunya. Gerek kurgusuyla gerek duygularina hitap etmesiyle. Bazi zamanlarda verdigi mesajlarda onemsenmeyecek turden degil. 1. Sayidan itibaren okumadysaniz mutlaka okuyun derim

One punch a dedigim seriler bitmeden olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 10 Mart 2015; 15:08:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eren-33

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Odin vs Ganthet
    Odin vs Black Adam
    Odin vs Black Adam&Shazam
    Thor&Beta Ray Bill vs Black Adam&Shazam
    Superman vs Thanos????????

Odin canlarini okur.
    Thor da oyle
    Thanos uflese yeter.

Hocam Gemli Thanosdan mı bahsediyorsunuz yoksa normal Thanos mu daha önce burada sormuştum Superman normal Thanosu rahat alır demişlerdi Tabi Thanos Ig hariç

Kim diyor ya hu? Avengers la dalga gecen adam Superman in hasatini cikarir. (Evet İG siz)

Bu Forumdamı Sordum bulamadım mesajımı ama İnanki diretmişlerdi Superman diye Ama Super oğlanı Powerfull hali felan demişlerdi pek İhtimal vermesemde ozamanlar olabilir diyodum :D zaten İG İmkansız bunu biliyorum :D

Yok yav inaniyorum elbette de Thanos gucsuz biri degil dusunuldugu gibi DC nin darkseid indan daha kudretli. Black bolt un acik agzini eliyle kapatip, Thorun saldirilarini rahatlikla karsilayabiliyor. Kimi zaman Galactus gibileri ile kapismalari oluyor. Felsefesi, bilgisi ve bunu gucuyle harmanlamasi muazzam bir guc ortaya cikiyor. Zamanin İG tehditiyken aldigi gazla en ust guce ulasip marvel i karsisina alan biri. Marvel.in olusturdugu en iyi karakterlerden biri kesinlikle

Ayrica Superman in powerfull hali derken? SPOM ya da CA Superman hali mi?

Thanos sonsuzluk kuyusuna bakınca sadece sonsuzluk taşlarının kudretini öğrenmiyor zaten. Evren hakkında pek çok şey öğrenip gücüne güç katıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Odin vs Ganthet
    Odin vs Black Adam
    Odin vs Black Adam&Shazam
    Thor&Beta Ray Bill vs Black Adam&Shazam
    Superman vs Thanos????????

Odin canlarini okur.
    Thor da oyle
    Thanos uflese yeter.

Hocam Gemli Thanosdan mı bahsediyorsunuz yoksa normal Thanos mu daha önce burada sormuştum Superman normal Thanosu rahat alır demişlerdi Tabi Thanos Ig hariç

Kim diyor ya hu? Avengers la dalga gecen adam Superman in hasatini cikarir. (Evet İG siz)

Bu Forumdamı Sordum bulamadım mesajımı ama İnanki diretmişlerdi Superman diye Ama Super oğlanı Powerfull hali felan demişlerdi pek İhtimal vermesemde ozamanlar olabilir diyodum :D zaten İG İmkansız bunu biliyorum :D

Yok yav inaniyorum elbette de Thanos gucsuz biri degil dusunuldugu gibi DC nin darkseid indan daha kudretli. Black bolt un acik agzini eliyle kapatip, Thorun saldirilarini rahatlikla karsilayabiliyor. Kimi zaman Galactus gibileri ile kapismalari oluyor. Felsefesi, bilgisi ve bunu gucuyle harmanlamasi muazzam bir guc ortaya cikiyor. Zamanin İG tehditiyken aldigi gazla en ust guce ulasip marvel i karsisina alan biri. Marvel.in olusturdugu en iyi karakterlerden biri kesinlikle

Ayrica Superman in powerfull hali derken? SPOM ya da CA Superman hali mi?

Thanos sonsuzluk kuyusuna bakınca sadece sonsuzluk taşlarının kudretini öğrenmiyor zaten. Evren hakkında pek çok şey öğrenip gücüne güç katıyor

Onu diyorum zaten

• Pek Hatırlamıyorum Full Kapasite yazmışlardı Powerfull Aklımda kalan bu şimdi tekrar arıyorum epi topu 80 Mesajım var Bi türlü mesajlara girip bulamıyorum acaba Başka sayfadamı yazılı onuda bilmiyom Ama Powerfull Yazmışlardı eminim :D
  • quote:

Pek Hatırlamıyorum Full Kapasite yazmışlardı Powerfull Aklımda kalan bu şimdi tekrar arıyorum epi topu 80 Mesajım var Bi türlü mesajlara girip bulamıyorum acaba Başka sayfadamı yazılı onuda bilmiyom Ama Powerfull Yazmışlardı eminim :D

Bilemedim SPOM ya da CA Superman kasdetilmis olmasin?

• Spom yada Ca Superman Kapasitesi nedir tüm güçlerini keşfetmiş olan süperman ne yapabilir bende bilmiyorum :D
  • quote:

Spom yada Ca Superman Kapasitesi nedir tüm güçlerini keşfetmiş olan süperman ne yapabilir bende bilmiyorum :D

İkisi de fazla gelir İG siz Thanos a

• quote:

quote:

Spom yada Ca Superman Kapasitesi nedir tüm güçlerini keşfetmiş olan süperman ne yapabilir bende bilmiyorum :D

İkisi de fazla gelir İG siz Thanos a

O Zaman o arkadaşlar Spomdan felan bahsetmişler
  •  En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Ion dan kimse bahsetmemiş ilginç..
    Zaten Superman her türlü kazanır..
    Bence en güçlü süperkahraman Superman.

Birde The Mask var ama o çok uçuk bir karakter. Bu kategoride değerlendirilemez.

En Güçlü Süperkahraman Hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mniscient -- 11 Mart 2015; 16:43:02 >

• Batman nasıl alamaz Deathstroke'u? Batman için rakibinin güç seviyesi çok da önemli değildir. Önemli olan zekâsı, psikolojik olarak onu vurabilecek noktalardır. Deathstroke'un beyninin yüzde doksanını kullanabildiğini ve 8 tona kadar kas gücü olduğunu görmedim. Benim bildiğim Mirakuru CAP seviyesi civarlarında bir güç veriyor Deathstroke'a. CAP'a verilen süper asker serumu gibi bir şey olması lazım. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Bir yerde de okumuştum ve bence de doğru yani. Batman dünyadaki en tehlikeli insan olarak Ra's Al Ghul'u görüyor.

Thanos'u bir de JL ile karşılaştırın bence.

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Tartışmaya balıklama dalacağım...

Batman, DeathStroke her türlü yener. Batman için rakibinin kas gücü çokta etkin bir sorun değil. Bu yüzden Joker Batman için daha tehlikelidir DeathStork e göre.
    Fiziksel kapışmada Batman stratejik yönden her türlü üstün gelir. Yani bir karakterin Batman i yenebilmesi için, ondan çok daha zeki olması gerekir.

Bundan öteye gitmez kavgaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mniscient -- 11 Mart 2015; 17:14:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Batman nasıl alamaz Deathstroke'u? Batman için rakibinin güç seviyesi çok da önemli değildir. Önemli olan zekâsı, psikolojik olarak onu vurabilecek noktalardır. Deathstroke'un beyninin yüzde doksanını kullanabildiğini ve 8 tona kadar kas gücü olduğunu görmedim. Benim bildiğim Mirakuru CAP seviyesi civarlarında bir güç veriyor Deathstroke'a. CAP'a verilen süper asker serumu gibi bir şey olması lazım. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Bir yerde de okumuştum ve bence de doğru yani. Batman dünyadaki en tehlikeli insan olarak Ra's Al Ghul'u görüyor.

Kastım fiziksedovusmekle . Deathstroke cap tan çok daha üstün hız-güç-dayanıklılık üclüsünde.

Ayrıca bahsettiklerimin hepsi çr lerde geçiyor. İmkanım olursa buraya da atarım. Deathstroke aslında batman'in kötü versiyonu gibi bir şey. O da tam anlamıyla taktiksel bir deha ama deathstroke öldürmek için savaşıyor.

Kısacası hand to hand te ikisinin de şansı çok az.

• IG'siz Thanos bu kadar güçlüyse, Thanos'un oğlu Thane neler yapar neler Bu karakter hakkında bilgisi olanlar bizleri bilgilendirirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

IG'siz Thanos bu kadar güçlüyse, Thanos'un oğlu Thane neler yapar neler Bu karakter hakkında bilgisi olanlar bizleri bilgilendirirse sevinirim

Thane in Thanos kadar olacagini sanmam

• quote:

quote:

IG'siz Thanos bu kadar güçlüyse, Thanos'un oğlu Thane neler yapar neler Bu karakter hakkında bilgisi olanlar bizleri bilgilendirirse sevinirim

Hocam Infinity serisini okumuşsanız bana hak vermeniz lazım Bende pek zannetmiyordum o kadar güçlü olacağını ama o hareketten sonra...

• quote:

quote:

quote:

Hocam Infinity serisini okumuşsanız bana hak vermeniz lazım Bende pek zannetmiyordum o kadar güçlü olacağını ama o hareketten sonra...

Thanos izin veriyor kendisini yakalamasina

• quote:

quote:

quote:

quote:

Thanos izin veriyor kendisini yakalamasina

Oy dağlar taşlar hocam bu nasıl spoiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Batman nasıl alamaz Deathstroke'u? Batman için rakibinin güç seviyesi çok da önemli değildir. Önemli olan zekâsı, psikolojik olarak onu vurabilecek noktalardır. Deathstroke'un beyninin yüzde doksanını kullanabildiğini ve 8 tona kadar kas gücü olduğunu görmedim. Benim bildiğim Mirakuru CAP seviyesi civarlarında bir güç veriyor Deathstroke'a. CAP'a verilen süper asker serumu gibi bir şey olması lazım. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın. Bir yerde de okumuştum ve bence de doğru yani. Batman dünyadaki en tehlikeli insan olarak Ra's Al Ghul'u görüyor.

Hocam dizide mirakuru olarak geçiyor ama Deathstroke çizgi romanlarda Captain America benzeri bir süper asker serumu tarafından güçlendiriliyor sizin dediğiniz gibi.
    Çizgi romanlarda mirakuru yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emriva12 -- 11 Mart 2015; 21:39:40 >

• 
Sayfa: önceki 681682683684685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.