Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: One Above All

@Darthblast tam görsellerle açıklayayım Hulk'ın yenilmez olmadığını dedim sen yapmışsın helal :D

@ercan_yılın arkadaşım, en sevdiğin adam bir çizgiroman kahramanı ve sen onun çizgiromanlarını okumamışsın+gidip saçma filmlerini izlemişsin+gene eksiklikler barındıran çizgi film ve animasyonlarını izlemişsin.Hulk bir çok kişiden dayak yer, ve Hulk için saydığın güçlerin nerdeyse yarısı yalan.Hulk bağışıklık falan kazanmaz saldırıya karşı, ayrıca Dr. Manhattan bir enerjidir, saf enerjidir, enerjinin fiziksel güçten etkilenmesi için bir kalkana ihtiyacı olmaz, kalkanı yoktur, Hulk'ın yumrukları boşa....Ayrıca Hulk hiç yenilmedi demişsin, Thanos, Sentry ve Silver Surfer bir çok çizgi romanda Huk'ı yendi.En güçlü kozmik enerjiye dayanıklıdır demişsin ama Silver Surfer o kadar güçlü olmamasına rağmen yeniyor.İstersen türkiyede yayınlanan ilk Silver surfer çizgiroman sayısına bakabilirsin, ilk sayfalarda kozmik enerjiyle Hulk'ı bayıltıyor.Sentry de bizzat benim okuduğum çizgiromanda Hulk'ı dövüyor.Gelelim Death'e, Death'i de mi yenecek Hulk?Azraili?Death ölümün kendisidir arkadaş, adam istediğini öldürür, hulk ona da yenilir.Bu Death'ten falan güçlü olup Hulk'ı yenen rahat bir 5 karakter var, güçsüz olup da yenenlerle birlikte 15'i geçiyor bu sayı.

Hulk, adamantiumdan yapılmış olan cpt. americanın kalkanını ne kadar uğraşmış olmasına rağmen kıramamıştı.Thanos tek yumruğu ile kırdı, ayrıca Wolverine'in tüm iskeleti adamantium, adamantiuma zarar veremeyen birine vurduğunda nasıl geri seksin söyle bakalım?Wolverine iki üç hamleyle hulk'ın kafasını uçurur.Neyse geri dönelim, Thanos diyorduk, Thanos'un Hulk'ı bayıltana kadar dövdüğü, yerden yere vurduğunu(gücünün yarısını bile kullanmadan) bilir çizgiroman okuyucuları.

bkz:
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

"Marveldaki hulk'ı yenebilecek herolar " diye bir liste yapsak rahat 20 kişiyi aşar bu liste.

Haa bu arada wolverine'in rejenerasyon yeteneği Hulk'tan kat kat daha üstündür ve rejenerasyon sadece hücrelerle olabileceği için, atomlarına ayrıldığında hücrelerde yok olduğu için rejenerasyon atomlara ayrılmayı izin vermez.Rejenerasyon'un ne demek olduğunu araştır anlarsın ;)

Ve gene ayrıca Wolverine'in kafasını kopartırlar bir çizgiromanda ölmez, deri gözeneklerinden nefes alır deniyor ve öyle de oluyor.Hulk'ta böyle bir şey yok.

Ayrıca Planet Hulk'ta adını unuttuğum, Thor'a benzeyen biri tarafından gene dövülüyor Hulk.Sanırım buydu o eleman:

Ayrıca Planet Hulk'ı okur ya da izlersen, görürsün, orda Hulk'ı esir alıyorlar, orda sadece bir robot'u kontrol eden normal güçsüz bir varlıktan bile dayak yiyor.Sen hala Tanrıdan sonra ki en güçlü kişi diyorsun.

Ayrıca Old Man Logan mini serisinde Wolverine Hulk'ı paramparça ediyor.

Bir liste vereyim sana Hulk'ı rahatlıkla alabilecek kişilerin listesi, bu liste için 1ndestructible'a teşekkürler ;)

20. Apocalypse - 700,000
    19. Darkseid (Full Power) - 750,000
    18. Vegeta (Ssj4) - 1,000,000
    17. Goku (Ssj4) - 1,100,000, Superman - 1,100,000
    16. Super Android 17 (Full Absorption) - 1,900,000
    15. Silver Surfer - 1,930,000
    14. Super Gogeta - 2,400,000
    13. Super Vegito - 2,510,000
    12. Omega Shenron (Full Power) - 2,900,000, Dormammu (Dimension) - 2,900,000
    11. Odin (Full Power) - 3,500,000
    10. The Beyonder - 3,700,000, Dr. Manhattan - 3,700,000
    9. Abstract Entities - 4,000,000
    8. Anit-Monitor - 4,400,000
    7. Thanos (Infinity Gauntlets) - 5,700,000
    6. Imperiex - 5,800,000, Tyrant - 5,800,000
    5. Galactus (Full Power)(No Hunger) - 6,300,000
    4. Gogeta (Ssj4) - 6,400,000
    3. The Spectre - 20,000,000
    2. The Living Tribunal - 22,000,000
    1. The One Above All - Infinity,The Presence - Infinity

bu listedeki herkes Hulk'ı rahatlıkla yener ve bu liste dışında ki bir çok karakter de Hulk'ı yener.

Gene ayrıca konunun başından beri Hulk şunu yendi falan filan diye sallıyorsun bol keseden, kanıtın yok.Kendi kendine konuşuyorsun sadece.

Hulk'ı marveldan rahat 30 kişi yenerken DC'den de o kadar kişi yener.Düşün sen Hulk'ın halini vaaah vaaaah yazık velede :(

Ve gene Ayrıca Red Hulk Hulk'tan güçlü ki bir kaç sayfada da gösterildi Red Hulk'ın Hulk'ı öldürdüğü sayı.

"uyguladığı gücü hiçbir süper kahramanın uyguladığını görmedim.adam koskoca tankı nereye fırlatıyor " yazmışsın.Görmemen normal çünkü hiçbir şey bilmiyorsun.Marvel evreninde bilmediğin o kadar çok şey var ki...Bilmemene rağmen bol keseden konuşuyor sallıyorsun.Git biraz çizgi roman oku -_- Bir de Hulk fanı olacak -_-

Neyse şimdilik yeter, sonra eklerim belki

edit:"cevap soruda gizli hulkun tekrar atomlarından birleşip canlanmasının sebebi atomlarının içindeki moleküllerde gama radyasyonu olmasıdır bir dahada bana gerizekalı deme yoksa şikayet eder uzaklaştırırım ben teğmenim sen çavuşsun kendinden üst rütbelilerle böyle konuşamazsın akıllı ol."

Demişsin birine
    Ahahahahahahah atomun içindeki moleküller mi ahahahahahahahahahahahahaahahahahahahaha Atomun içinde proton, nötron ve elektron var, nerde molekül?Nerde gama radyasyonu LOL iyi sallamışsın, helal!

edit 2:Hulk'la ilgili okuduğun kitabın ismini söylesene bana, araştırayım bakayım bi neymiş ne değilmiş

Oncelikle mobilden giriyorum , ve bir suru seye deginemeden gececegim ,One above all ne demek dostum :D

Planet hulk'ta Thor'a benzer kisi ( Beta Ray Bill )dir , hulk'un derisinden hic bir sey gecmiyor oylemi ? Planet hulkta ki bu en yeni animasyonlardandir hulkla ilgili en Dandiriginden robotlar kiliclar hulk un o narim mi narim derisini kesiyorlar ,

Ayrica , Hulk vs Wolverinde de wolverine hulkin sirtina pencelerini batira batira cikmisti .

One above all a aciklamalarindan dolayi tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan_yılın

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

amaç?

http://www.youtube.com/watch?v=O617ZHcazwA&feature=fvwrel

benimle hulk konusunda baş edebileceğini mi sanıyorsun bende hulkun yendikleri bitmez o çizgi romanların hepsinin sonunda hulk dövüyor hulk sinirlendikçe güçleniyor sınırsız güce sahip niye yenilsin ki adam tek başına marvel ve dc evrenine bedel.

Zaten oradaki çizgiromanların çoğunda hulk yeniliyor.Bir tanesinde ölüyor sen hala neyin derdindesin.Sen benim orada yazdığım yorumlara cevap neden vermiyorsun eğer işine gelen kısımlarıyla savunacaksan böyle devam et bunu da psikolojik sorunlarına veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turboctopus -- 4 Temmuz 2012; 15:21:52 >

• a one above all , dostum Beta ray bill' i hulk sonlara doğru dövüyor , öldürecekken o silah arkadaşları '' dur kazandın onu öldürmene gerek yok diyor '' :D

Ercan e artık hala hulk'ı savunmaya devam edeceksen durma et .

A beyler bu arada Spawn'ın çoğu yerde tanrılardan güçlü olduğu yazıyor ayıks
    SPAWN AKAR .

• bırakın adam hulk olmayı düşünüyom demiş adam daha bunların hayal olduğunu ayırt edemiyor hulku severdim bu adamı görünce nefret ettim sizde ciddi ciddi cevaplıyorsunuz çizgi roman yazarları isterse bir bölümde bütün güçlerini yok edebilir bir kahramanın aynı zamanda çoğu çizgi romanda hiç kimse en güçlü olamaz yoksa tek başına ezici üstünlük olacağından seriden zevk almassınız sadece favori kahramının vardır en güçlüsü yoktur
  • Alex Mercer toplamda , thanos , The living tribunal , one above all , Imperiex , Spawn , Lucifer , Micheal , The Spectre , Abstract Entities , Anit-Monitor , Doç Dr. Manhattan , gogeta , ve odin den sonralarını alır ulan alır ! bir kaç tane daha olabilir saymadığım

Power of Mercer ! En büyük özelliği Biyokütlesini aldığı her şeyin özelliklerini , görünümü , güçlerini , hafızasını ele geçirmesi Sıktı artık bu konu ayol .

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ndestructible

Alex Mercer toplamda , thanos , The living tribunal , one above all , Imperiex , Spawn , Lucifer , Micheal , The Spectre , Abstract Entities , Anit-Monitor , Doç Dr. Manhattan , gogeta , ve odin den sonralarını alır ulan alır ! bir kaç tane daha olabilir saymadığım

Power of Mercer ! En büyük özelliği Biyokütlesini aldığı her şeyin özelliklerini , görünümü , güçlerini , hafızasını ele geçirmesi Sıktı artık bu konu ayol .

Bir ercan daha kendi kafanda kurgularsan zaten yenemeyeceği kişi yok en azından bizim koyduğumuz resimler çizgiromanlardan.Zaten 2. oyunun sonunda ne olduğunu biliyorsun herhalde.

• quote:

quote:

Alex Mercer toplamda , thanos , The living tribunal , one above all , Imperiex , Spawn , Lucifer , Micheal , The Spectre , Abstract Entities , Anit-Monitor , Doç Dr. Manhattan , gogeta , ve odin den sonralarını alır ulan alır ! bir kaç tane daha olabilir saymadığım

Bir ercan daha kendi kafanda kurgularsan zaten yenemeyeceği kişi yok en azından bizim koyduğumuz resimler çizgiromanlardan.Zaten 2. oyunun sonunda ne olduğunu biliyorsun herhalde.

dostum , şimdi 2010 da IGN ' De açıklanmıştı Alex'in öleceği fakat senaryo gereği . Pr 2 de Alex le James aynı güçte olduğunu düşünürsek Alex'in güçlerini ona verdiğini . ki zaten öyle .
    1 - Alexin iyileştirme özelliği hulkınki , wolverininki gibi doku bazında değil . yani hayati fonksiyonlarını yerine getiremeyecek halde olsa bile bir kaç saniye içinde iyleşir
    2 - Pr 2 ve Pr 1 deki cutscenelerini izlediysen Ve ingilizcen iyiyse lale , Alexin bu saydıklarımın dışındaki neredeyse herkesi öldürebilecek güçte olduğunu görürsün
    3 - Pr 2 de Dlc lerle beraber Gözünden çıkan lazer ışınları , Vurduğu yerlerde varp vortexler oluşması . Air time özelliği olup Havada istediği kadar ucabilmesi
    4 - Ve yine Pr 2 de Alexin skiniyle oynarsan Kurşun geçirmez olduğunu görürsün ,
    5 - Adam tankı , hani sen yastıkların altında bir şey ararken yastıkları sağa sola fırlatırsın ya , Aynı o şekilde kaldırıyor tek eliyle 50 metreye fırlatıyor .
    6 - Ayrıca Hulktan başlayıp herkesi consume lerse onların güçlerini kazanacağı için Yok edilemez olur . O saydığım karakterler olaya girmesse :P
    7 * Vücudunu istediği şeye dönüştürmesinden bahsetmiyorum bile ( oyunda neden sadece 5 mod var dersen ) Her modu koyamiyacaklarına , ve öyle olursa eğlencesi kacıcağına göre ?
    8 - Binalara koşarak tırmanmasına , Aşırı derecede hızlı koşmasına , Aşırı derece zıplamasına bir lafın var mı ?
    9 - Ayrıca En Kral Karakteri getir i Bio bomb karşısında yapabileceği hiç bir şey yok , tabi iğleştirme özelliğine sahip değilse Ve yine saydıklarımdan biri değilse
    10 - Ve Hani pr 2 de 3 kere havada ne diyim ona Kısa mesafeli ışınlanma diyelim , 3 -4 metre onun sayesindede çok iş görür hani
    11 - Hani morkta uyanıyor ya , geçmişinde öldüğünü var sayarak GR ' nin Kefaret bakışından da etkilenmez
    12 - Oyunda bir çok mantık hatası var evet ama olsun , Pr 1 de cscenelerden 1 tanesinde Her yeri delik deşik oluyor kafası uçuyor falan ayağı kalkıyor ,
    13 - Ve yine yine Pr 2 de zıpladığında yerler falan kırılıyor .

ee var mı başka bir şey

• Mantık hataları dolu , o yüzden varsayım yapıcaksın biraz . Kendi kafanda kurguliycaksın hafif '' bi ercan daha '' gibi salak salak insanın sinirlerini bozan şekilde yorumlar yapma bozuşuruz

Ben Alexin 25 tane kadar hadi 30 olsun tarafından yenileceğini biliyorum e hadi

one above all ' a da bir şey söyle
  • quote:

quote:

quote:

dostum , şimdi 2010 da IGN ' De açıklanmıştı Alex'in öleceği fakat senaryo gereği . Pr 2 de Alex le James aynı güçte olduğunu düşünürsek Alex'in güçlerini ona verdiğini . ki zaten öyle .
    1 - Alexin iyileştirme özelliği hulkınki , wolverininki gibi doku bazında değil . yani hayati fonksiyonlarını yerine getiremeyecek halde olsa bile bir kaç saniye içinde iyleşir
    2 - Pr 2 ve Pr 1 deki cutscenelerini izlediysen Ve ingilizcen iyiyse lale , Alexin bu saydıklarımın dışındaki neredeyse herkesi öldürebilecek güçte olduğunu görürsün
    3 - Pr 2 de Dlc lerle beraber Gözünden çıkan lazer ışınları , Vurduğu yerlerde varp vortexler oluşması . Air time özelliği olup Havada istediği kadar ucabilmesi
    4 - Ve yine Pr 2 de Alexin skiniyle oynarsan Kurşun geçirmez olduğunu görürsün ,
    5 - Adam tankı , hani sen yastıkların altında bir şey ararken yastıkları sağa sola fırlatırsın ya , Aynı o şekilde kaldırıyor tek eliyle 50 metreye fırlatıyor .
    6 - Ayrıca Hulktan başlayıp herkesi consume lerse onların güçlerini kazanacağı için Yok edilemez olur . O saydığım karakterler olaya girmesse :P
    7 * Vücudunu istediği şeye dönüştürmesinden bahsetmiyorum bile ( oyunda neden sadece 5 mod var dersen ) Her modu koyamiyacaklarına , ve öyle olursa eğlencesi kacıcağına göre ?
    8 - Binalara koşarak tırmanmasına , Aşırı derecede hızlı koşmasına , Aşırı derece zıplamasına bir lafın var mı ?
    9 - Ayrıca En Kral Karakteri getir i Bio bomb karşısında yapabileceği hiç bir şey yok , tabi iğleştirme özelliğine sahip değilse Ve yine saydıklarımdan biri değilse
    10 - Ve Hani pr 2 de 3 kere havada ne diyim ona Kısa mesafeli ışınlanma diyelim , 3 -4 metre onun sayesindede çok iş görür hani
    11 - Hani morkta uyanıyor ya , geçmişinde öldüğünü var sayarak GR ' nin Kefaret bakışından da etkilenmez
    12 - Oyunda bir çok mantık hatası var evet ama olsun , Pr 1 de cscenelerden 1 tanesinde Her yeri delik deşik oluyor kafası uçuyor falan ayağı kalkıyor ,

ee var mı başka bir şey

Hala gelmiş bana Alex bunu yapar şunu yapar diyorsun ben sana Alex Murcer güçsüz mü dedim de gelmiş bana burada özelliklerini sayıyorsun birde gelmiş lakap falan takıyorsun ama yaşına veriyorum bunları.İkisi de tamamen farklı evrenler karşılaştırma yapman imkansız önce bunu bir anla ondan sonra prototype açıp oynamaya devam et sen.

• Mantık hataları dolu , o yüzden varsayım yapıcaksın biraz . Kendi kafanda kurguliycaksın hafif '' bi ercan daha '' gibi salak salak insanın sinirlerini bozan şekilde yorumlar yapma bozuşuruz

Ben Alexin 25 tane kadar hadi 30 olsun tarafından yenileceğini biliyorum e hadi

one above all ' a da bir şey söyle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ee var mı başka bir şey

Hala gelmiş bana Alex bunu yapar şunu yapar diyorsun ben sana Alex Murcer güçsüz mü dedim de gelmiş bana burada özelliklerini sayıyorsun birde gelmiş lakap falan takıyorsun ama yaşına veriyorum bunları.İkisi de tamamen farklı evrenler karşılaştırma yapman imkansız önce bunu bir anla ondan sonra prototype açıp oynamaya devam et sen.

Bak Kendi kafanda kurguluyorsun dedin diye , özelliklerini sayayım ve olayları anlatayım dedim , haksız olduğunu görünce yaşına veriyorum gibi laflarla kasmana gerek yok .
    Evet 2 side farklı çerçeve altında , fakat burda Goku'dan tut , exodia ya kadar açıldı konu o yüzden tamamını bir oku sonra gel .

• tabiki sylar
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ee var mı başka bir şey

Bak Kendi kafanda kurguluyorsun dedin diye , özelliklerini sayayım ve olayları anlatayım dedim , haksız olduğunu görünce yaşına veriyorum gibi laflarla kasmana gerek yok .
    Evet 2 side farklı çerçeve altında , fakat burda Goku'dan tut , exodia ya kadar açıldı konu o yüzden tamamını bir oku sonra gel .

Özelliklerini saydığın zaman kurgu olmuyor mu ? Haksız olduğum için yaşına verdim gibi cümle kullandığımı düşünmen neden yaşına verdiğimi anlatıyor zaten.
    Tamamını okudum ve farklı evrenlerde olduğu gerçeğini değiştirmiyor karşılaştırman hala saçma.Bu arada yaşın kaç ?

• Hulk en iyisidir ama favorim tabiki Batman
  • 16 ne vardi ?

• quote:

16 ne vardi ?

Konuyu değiştirmek için güzel bir yöntem
  • Yasim 16 sordun soyledim , konuyu degistirmeye calistigim falanda yok . Hani yazacak bir sey bulamayinca neyse ya niye konusuyorumki adam akilli tartismauyacaksan yok senin yasin kac yok bilmem ne gibi sorularla geliceksen kaybol :)

• quote:

Yasim 16 sordun soyledim , konuyu degistirmeye calistigim falanda yok . Hani yazacak bir sey bulamayinca neyse ya niye konusuyorumki adam akilli tartismauyacaksan yok senin yasin kac yok bilmem ne gibi sorularla geliceksen kaybol :)

Yazacak birşeyler buldum ve yazdım yukarıda ama o yazıların hiçbirini görmeyip yaşın kaç sorusuna cevap vermişsin sadece kim yazacak birşey bulamamış tartışılır.
  • Yazdiklarina cevap verme geregi duymadim desem , ve ayrica yazdiklarinda kendi dusuncelerini belirtiyordun bunun neresine cevap vereyim . Ayrica ne desem yine yasin kac diyip dururdun allah bilir .

• quote:

Yazdiklarina cevap verme geregi duymadim desem , ve ayrica yazdiklarinda kendi dusuncelerini belirtiyordun bunun neresine cevap vereyim . Ayrica ne desem yine yasin kac diyip dururdun allah bilir .

Kendi kafanda kurguladığın olayları kanıt olarak sunduğunu kabul ediyorsun yani tamam cevap vermene de gerek yok bundan sonra
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.