Şimdi Ara

En güçlü karakter - One punch man vs tengen toppa gurren lagan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En güçlü anime karakteri one punch man dan saitama iddia ediliyor. Her ne kadar mizah amaçlı oluşturulmuş bir karakterde olsa tek vuruşta düşmanlarını yenmesiyle biliniyor. Bana göre ise en güçlü karakter gurren lagan dan süper tengen toppa gurren lagan.

1500,000,000,000,000,000,000,000,000 metre boyunda.

Tüm animelerin en büyük karakteri. Dünyaya değil samanyoluna tekme sallasa yokeder.

Ebatlarına örnek video.

https://youtu.be/7XbeVosPszo

Animeleri sidik yarışı ettirmiyorum arkadaşlar. Amaç sohbet ortamı yaratıp keyifli beyin fırtınaları yaptırmak. Mangaka nasıl çizerse o yener değil muhabbet. Animelerinde kullanılan güçler bazalanırak sizin en güçlü karakteriniz kim ? İlginç yorumlarınızı bekliyorum.

Edit: anime baş kahramanlari için geçerlidir kural. Tanrı sifatindaki yan karakterler dahil değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 10 Nisan 2018; 5:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saitama herkese tek attığı için Saitama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 8 Nisan 2018; 17:24:1 >
  • Saitama'nın evrenden büyük bir varlığı algılayıp onunla temasa geçebileceğini ve bunu oksijenin var olmadığı bir ortamda yapacağını düşünen var mı gerçekten ne saçma bir soru yahu

Kaldı ki ikisi de ''en güçlü'' anime karakteri olamaz, Allah tasviri olan onlarca karakter var, ''Gerçekliğin kendisinden bile daha gerçek'' bir tanrıyı yok etmiş Elder God Demonbane var, var da var

Gerçi STTGL bir karakter değil, mechanın adı ya neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Saitama'nın evrenden büyük bir varlığı algılayıp onunla temasa geçebileceğini ve bunu oksijenin var olmadığı bir ortamda yapacağını düşünen var mı gerçekten ne saçma bir soru yahu

Kaldı ki ikisi de ''en güçlü'' anime karakteri olamaz, Allah tasviri olan onlarca karakter var, ''Gerçekliğin kendisinden bile daha gerçek'' bir tanrıyı yok etmiş Elder God Demonbane var, var da var

Kardeşim animelerdeki baş karakterleri kıyasliyoruz. Diğer kosmik varlıklar geçerli değil. Ayrıca saitama nin algılamasına gerek yok. Koskoca bu varlık uzayın derinliklerinde yaşayan başka bı varlık değil. Özünde dünyalı. dünyaya gelecek zaten. Ardından dünyada gelişip vs başlayacak. Bunu düşünmesi pek zahmetli degil. Ayrıca animenin adı değil yazdığım, mechanında adı değil. en son dönüşmüş formun adı. O en son formda mecha değil zateb. Çoğunu animeden haberin olmadan ya da animeyi yanlış algılayıp yazmışsın. Güldürdün kardeşim benim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 8 Nisan 2018; 18:7:53 >

• Bu nece saçma qonudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Kardeşim animelerdeki baş karakterleri kıyasliyoruz. Diğer kosmik varlıklar geçerli değil. Ayrıca saitama nin algılamasına gerek yok. Koskoca bu varlık uzayın derinliklerinde yaşayan başka bı varlık değil. Özünde dünyalı. dünyaya gelecek zaten. Ardından dünyada gelişip vs başlayacak. Bunu düşünmesi pek zahmetli degil. Ayrıca animenin adı değil yazdığım, mechanında adı değil. en son dönüşmüş formun adı. O en son formda mecha değil zateb. Çoğunu animeden haberin olmadan ya da animeyi yanlış algılayıp yazmışsın. Güldürdün kardeşim benim.

Alıntıları Göster
    Sen Samanyolu Galaksisinde Yaşıyorsun Havaya Yumruk attığında Samanyolu Galaksisine Yumruk atmış oluyor musun ?

Ayrıca TTGLdeki hiçbir ''Mecha'' mecha değil zaten STTGLnin bir karakter olmadığını belirtmek için mecha deyip geçtim.

Ana karakteri yada yüksek screentime a sahip önemli karakterlerinden biri ''Omnipotent'' olan animeler için bkz;

Haruhi Suzumiya

Madoka Magica

Medeka Box

Serial Experiments Lain

vs vs...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sen Samanyolu Galaksisinde Yaşıyorsun Havaya Yumruk attığında Samanyolu Galaksisine Yumruk atmış oluyor musun ?

Ayrıca TTGLdeki hiçbir ''Mecha'' mecha değil zaten STTGLnin bir karakter olmadığını belirtmek için mecha deyip geçtim.

Ana karakteri yada yüksek screentime a sahip önemli karakterlerinden biri ''Omnipotent'' olan animeler için bkz;

Haruhi Suzumiya

Madoka Magica

Medeka Box

Serial Experiments Lain

vs vs...

Alıntıları Göster
    Mesajımı dikkatli oku ben mecha demedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyu değil işlevi önemli diyen olmamış hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 9 Nisan 2018; 1:33:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Boyu değil işlevi önemli diyen olmamış hayret
    Sence kim alır dostum. Ben hala sttgl alır diyorum.

• Bu tarz şeylerde tahmin yürütmeyi sevmiyorum artık. Çünkü burada bariz sonuçlara ulaşamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Bu tarz şeylerde tahmin yürütmeyi sevmiyorum artık. Çünkü burada bariz sonuçlara ulaşamıyoruz.
    Kardeşim bu bir ölüm kalım savaşı değil. İçinden geçeni söyle. Kimse sana bı şey demez.

• quote:

Saitama'nın evrenden büyük bir varlığı algılayıp onunla temasa geçebileceğini ve bunu oksijenin var olmadığı bir ortamda yapacağını düşünen var mı gerçekten ne saçma bir soru yahu

Saitamanın keşiş olduğunu belirtsem fikrin değişir mi peki

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Saitamanın keşiş olduğunu belirtsem fikrin değişir mi peki

Alıntıları Göster
    Vallaha pek bir şey değişmez sonuçta Saitama'nın Oksijene ihtiyacı var yaşamak için hani
  • quote:

Vallaha pek bir şey değişmez sonuçta Saitama'nın Oksijene ihtiyacı var yaşamak için hani

Alıntıları Göster
    Yani sen en güçlüsü kim demek istedin şimdi kardeşim.

• quote:

Alıntıları Göster
    Eğer teorim doğruysa kendisi lain kadar güçlü olmalı bakalım o zamanda oksijene bağımlı olacak mı

• quote:

Eğer teorim doğruysa kendisi lain kadar güçlü olmalı bakalım o zamanda oksijene bağımlı olacak mı

Alıntıları Göster
    Lain nasıl güzel mi ? Tavsiye ediyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapayzeka037

Lain nasıl güzel mi ? Tavsiye ediyor musun ?

Alıntıları Göster
    Kesinlikle tavsiyemdir
  • quote:

Alıntıları Göster
    Mangada ve Webtoonda gücünün kaynağı açıklandı.
  • quote:

Mangada ve Webtoonda gücünün kaynağı açıklandı.

Alıntıları Göster
    gücünün kaynağı ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcicen

gücünün kaynağı ne?

Alıntıları Göster
    http://www.manga-tr.com/id-61447-read-onepunch-man-chapter-88.html
    http://onepunchman.wikia.com/wiki/Limiter

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.