soru belli yorumlar bence ditto çünki her pokemona dönüşüyorve her saldırıyı yapabiliyor
Mewtwo veya lugia nedeni:Mewtwo pokemon kopyalıyor aletle,konuşuor ve herşeyi hareket ettirebiliyor.Lugia bilmiyorum ama en güçlüsü LUGİA
Çizgi Filiminde Mewtow ama ben oyunlarda pek bir yararını göremiyorum .
Tebrik ederim bu konuyu açan 196.366.552. kişi olmayı başardın
quote:
Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \
aynen bıktık artık en güçlü pokemon topiclerinden
ya kimse anlamıyomu özellikle konuyu açan arkadaşım araştırma yap en güçlü pokemon ARCEUS çünkü o pokemonların tanrısı dır ve evrenin oluşundan beri varolduğuna inanılır
Yaw bu bölümde Pokemon oyunları dışında diğer konuların hepsi açılıdı . Ama oyun olmadığından başka açılacak konu yok . Yoksa burası çokdan DH yetkilileri tarafından silinirdi .
arceus diyo sunuz ama ditto arceusada dönüşüp saldırılarınıda yapabilir
Mantıksal Olarak Ditto Karşısındaki Pokemona Dönüşse Bile Aynı Türden Olacaklşarı İçin Ve Çizgifilmlerdede "Level Avantajı" Gibi Bir Durum Olamayacağı İçin Başa Baş Bir Mücadele Sağlar.
Arceus!
quote:
Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \
o kadar mesaj var mıdır tum forumda 196 mılyon 366 bın 552 arkadasım kapat konuyu
ya en güçlü pokemon pokemongagaçimon nedeni : Herkeze Tek Atması
ditto
kardeşim sen en güçlü pokemon diye konu açıyorsun bu konudan en az 20 tane daha var, en güçlü pokemon ne diye soruyorsun ama güçlülük göreceli bir şeydir ben derim ki en güçlü caterpie diğeri der ki pinsır hiç bir sonuca varamazsın
gereksiz konu daha öncedende açılmıştı (yüzlerce) o zaman kapat konuyu