Şimdi Ara

En Güçlü Süperkahraman Hangisi (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.558
Cevap
40
Favori
460.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Orijinalden alıntı: Thor 61

quote:

Ercan version Thor

Hehe evet ercan version thorum.Tartışmaya devam etmeyeceğim.Sen öyle düşün.Tanrı bu herif tanrı.Warrior madness denen bi şey var duydunmu.Thor uğraşmaz bile bunla.Direk boyut kapışı açar bir yere bırakır gelir.Galactus a gelirsek bende aç halini ele alarak yazdım.Zaten genellikle açken savaşır.

Amann be takılıyoruz.

Resimleri görmedin herhalde pelt etmiş Ironman onu

Galactus ise herzamn aç iken mi savaşıyo

Yok crysis Ayrıca yazının hiç bir yerinde Galactus aç iken gibi mi ifadeye rastlamadım

Takılıyosan terketmiyom konuyu.Diğru öyle yazmadım ama onu kastetmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Hopkins

quote:

quote:

quote:

Ercan version Thor

Hehe evet ercan version thorum.Tartışmaya devam etmeyeceğim.Sen öyle düşün.Tanrı bu herif tanrı.Warrior madness denen bi şey var duydunmu.Thor uğraşmaz bile bunla.Direk boyut kapışı açar bir yere bırakır gelir.Galactus a gelirsek bende aç halini ele alarak yazdım.Zaten genellikle açken savaşır.

Amann be takılıyoruz.

Resimleri görmedin herhalde pelt etmiş Ironman onu

Galactus ise herzamn aç iken mi savaşıyo

Yok crysis Ayrıca yazının hiç bir yerinde Galactus aç iken gibi mi ifadeye rastlamadım

Takılıyosan terketmiyom konuyu.Diğru öyle yazmadım ama onu kastetmiştim.

Alıntıları Göster
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 26 Eylül 2017; 20:58:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Silver Surfer supes le kapışsa alır diyorum.Thor silver surfer'ı yendi.Ateistler?

Şu konuya girmiycem diyorum ama dayanamıyorum şöyle yorumlardan sonra. Sana gelince kardeşim üstü kapalı şekilde Thor Superman'i yener demeye çalışmızsın ama ıı ıh Thor'un Supes'i yenebilmesi için önce dokunması lazım. Thor Supo'yu yenmek için naapcak Mjöllnir'mi fırlatıcak O Mjöllnir Superman'a ulaşana kadar Supo bi dünya turu ypar gelir

Yahu her şey hız değil ya.Herifin çeşit çeşit büyü gücü var.Neymiş dokunması lazımmış.Gidinde mjolnirin özelliklerini okuyun.O zaman supes thanos u alır, galactusu alır...E batman nasıl kaçtı bu heriften???

Thor dediğimiz karakter'in Shazam'dan veya Black Adam'dan daha fazla büyü gücü yok Supo bunları çok rahat harcıyo o yüzden Thor'un büyü gücü geyiğine girme. Ayrıca Batman örneğini vermişsin unutma hem DC hemde Marvel evreninde Supo'yu en çok zorlayabilecek karakter Batman'dir. Braniac bile Batman'a senin zeka seviyen bi insan'da olamicak kadar yüksek demişti. Bir de Lex Luthor var. Ayrıca Batman ile Thor'un zeka seviyesini bir tutma Batman zeka olarak Thor'u kırka katlayıp cebine koyar. Ayrıca Supo'nun Thanos'u alabileceğini düşünüyorum sonuçta Thanos ile nerdeyse aynı güçte olduğu söylenen Darkseid'ı defalarca acınacak duruma getirdi Supes.

Batman zekasını biliyorum zaten.Hıza girerek söyledim onu.Kaldıki Batman en sevdiğim süper kahramandır.Gerçekçiliğiyle ,karizmasıyla falan.Bu yenme yenilme olayı yazara bağlı demişti bir arkadaş.Doğru söyledi,odinforce olursa thor,olmazsa superman alır diyorum.Thanos un infinity gauntlet olduğu zaman ne thor ne superman yanında durabilir.Hatta bunların yanına sentry yi eklesek de alamaz.O eldivenler sonsuz güç çünkü bildiğin.Hatta onlar varken galactus uda alabilir,ama yokken alamaz.

Zaten o eldivenler olmasa Thanos'un ne gücü kalıyo. İlla Thor vs. Supo karşılaştırması yapcaksan Normal Thor vs. Normal Superman veya Odinforce Thor vs. Sun Dipped Superman yap. Birinin güçlü haliyle diğerinin normal halini karşılaştırmak adaletsizlik olur.

Odinforce thor olunca hem thorforce hem de odinforce oluyor güç olarak.Sundipped supermanin de ne kadar sundipped olduğuna bağlı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Thanos'un hakkından Superman Prime One Million gelir gelirse.

Hocam Superman Prime One Million tam olarak ne kadar güçlü? One above all kadar mı yoksa Galactus kadar mı?

Tam olarak bir karşılaştırma yok çünki

Yok canım OAA kadar güçlü olamaz. Ama Galactus ile kapışır bence ya da Thanos ile.

• Ben hala Süpo'nun Thanos'u yenebileceğini düşünüyorum

• arkadaslar ben yenı uye oldum mobılden gırıyorum ve spolıer ne oluyo be ıse yarıo?konu dısına neden yazamıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenijerry

arkadaslar ben yenı uye oldum mobılden gırıyorum ve spolıer ne oluyo be ıse yarıo?konu dısına neden yazamıyor?

Spoiler, bir eserin konusu veya detayları hakkında bilgi veren; eser okunmadan, dinlenmeden veya izlenmeden önce öğrenilmesi durumunda alıcının eser ile ilgili düşüncelerini veya alacağı hazzı etkileyebilecek açıklama veya ipucu. Spoiler, "bir şeyin değerini veya miktarını azaltan ya da tamamen yok eden[1]" anlamında yakın dönemde Türkçeye yerleşmiş İngilizce kökenli bir sözcüktür.
  • quote:

öyle duydum pek emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 26 Eylül 2017; 21:12:28 >
  • Superman'i o kadar da abartmayın yahu.Thanos'un Infinity Gauntlet'i varsa Superman'e elvada deyin.
  • thanos bu kadar güçlüyse avengers 2 acayip bir film olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC07A6798

thanos bu kadar güçlüyse avengers 2 acayip bir film olacak
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 26 Eylül 2017; 20:58:59 >
  • Darkseid, Doomsday, Thanos, Galactus vs bunlar zaten süper kahraman değil. Süper kahraman denince aklımıza Superman, Batman, Spiderman, Iron Man, Flash, Hulk, Thor, Sentry, Captan America gibi isimler gelir. Ki Batman ile Captan America bile aslında süper kahraman değiller bu bakımdan. Çünkü onlar gibi özel güçleri yok. Superman gibi uçmuyorlar ve gözlerinden ısı bakışı yapmıyorlar, Hulk gibi devasa süper kas yığınına dönüşmüyorlar, Spiderman gibi bileklerinden ağ çıkartmıyorlar, Iron Man gibi üzerlerinde zırh olup envayi çeşit yok edici süper teknolojik silahlar taşımıyorlar, Thor gibi şimşeklere hükmetmiyorlar, Flash gibi hızlı koşmuyorlar. Tamamen saf insan gücüyle savaşıyorlar. Ve bu iki kahramanı diğerlerinden ayıran şey üstün stratejik kararları ve zekaları. Ama yine de süper kahraman olarak sayılırlar. Thor bile yarı tanrı olduğu için tam anlamıyla süper kahraman olmayabilir belki. E şimdi Superman dışında bu saydıklarımdan hangi biri Darkseid'ı ya da Doomsday'i yenebilir? Hiçbiri. Konu süper kahraman olursa akla yukarıda saydığım isimler gelir ve en güçlüleri de açık bir şekilde Superman'dir. Güç, kararlılık, irade, dayanıklılık hepsi en üst seviyede onda. Ya bu adamı sinir etmeyin Hulk'un siniri vız gelir tırıs gider, Thor'un çekicini alır bi tarafına monte eder, Iron Man'in zırhını tek yumrukla tuzla buz eder ya da ısı bakışıyla metal suyuna çevirir, Spiderman zaten sayma Superman tokat atsa hemen ölür . Darkseid gibi birini 3 yumrukla eşek cennetine gönderip tanrı katili olmuş bir süper kahramandan bahsediyoruz. Hangi biri Darkseid'ı yenebilir? Hiçbiri. En güçlü süper kahraman Superman'dir ötesi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Darkseid, Doomsday, Thanos, Galactus vs bunlar zaten süper kahraman değil. Süper kahraman denince aklımıza Superman, Batman, Spiderman, Iron Man, Flash, Hulk, Thor, Sentry, Captan America gibi isimler gelir. Ki Batman ile Captan America bile aslında süper kahraman değiller bu bakımdan. Çünkü onlar gibi özel güçleri yok. Superman gibi uçmuyorlar ve gözlerinden ısı bakışı yapmıyorlar, Hulk gibi devasa süper kas yığınına dönüşmüyorlar, Spiderman gibi bileklerinden ağ çıkartmıyorlar, Iron Man gibi üzerlerinde zırh olup envayi çeşit yok edici süper teknolojik silahlar taşımıyorlar, Thor gibi şimşeklere hükmetmiyorlar, Flash gibi hızlı koşmuyorlar. Tamamen saf insan gücüyle savaşıyorlar. Ve bu iki kahramanı diğerlerinden ayıran şey üstün stratejik kararları ve zekaları. Ama yine de süper kahraman olarak sayılırlar. Thor bile yarı tanrı olduğu için tam anlamıyla süper kahraman olmayabilir belki. E şimdi Superman dışında bu saydıklarımdan hangi biri Darkseid'ı ya da Doomsday'i yenebilir? Hiçbiri. Konu süper kahraman olursa akla yukarıda saydığım isimler gelir ve en güçlüleri de açık bir şekilde Superman'dir. Güç, kararlılık, irade, dayanıklılık hepsi en üst seviyede onda. Ya bu adamı sinir etmeyin Hulk'un siniri vız gelir tırıs gider, Thor'un çekicini alır bi tarafına monte eder, Iron Man'in zırhını tek yumrukla tuzla buz eder ya da ısı bakışıyla metal suyuna çevirir, Spiderman zaten sayma Superman tokat atsa hemen ölür . Darkseid gibi birini 3 yumrukla eşek cennetine gönderip tanrı katili olmuş bir süper kahramandan bahsediyoruz. Hangi biri Darkseid'ı yenebilir? Hiçbiri. En güçlü süper kahraman Superman'dir ötesi yok.
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 20:14:38 >

• quote:

quote:

Darkseid, Doomsday, Thanos, Galactus vs bunlar zaten süper kahraman değil. Süper kahraman denince aklımıza Superman, Batman, Spiderman, Iron Man, Flash, Hulk, Thor, Sentry, Captan America gibi isimler gelir. Ki Batman ile Captan America bile aslında süper kahraman değiller bu bakımdan. Çünkü onlar gibi özel güçleri yok. Superman gibi uçmuyorlar ve gözlerinden ısı bakışı yapmıyorlar, Hulk gibi devasa süper kas yığınına dönüşmüyorlar, Spiderman gibi bileklerinden ağ çıkartmıyorlar, Iron Man gibi üzerlerinde zırh olup envayi çeşit yok edici süper teknolojik silahlar taşımıyorlar, Thor gibi şimşeklere hükmetmiyorlar, Flash gibi hızlı koşmuyorlar. Tamamen saf insan gücüyle savaşıyorlar. Ve bu iki kahramanı diğerlerinden ayıran şey üstün stratejik kararları ve zekaları. Ama yine de süper kahraman olarak sayılırlar. Thor bile yarı tanrı olduğu için tam anlamıyla süper kahraman olmayabilir belki. E şimdi Superman dışında bu saydıklarımdan hangi biri Darkseid'ı ya da Doomsday'i yenebilir? Hiçbiri. Konu süper kahraman olursa akla yukarıda saydığım isimler gelir ve en güçlüleri de açık bir şekilde Superman'dir. Güç, kararlılık, irade, dayanıklılık hepsi en üst seviyede onda. Ya bu adamı sinir etmeyin Hulk'un siniri vız gelir tırıs gider, Thor'un çekicini alır bi tarafına monte eder, Iron Man'in zırhını tek yumrukla tuzla buz eder ya da ısı bakışıyla metal suyuna çevirir, Spiderman zaten sayma Superman tokat atsa hemen ölür . Darkseid gibi birini 3 yumrukla eşek cennetine gönderip tanrı katili olmuş bir süper kahramandan bahsediyoruz. Hangi biri Darkseid'ı yenebilir? Hiçbiri. En güçlü süper kahraman Superman'dir ötesi yok.

Hocam yanlışınız var

Captain America ve Batman SÜPER İNSANLARDIR. NORMAL İNSAN DEĞİLLERDİR.

biz bu konuda btün karakterleri baz alarak tartışıyoruz açaıkçası. Hem güçleirni öğreniyoruz. kimsede gelip EN GÜÇLÜ SÜPER KAHRAMAN GALACTUS dememiştir konuda. sadece Galactus demiştir.

Superman i ynecek karakter(süperkahramn=?) var aslında da neyse

Superman'i yenen zaten süper kahraman değildir. Superman POM bence Galactus'u cart diye ortadan ikiye ayırır.

• quote:

quote:

quote:

Hocam yanlışınız var

Captain America ve Batman SÜPER İNSANLARDIR. NORMAL İNSAN DEĞİLLERDİR.

biz bu konuda btün karakterleri baz alarak tartışıyoruz açaıkçası. Hem güçleirni öğreniyoruz. kimsede gelip EN GÜÇLÜ SÜPER KAHRAMAN GALACTUS dememiştir konuda. sadece Galactus demiştir.

Superman i ynecek karakter(süperkahramn=?) var aslında da neyse

Superman'i yenen zaten süper kahraman değildir. Superman POM bence Galactus'u cart diye ortadan ikiye ayırır.

Alıntıları Göster
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 26 Eylül 2017; 20:59:36 >

• Beyler bir kahraman yaptım.Superman prime one million+infinity gauntlet+Mjolnir+Batman zekası+Green Lantern yüzüğü

Kapıştıran var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Hopkins

Beyler bir kahraman yaptım.Superman prime one million+infinity gauntlet+Mjolnir+Batman zekası+Green Lantern yüzüğü

Kapıştıran var mı?
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 20:15:8 >
  • Marvel ile DC süper kahramanlarını karıştırsalar bi filmde çok zevkli olur. Marvel takımında Sentry, Thor, Iron Man, Hulk, Spiderman, Captan America. DC takımında da Superman, Batman, Flash. Şu an aklıma tam gelmedi. Yani hepsinin süper kahramanları karşı karşıya gelse sonuç ne olur acaba? :)

• quote:

Marvel ile DC süper kahramanlarını karıştırsalar bi filmde çok zevkli olur. Marvel takımında Sentry, Thor, Iron Man, Hulk, Spiderman, Captan America. DC takımında da Superman, Batman, Flash. Şu an aklıma tam gelmedi. Yani hepsinin süper kahramanları karşı karşıya gelse sonuç ne olur acaba? :)
    (Silindi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 15 Ekim 2017; 20:15:23 >
  • quote:

quote:

Marvel ile DC süper kahramanlarını karıştırsalar bi filmde çok zevkli olur. Marvel takımında Sentry, Thor, Iron Man, Hulk, Spiderman, Captan America. DC takımında da Superman, Batman, Flash. Şu an aklıma tam gelmedi. Yani hepsinin süper kahramanları karşı karşıya gelse sonuç ne olur acaba? :)

Süper kahramn konusunda DC alır fakat Tüm karakterlei hesaba katarsak MArvel alır.

Tüm karakterleri katsak nasıl marvel alıyo marvel'dan birini söyle karşısına birini çıkartayım Iron Man, Black Widow, Hawkeye, Nick Fury Avengers'dan bunlara sadece Cyborg tek başına dalar.

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.