Şimdi Ara

En güçlü süper kahraman kim? (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
461
Cevap
2
Favori
28.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: last blade

ya hiç orda olmayacaklar yada he man dan daha güçsüz olacaklar,
    tekrar söyleyim olay tamamen eternia ile alakalı yoksa süperman he man i her şeklil yer.burdaki durum diğer örneklerden farklı şöyle düşünmek lazım nasıl bazı olaylar( güneşe yakın olmak ,suda olmak,mücevher kullanmak tarzı şeyler) karekterin sınırını durumunu değiştiriyorsa burdada aynısı söz konusu,nasıl ki süpermanın burada inanılmaz güçleri olması o çr evreni için garip gelmiyorsa,he man evreni içinde bölle bir durum söz konusu işte.

Ama Superman Marvel de de bu kadar güçlü. he man evrenin deki en güçlü kişi He man olması oraya gidenin ondan güçsüz olacağı anlamı taşımaz gibime geliyor

• bunun doğanın (eternia için) kanunu olduğu bir kaç defa geçiyordu çizgi filmde
    nasıl işliyor orası net değil çünkü olaylar o evrenin çeşitli boyutlarında geçiyordu)
  • quote:

bunun doğanın (eternia için) kanunu olduğu bir kaç defa geçiyordu çizgi filmde
    nasıl işliyor orası net değil çünkü olaylar o evrenin çeşitli boyutlarında geçiyordu)

İlginc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin içine evren ve oradaki etkileri, tanrısal güçler vs girdiğinde bütün denge değişir. Ben zaten en başından beri sorunun hatalı sorulduğu fikrindeyim.
    En güçlü süper kahraman kim? diye sorulduğunda ucu çok açık bir soru oluyor. Bunun yerine DC evreninde en güçlü kim, Marvel evreninde veya felanca evrende en güçlü kim diye sorulmalı.
    Mesela Spawn 'da bir yaratıcı vardı, Tanrı ve Şeytan' ın annesi. Daha doğrusu onları yaratan kişi. Evrenler yaratıp, yok eden vs... Herşeyin üstünde bir karakterdi. Mucizeler adamı felan diyordu galiba kendine ama kadın görünümü vardı. O'nu bu işin içine sokarsak, bütün dengeleri yok edecektir. Eminim başka ç.roman serilerinde de bu tip karakterler vardır. O yüzden soruyu sorarken bir kısıtlama veya belirgin bir platform gösterilmeli. En güçlü kim sorusu, neye , nereye göre değişecektir.
    Bunun yerine, HawkEye VS Green Arrow - Green Lantern VS Thor - Batman VS Captain America gibi değerlendirmeler daha mantıklı geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

işin içine evren ve oradaki etkileri, tanrısal güçler vs girdiğinde bütün denge değişir. Ben zaten en başından beri sorunun hatalı sorulduğu fikrindeyim.
    En güçlü süper kahraman kim? diye sorulduğunda ucu çok açık bir soru oluyor. Bunun yerine DC evreninde en güçlü kim, Marvel evreninde veya felanca evrende en güçlü kim diye sorulmalı.
    Mesela Spawn 'da bir yaratıcı vardı, Tanrı ve Şeytan' ın annesi. Daha doğrusu onları yaratan kişi. Evrenler yaratıp, yok eden vs... Herşeyin üstünde bir karakterdi. Mucizeler adamı felan diyordu galiba kendine ama kadın görünümü vardı. O'nu bu işin içine sokarsak, bütün dengeleri yok edecektir. Eminim başka ç.roman serilerinde de bu tip karakterler vardır. O yüzden soruyu sorarken bir kısıtlama veya belirgin bir platform gösterilmeli. En güçlü kim sorusu, neye , nereye göre değişecektir.
    Bunun yerine, HawkEye VS Green Arrow - Green Lantern VS Thor - Batman VS Captain America gibi değerlendirmeler daha mantıklı geliyor.

Ben hala o evrene geldi güçleri azaldı gibisinden düşünmüyorum. hadi Superman i es geçelim. Oraya bir galactus, spectre veya Presence gitse de mi He man den güçsüz olacak? O evreni ikiye katlayıp 5 e böler bu adamlar Bu yüzden her evren de kendi gücünün üstündeki kişileri barındırırsa yeni güç o olur kanaatindeyim. He man den güçlüyse Superman , Superman oraya gittiğinde artık Superman en güçlüdür. Bunu o evreni yok edecek kişiler için de (yukarıda saydıklarım mesela) geçerli olduğunu savunuyorum.

• izah etmeye çalıştığım şey başka evrene giden kahramanın durumu yada genel olarak olan bişey değil ,sadece eternia da olan bişey kaldıki her kahraman her yerde aynı güç düzeyinde değil atıyorum süpermen kırmızı güneş olan bir yere gitiğinde gücü ne oluyor, ee hani gücde azalma olmazdı, ki bahsetiğim şey kendi evreni.

süpermande o diğer karekterlerde (sadece eterniada) ancak kendileri katlanır.oraya giden he man den güçlü olamaz ,o evrenin iddiası budur.güçleri mi düşer he man mi güçlenir bilemem (çünkü dediğim gibi he man kendi çizgi evreninde maceralar yaşar gelen giden olmaz pek)

sevdiği kadın gözlük taktı diye adamı tanıyamıyor bu garip geliyormu gelmiyor niye çünkü süperman evreninin idiidası bu ,aquaman balıklarla konuşabiliyor garip geliyormu gelmiyor niye çünkü o DC evreninin iddiası bu.

he man evrenin iddiasıda bu: hiç bir şey (kişide demiyorum dikkat ,madde ve silah da olabilir) he man den güçlü olamaz,yani spectre ya evinde kalır yada eternia da he man e yenilir bu kadar,superman ın uçabilmesi ne kadar mantıklıysa buda o kadar mantıklı.

• quote:

izah etmeye çalıştığım şey başka evrene giden kahramanın durumu yada genel olarak olan bişey değil ,sadece eternia da olan bişey kaldıki her kahraman her yerde aynı güç düzeyinde değil atıyorum süpermen kırmızı güneş olan bir yere gitiğinde gücü ne oluyor, ee hani gücde azalma olmazdı, ki bahsetiğim şey kendi evreni.

süpermande o diğer karekterlerde (sadece eterniada) ancak kendileri katlanır.oraya giden he man den güçlü olamaz ,o evrenin iddiası budur.güçleri mi düşer he man mi güçlenir bilemem (çünkü dediğim gibi he man kendi çizgi evreninde maceralar yaşar gelen giden olmaz pek)

sevdiği kadın gözlük taktı diye adamı tanıyamıyor bu garip geliyormu gelmiyor niye çünkü süperman evreninin idiidası bu ,aquaman balıklarla konuşabiliyor garip geliyormu gelmiyor niye çünkü o DC evreninin iddiası bu.

he man evrenin iddiasıda bu: hiç bir şey (kişide demiyorum dikkat ,madde ve silah da olabilir) he man den güçlü olamaz,yani spectre ya evinde kalır yada eternia da he man e yenilir bu kadar,superman ın uçabilmesi ne kadar mantıklıysa buda o kadar mantıklı.

Yok anladim da Eternia nin ustunde olan guclere islemez diyorum bu kural. Spectre nere o evren nere simdi. Oldu o zaman TOAA da oraya gitse he man den gucsz olur Dedigm gibi bazi karakterlere etki edebilir ama evreni yok edecek kadar guclu kisilere etki etmez diye dusunuyorum. Sonucta o evreni yok edebilmek o evrenin ustunde br guce sahip olmakla ilgili

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• en güçlü falan diye değilde bana ilginç geldiği için yazıyorum,fantastic dörtlü nün bir sayısında güçlü adam diye bir kişi vardı,bildiğin orta yaşlı saçları falan dökümüş loser bir tip sigortacıydı galiba, gayet normal bir hayat yaşıyordu,ama askerde katıldığı bir deneyden dolayı inanılmaz bir güçü vardı adamın.
    ne olmasını isterse oluyordu mesela hazır ny city e gelmişken keşke fd yu iş başında görsem diye aklından geçiriyordu bir anda binalar yıkılıp fantastic dörtlü mileti kurtarmaya çalışıyordu.içinden keşke oğlum odasını toplasa diyordu bie anda oda toplanıyordu.

ama gariban güçünü bilmediği için kötü işinde ve gıcık ailesiyle yaşamaya devam ediyordu.
  • En güçlü süper kahraman konuları sıkmaya başlamadı mı?

En güçlü diye birşey yok onların hepsi (mısır, yunan, çin ... vs.) mitolojik karakterlerden esinlenerek hayal gücüyle üretilmiş ve hayallerinizde ki kadar güçlü karakterlerdir.

Hangi karakteri izlemek, okumak hoşunuza gidiyorsa o karakteri duygusal olarak seversiniz ve diğer karakterler sizin gözünüzde güçsüz veya değersizdir.

Hepsinin bir eksik yanı var. Hepsinin birbirinden üstün yanları var. Bu konular akıntıya karşı kürek çekmek gibi veya samanlıkta iğne aramak gibi boş bir konudur.
  • konu boş değil de bazılarını zor anlıyor.

1 burda çr muhabeti yapıyoruz
    2 ilgini çekmiyorsa bişey yazmak zorunda değilsin,zorunlu bir köşe değil
    3 çr kahramanlarının esin kaynaklarının burdaki konuyla ilgisi yok
    4 çr. kahramanlarının güçü üç aşağı beş yukarı bellidir ben şunu seviyorum en güçlüsü diye bişey olmaz.
  • Hiç tartismayin . dr manhattan tanrısal gücüyle tek başına bütün karakterler bir olsalar genede hepsini yener

• Eee tabi dr manhattan cüneyt abiden sonra gelir

• Eee tabi dr manhattan cüneyt abiden sonra gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

Hiç tartismayin . dr manhattan tanrısal gücüyle tek başına bütün karakterler bir olsalar genede hepsini yener

Dr. manhattan kim? Nigh Omnipotent bir adam. Omnipotent olan her adam alır onu yerden yere vurur
  • Bu arada ATOM KARINCA da vardı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mersin1974

Bu arada ATOM KARINCA da vardı :)

En güçlü kahraman sensin kardeş :)
  • Kesinlikle ben değilim 50 kg ancak kaldiririm .

• Wolverine i severim.
  • cr ne demek oluyo? Süper kahramanlar hakkında bilgim izlediğim filmlerle sınırlı

@mahmutzahitcelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

cr ne demek oluyo? Süper kahramanlar hakkında bilgim izlediğim filmlerle sınırlı

@mahmutzahitcelik

Cizgi Romani kendi aramizda CR diye kisaltiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.