Şimdi Ara

En güçlü pokemon hangisi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
39.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DaRKs..

quote:

Orijinalden alıntı: veli56

quote:

quote:

mewtwo mewtwo diyio durmayan vikipedia dan okuyun yazıyor işte.Mewtwo yu bulun viki den.Yazıyorki mew hariç diğer tüm pokemonlardan daha güçlü psijik gucleri vardır.Altını ciziyorum mew hariç diyor.Mew mewtwo ya göre daha güçlüdür ışınlanabiliyor mew.Ayrıca burda bize oynadığınız oyunlardan konuşmayın.Oyun değil filmi baz alın.Mewtwo mewe benzetilmek amaçlar yapılmıştır.Düşünsenize iphone bir marka telefonunuz var gidip çindekilerde buna bakaraktan iphone yapmaya çalışıyorlar ama hangi kopya orjinalinden iyi olabilir ki.Orjinalinden iyi olsa adını değiştirirlerdir mewTWO koymazlardı.En güçlü pokemon mew dir.Pokemon tanrısını bu işe karıştırmamak gerekir

arkadaşlar lütfen saçmalamayın mewtwo dan once efsanivi pokemon yoktu zaten daha doğrusu vardı ama bilinmiyodu o sadece 1. nesilin en güçlüsü ayrıca palkia uzayı dialga zamanı gir atinada karşıt dünyayı kontrol eder bunlar arceusla birlikte 4 büyük pokemondur

yani mewtwo mewden güclümü diyorsun?Guldurme beni.O senin sitelerden oynadığın pokemon oynuna benzemez.Mew daha guclu 1.nesilden sonrası fıs zaten zırvalamışlar

söyliycek söz bulamıyorum sana o yzüden susucam

susmaya devam et.Ordan burdan aldığın duyumlarla bize bilmişlik taslıyorsun.Mewin mewtwo dan güçlü olduğunun kanıtı pokemon first movie adlı film de var zaten.Pokemonun birinci filmi.Filmin sonunda mew ve mewtwo savaşıyor.İkiside ellerinden ışın fırlatıyor ışın ortada büyoyor ve patlıyor.Patlayınca mew ışınlanma gücünü kullanıyor(mewtwo da bu özellik yok aralarındaki tek farkta bu koçum ) ve mewtwo yaralanıyor filmin sonunda iyiler kazanıyor tabi ashte yaralanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veli56 -- 1 Eylül 2011; 23:28:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mewtwo mewtwo diyio durmayan vikipedia dan okuyun yazıyor işte.Mewtwo yu bulun viki den.Yazıyorki mew hariç diğer tüm pokemonlardan daha güçlü psijik gucleri vardır.Altını ciziyorum mew hariç diyor.Mew mewtwo ya göre daha güçlüdür ışınlanabiliyor mew.Ayrıca burda bize oynadığınız oyunlardan konuşmayın.Oyun değil filmi baz alın.Mewtwo mewe benzetilmek amaçlar yapılmıştır.Düşünsenize iphone bir marka telefonunuz var gidip çindekilerde buna bakaraktan iphone yapmaya çalışıyorlar ama hangi kopya orjinalinden iyi olabilir ki.Orjinalinden iyi olsa adını değiştirirlerdir mewTWO koymazlardı.En güçlü pokemon mew dir.Pokemon tanrısını bu işe karıştırmamak gerekir

arkadaşlar lütfen saçmalamayın mewtwo dan once efsanivi pokemon yoktu zaten daha doğrusu vardı ama bilinmiyodu o sadece 1. nesilin en güçlüsü ayrıca palkia uzayı dialga zamanı gir atinada karşıt dünyayı kontrol eder bunlar arceusla birlikte 4 büyük pokemondur

yani mewtwo mewden güclümü diyorsun?Guldurme beni.O senin sitelerden oynadığın pokemon oynuna benzemez.Mew daha guclu 1.nesilden sonrası fıs zaten zırvalamışlar

söyliycek söz bulamıyorum sana o yzüden susucam

susmaya devam et.Ordan burdan aldığın duyumlarla bize bilmişlik taslıyorsun.Mewin mewtwo dan güçlü olduğunun kanıtı pokemon first movie adlı film de var zaten.Pokemonun birinci filmi.Filmin sonunda mew ve mewtwo savaşıyor.İkiside ellerinden ışın fırlatıyor ışın ortada büyoyor ve patlıyor.Patlayınca mew ışınlanma gücünü kullanıyor(mewtwo da bu özellik yok aralarındaki tek farkta bu koçum ) ve mewtwo yaralanıyor filmin sonunda iyiler kazanıyor tabi ashte yaralanıyor

senle tartışmaya bile girmeye değmez o yüzden susuyorum anladın?

ayrıca o filmi 8 kere izlemiş birine değiştirerek anlatcak kadar zeki tek kişisin

buda sana son cevabımdır

• Bu saçma konu halen devam ediyor mu ya?
  • ne yazıkki
  • boşa tartışılıyor.Tüm filmleri izlemiş birisi olarak filmlerde en fazla şişirilen pokemonların mewtwo,lugia ve arceus olduğunu tespit ettim.Hatta direkt olarak mewtwo denebilir.Statlar pokemonların genetik olarak güçlerini belirtiyor.yani bazıları pikachu neden bu kadar güçlü statları zayıf olmasına rağmen? gibi sorular sormuşlar.Tamam pikachu güçsüz ama eğitilmeye görede pokemonlar güç ve taktik kazanabiliyor demekki.
    statları en güçlü pokemon arceus(720),sonra mewtwo,dialga,lugia,palkia,ho-oh,raquaza,giratina vs. bunlar eşit olarak belirtilmiştir.mewtwonun özel saldırı statı 154 dür ve üstüne yokdur.pokemon statlarının en önemlisi özel saldırı olduğuna göre mewtwoda bir yönden en güçlü pokemon sayılabilir.yada lugianın özel savunması 154 dür,oda o yönünden en güçlüdür.Yani pokemonlar hangi yönü güçlüyse o özelliğiyle saldırırsa kazanabilir.Buda statların toplam değerinin önemini azaltır ve işin içine statları kullanma becerisi yani''taktik'' girer.örneğin arceus toplam stat ları mewtwodan yüksek olamsına rağmen,mewtwonun özel saldırısını karşılayamayacaktır e mağlup olacaktır.yada arceus daha önce saldırı yapıp mewtwoya tekte atabilir.Ve herşeyden önemlisi taktiktir diyorum.

• Kangal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Kangal.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.