Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
459.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erwin

/>

• Hulk
  • captain britain kimdir tam olarak ne gibi güçleri var
  • hulk
  • arkadaşlar bir kere çoğu kişi hulk süpermen dr manhatton demişde bunlar en güçüleri değil tamam dr manhatton güçlü ama en güçlüsü değil en güçlüsü 1. amazo 2. dr fate(nabu) 3. dr manhatton dur bide dr manhatton un zayıf noktaası ar watchmen filmindede görüldüğü gibi o en sonlarda verdiği, elektrikler onu ölürmektedir ama kendisini yeniden toparlamayı öğrenmiştir.birde dr manhatton dr fate yi yenememektedir.en güçlüsü amazo neden diye sorarsanız hiçbir zayıf noktası yok ve tüm herkesin özelliklerini kopyalayabiliyo zamanlar arasında yolculuk yapabiio ışınlanabilio yani adam kusursuz green lıghtern gezegeni ua yı tek dokunuşla yok edio justice league de tüm marvel kahramanları neredeyse(süpermen,greenlıgternların tamamı vb. bütün karakterler saldırıyo fakat püskürtemiyolar hepsini yenip geçiyo amazo :D
     En Güçlü Süperkahraman Hangisi

• HULK
  • quote:

Orijinalden alıntı: amazo

arkadaşlar bir kere çoğu kişi hulk süpermen dr manhatton demişde bunlar en güçüleri değil tamam dr manhatton güçlü ama en güçlüsü değil en güçlüsü 1. amazo 2. dr fate(nabu) 3. dr manhatton dur bide dr manhatton un zayıf noktaası ar watchmen filmindede görüldüğü gibi o en sonlarda verdiği, elektrikler onu ölürmektedir ama kendisini yeniden toparlamayı öğrenmiştir.birde dr manhatton dr fate yi yenememektedir.en güçlüsü amazo neden diye sorarsanız hiçbir zayıf noktası yok ve tüm herkesin özelliklerini kopyalayabiliyo zamanlar arasında yolculuk yapabiio ışınlanabilio yani adam kusursuz green lıghtern gezegeni ua yı tek dokunuşla yok edio justice league de tüm marvel kahramanları neredeyse(süpermen,greenlıgternların tamamı vb. bütün karakterler saldırıyo fakat püskürtemiyolar hepsini yenip geçiyo amazo :D
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 21:41:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smile of Joker

HULK
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 21:42:07 >
  • Bilmiyorum daha önce yazıldı mı ama Leyla ile Mecnun da bu süper kahramanları tiye aldıkları bir bölüm vardı İsmail abinin bekçi kıyafeti giyerek benim süper kahramanım bekçidir demesi epey güldürmüştü Bir de erkek adam tayt giyermi geyiği

• quote:

Orijinalden alıntı: amazo

arkadaşlar bir kere çoğu kişi hulk süpermen dr manhatton demişde bunlar en güçüleri değil tamam dr manhatton güçlü ama en güçlüsü değil en güçlüsü 1. amazo 2. dr fate(nabu) 3. dr manhatton dur bide dr manhatton un zayıf noktaası ar watchmen filmindede görüldüğü gibi o en sonlarda verdiği, elektrikler onu ölürmektedir ama kendisini yeniden toparlamayı öğrenmiştir.birde dr manhatton dr fate yi yenememektedir.en güçlüsü amazo neden diye sorarsanız hiçbir zayıf noktası yok ve tüm herkesin özelliklerini kopyalayabiliyo zamanlar arasında yolculuk yapabiio ışınlanabilio yani adam kusursuz green lıghtern gezegeni ua yı tek dokunuşla yok edio justice league de tüm marvel kahramanları neredeyse(süpermen,greenlıgternların tamamı vb. bütün karakterler saldırıyo fakat püskürtemiyolar hepsini yenip geçiyo amazo :D

Justice League Unlimited Serisinden bi bölüm izleyip bunları yazmışsında olaylar böyle değil buradaki tartışmalarımızda çizgi romanı kaynak olarak alıyoruz ayrıca çizgi filmde çok değişik bir şekilde tasvir edilmiştir Amazo dediğimiz karakter.

En Güçlü SuperHero: Superman

En Güçlü Villain: Doomsday

Bunlar bana göredir herkesin kendine göresi vardır karşılaştırmaları tanrısal karakterleri katmadan yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum

• Ben 10 :)
  • +1 dc de bu böyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agirretxe

Ben 10 :)
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 21:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

+1 dc de bu böyledir

DC için değil DC ve Marvel genel olarak söyledim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

+1 dc de bu böyledir

Alıntıları Göster
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 21:41:27 >
  • ufak kardeşim çok seviyor bende arada izliyorum çocukluğumu hatırlatıyor.Ommitrix denen bi ssatle çocuk 10 süper kahramana dönüşebiliyor öle bişi işte :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agirretxe

ufak kardeşim çok seviyor bende arada izliyorum çocukluğumu hatırlatıyor.Ommitrix denen bi ssatle çocuk 10 süper kahramana dönüşebiliyor öle bişi işte :)
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 21:41:30 >
  • 23:45 te her gün oynuyor merak eden arkadaşlar izleyebilir komedi ya :)
  • quote:

quote:

quote:

+1 dc de bu böyledir

marvel de tam olarak emin değilim. super villain ı araştırmak gerek

Bir şekilde yok edildiğinde nasıl yok edildiyse bu sefer ona bağışıklık kazanarak geri dönen bir varlıkdan bahsediyoruz Galactusmu daha güçlü değil Thanosmu daha güçlü değil Galactus enerjisini emdiğinde bu sefer enerji emilimine bağışıklık kazanarak gelecek FOREVER DOOMSDAY

• quote:

quote:

quote:

quote:

+1 dc de bu böyledir

marvel de tam olarak emin değilim. super villain ı araştırmak gerek

Bir şekilde yok edildiğinde nasıl yok edildiyse bu sefer ona bağışıklık kazanarak geri dönen bir varlıkdan bahsediyoruz Galactusmu daha güçlü değil Thanosmu daha güçlü değil Galactus enerjisini emdiğinde bu sefer enerji emilimine bağışıklık kazanarak gelecek FOREVER DOOMSDAY

Alıntıları Göster
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 21:41:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.