Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: \mXm/

berkcanda gelmiş buralara iyide laf yemişim bi güzel hocam kusura bakmayın ama fanboyluk yapıp DC'nin çizgi romanlarını Türkler bilerek almıyor demek amatörlüktür. İsterseniz Topcow,Image,IDW,Dark Horse,Marvel,DC ne okursanız okuyun olay böyledir. Marvel yazılarınızdan 1 paragraf okumuştum gerçekten fena değil.

Ama beyler hiçbiride gerçek okumanın yerini tutmuyor ha, ingilizce falan öğrenin ciltleri satın alın gerekirse yinede gidin kendiniz okuyun. İngilizce olarak bu aralar Dark Horse ve IDW ye çok taktım.

Selamlar,

Eh, "laf etmemeye" çalıştım gerçi ama laf yediğinizi hissettiyseniz, yediğiniz lafı bile okumamışsınız :) Rica etsem 97. sayfadaki mesajlarımı okuyabilir misiniz?

Size sonuna kadar katılıyorum dediğiniz konuda, eğer biri çıkıp Türk yayınevleri imkanları olmasına rağmen DC teliflerini almıyor dese gerçekten bu neden bahsettiğini bilmeyen, boş konuşan bir insan olurdu. Ama dediğim gibi, söylediğimi iddia ettiğiniz şeyi hiçbir yerde söylemedim, AltEvren'in hiçbir yerinde öyle bir şey yazmadım. O yüzden, evet, amatörlüktür mutlaka, ama bizim AltEvren'de öyle bir amatörlük yapmadığımıza eminim :) O yüzden soruyorum: bizi biriyle karıştırıyor olabilir misiniz, veya bizden habersiz ismimizi kullanan biri falan mı var, bunu anlamaya çalışıyorum. AltEvren'de DC telifleri ile ilgili söylediğim asıl şeyleri de 97. sayfaya ekledim, isterseniz daha da bulurum.

Bir de, Allah aşkına yani, siteyi yerden yere vurmuş, her türlü laf etmişsiniz (gerçi, verdiğim doğru bir cevabın bana yakıştığını söylemişsiniz, o açıdan belki de düşündüğün kadar nefret etmiyorsunuzdur bizden) ama gerçekten sitelerden okuduğunuz bir paragraf Marvel yazısı mıdır? Beğendiğiniz için teşekkür ederim de, biz Marvel - DC yazılarını okuyucu kitlemiz olabilsin diye yazıyoruz her şeyden önce - biraz ukalalık yapayım, internette bulabileceğiniz, bu işi para için yapan İngilizce sitelerle falan yarışacak kadar zengin bir arşivimiz, binlerce yazımız falan yok elbette ama, AltEvren'deki Türkçe yazıların kalitesinin, yer yer bu tarz sitelerde okuyacağınız çizgi roman yazılarının bile kalitesinden yukarıda olduğunu söyleyebilrim, o yüzden böyle bir kaynak varken, bir paragraftan fazla şans verin bize lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natechris -- 21 Ağustos 2013; 20:02:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Thor o kadar güçlüyse Ultron'u yenseydi.

Avengers ne aciz bir ekip Ultron JL'in karşısına çıksa 5 saniyede harcarlar. İşte fark burada.

Şöyle diyeyim.Avengers'ta thor var.Jla da superman,hal jordan,flash,martian manhunter,wonder woman var
  • Yeni bir karşılaştırma başlatıyorum.

Odin(Not destroyer armor and odinsword) vs justice league and avengers İki tarafında gözü dönmüş(bloodlusted)

Avengers hemen gider zaten jla kalıyor.

Bence odin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 21 Ağustos 2013; 19:56:57 >
  • Avengers/Jla non canon değil mi?Neden herkes bana oradaki thor vs superman ss ini atıyor.Benim bildiğim marvel o crossover ı kabul etmiyor.Paralel evrende mi geçiyor acaba o seri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: FoReizeaR

Ben Zaten Vizyona Girdi Demedim Fragmanını İzleyin Link Vermek Yasak Sanırım 3 Saatlik Bir İnceleme Yapmışlar .
    Eğer Sinemalara Girerse Dediğimi Anlarsınız Demek İstedim Ayrıca Benim Süpermen Veya Hulk Gibi Kahramanları Küçümsediğim Yok Hulk
    Güçsüz Demiyorum Ama Thor Denince Orda Duracaksın

2 dakikalık fragman ile 51 yıllık karakterin gücünü kavrayabilen. Ve kavradığı bu bilgi ile Thor'un saydığı karakterlerden daha üstün olduğu görüşünü sunan arkadaşa büyük bir alkış istiyorum lütfen.

/>

Madem 51 Yıllık Bir Geçmişi Var Geç 51 Yılıda Araştır Gel Ben Burda Filmin Fragmanında Bile Thorun Gücü Ön Planda Diyorum Adam Gelmiş Ne Diyor
    Sana Kolay Gelsin Ayrıca 2 dakikalık fragman ile yazmış Okuma Yazman Varsa 3 saatlik inceleme yapılmış lafını okurdun
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoReizeaR -- 21 Ağustos 2013; 20:06:39 >

• Bu Arada Batman Kara Şovalye Yükseliyor Filminde Batmanı Dağıtan Biri Vardı SANIRIM Bane . Bu Adamıda Unutmayın Fizik Gücü Çok Yüksek AMA SUPERMEN HULK THOR vb. BU ADAMI DAĞITIR
  • quote:

Bu Arada Batman Kara Şovalye Yükseliyor Filminde Batmanı Dağıtan Biri Vardı SANIRIM Bane . Bu Adamıda Unutmayın Fizik Gücü Çok Yüksek AMA SUPERMEN HULK THOR vb. BU ADAMI DAĞITIR

Hulk'ı zekasıyla uğraştırır ama diğerleri imkansız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Ben Zaten Vizyona Girdi Demedim Fragmanını İzleyin Link Vermek Yasak Sanırım 3 Saatlik Bir İnceleme Yapmışlar .
    Eğer Sinemalara Girerse Dediğimi Anlarsınız Demek İstedim Ayrıca Benim Süpermen Veya Hulk Gibi Kahramanları Küçümsediğim Yok Hulk
    Güçsüz Demiyorum Ama Thor Denince Orda Duracaksın

2 dakikalık fragman ile 51 yıllık karakterin gücünü kavrayabilen. Ve kavradığı bu bilgi ile Thor'un saydığı karakterlerden daha üstün olduğu görüşünü sunan arkadaşa büyük bir alkış istiyorum lütfen.

/>

Madem 51 Yıllık Bir Geçmişi Var Geç 51 Yılıda Araştır Gel Ben Burda Filmin Fragmanında Bile Thorun Gücü Ön Planda Diyorum Adam Gelmiş Ne Diyor
    Sana Kolay Gelsin
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

Sana otur 51 yıllık bütün çizgi romanları oku diyen yok. Bir fragmanla olayı kavraman komik olmuş. Ve bir fragman ile Thor'un gücünü kavraman Hulk ve Superman'den güçlü olduğunu düşünmen harbi çok komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evil Dead

Avengers/Jla non canon değil mi?Neden herkes bana oradaki thor vs superman ss ini atıyor.Benim bildiğim marvel o crossover ı kabul etmiyor.Paralel evrende mi geçiyor acaba o seri?

Jla vs Avengers'ı mı kastediyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bLackMumbLe kullanıcısına yanıt
    Sende Haklısın ama Hulk Konusunda Hala Israrcıyım Thor Her Türlü Hulk ' u Alır Gibime Geliyor Sizce ?
    Aşağıdaki karedede Hulk vs Strong Guy görüntüsü var az daha açsak bu konuyu ?
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi En Güçlü Süperkahraman Hangisi

• FoReizeaR kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyelim, Thor'un kafası atıp da "eeehh yeter ulan başlarım senin keyfine deyip" saldırırsa zaten ortada Hulk mulk kalmaz yani. Bi Godblasta bakar iş. Hulk öldü işte bitti.

Ama şu var Thor sadece bedensel gücü ile savaşırsa dengeler tamamen değişir. Thor birkaç dakika Hulk'a dayanabilir ama bir süre sonra Hulk Thor'u geçer ve bedensel olarak da dövüşmeye devam ederse Hulk onun bildiğin ağzını burnunu kırar haşat eder. Supoya gelirsek Hulk onu hayatta alamaz. İstediği kadar sinirlensin bunlar Supoya sökmez. Thor'un kafasını gözünü yaran o yumruklar Supoya zerre işlemez. Superman diğer güçlerine gerek duymadan Hulk'ın tek yumrukla işini bitirebilecek bir adam. Hulk'ın yumrukları Thor'a işlerken suponun yumrukları adamı ne yapar biliyon mu sen? Bu üç karakter arasındaki güç farkını umarım anlamışsındır. Hulk fiziksel olarak Thor'dan güçlüdür. Supoyu ise şöyle düşün; Hulk'ın milyarlarca kat üstünde olan bi fiziksel güçte. Aralarındaki uçurumu sen düşün. Supo fiziksel güç olarak Hulk'tan da Thor'dan da milyarlarca kat güçlü. Yani onların gücü Suponun gücünün ne yüzde biri, ne de binde biri değildir. Milyonda biri bile değildir. Milyarlarca kat diyorum bak. Herifte öyle bir güç var. Kısaca dayanıklılıkta Suponun üzerine adam yoktur. Yoktur derken kendi klasmanından söz ediyorum tabi. Yani süper kahramanlardan. Ki pek çok Marvel ve DC tanrısından da güç ve dayanıklılık olarak üstündür. Kısaca Thor da Hulk da saf güç ve dayanıklılıkta Suponun yanından geçemez. Büyüye karşı zaafı var ama adam ona rağmen DC'deki 3 büyü tanrısını sırtında büyülü bir ok ve kalbinde büyülü bir kılıç saplı halde iken yendi. Hem de tek başına. Suponun ne olduğunu tam bilmediğin için böyle diyorsun da hakikaten adamdaki potansiyeli görsen anlarsın ne seviyede olduğunu.

Superman > Avengers

• O kadar şey paylaştım hala thor o kadar dayanıklı güçlü hizli değil diyor.YAV HE HE

• su The Evil Dead denen arkdsa cvp vermeyin arkdslar, bır ıkı seslendıkten sonra susar, hulk u ercan yuzunden, thoru da bunun yuzunden nefret ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretboycazci

su The Evil Dead denen arkdsa cvp vermeyin arkdslar, bır ıkı seslendıkten sonra susar, hulk u ercan yuzunden, thoru da bunun yuzunden nefret ettim.

Gayet gùzel kanıtlarla yorumlarımı destekliyorum.Neden hakkımda böyle dùşünüyorsunuz?

• quote:

quote:

su The Evil Dead denen arkdsa cvp vermeyin arkdslar, bır ıkı seslendıkten sonra susar, hulk u ercan yuzunden, thoru da bunun yuzunden nefret ettim.

Gayet gùzel kanıtlarla yorumlarımı destekliyorum.Neden hakkımda böyle dùşünüyorsunuz?

thor un 1000 de biri kadar süperman cr si okusaydın, thor un ısrarla süpermanı yenecegını soylemezdin.
  • quote:

quote:

quote:

thor un 1000 de biri kadar süperman cr si okusaydın, thor un ısrarla süpermanı yenecegını soylemezdin.

Supean hakkında da yeterince bilgiliyim.Çok okumamama rağmen.başarılarının çoğunu biliyorum.

• Hocam berk hocamiza sormustum. Hulk fiziksel olarak ta yenemez thor u. En sinirli hali ile fiziksel olarak kapisabilexek gucteymis Thor

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Hocam berk hocamiza sormustum. Hulk fiziksel olarak ta yenemez thor u. En sinirli hali ile fiziksel olarak kapisabilexek gucteymis Thor

Bazı zamanlar superman liginde başarılar sergiledi.

Hocam sen ne düşünüyorsun ?

Odin vs avengers and jla

• Hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Hopkins -- 21 Ağustos 2013; 22:09:20 >
  • quote:

Hocam?

Hocam her zaman buralarda degilim kusura bakmayin.

Bilemiyorum sonucu. Odin daha agir basiyo BANA GORE

• 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.