Şimdi Ara

En Güçlü Jedi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
1
Favori
12.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

En Güçlü Jedi ?

(En Son Oy Tarihi: 20.1.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Canım SW konuşmak istiyor hortumtrak oldu ama neyse.

Ozaman seni sinema bölümündeki 'Lord of the rings vs Star wars' konusuna alalım

If you have real paradise for gangsters, see ya there
  • ben Windu diyorum..Çünkü karanlık taraftakilerin ışın kılıçları kırmızı iken,gücün iyi tarafındakilerin ya mavi ya yeşil.Windu'nun ise mor.ayrıca karanlık güçtekiler Grip yapabiliyor.Windu iyi güçte olmasına rağmen kılıcı mor ve Grip yapabiliyor.bence Windu..
    devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
  • yoda
    beyler bu arada bu darth malak mış malgus muş bunlar ne ayak 6 filmide izledim hiç birini bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember -- 24 Ağustos 2010; 21:27:59 >

http://www.starwars.gen.tr/ şu adresren bakabilirsiniz. Yalnız Bilgi Bankası'ndaki değil Genişletilmiş Evren altındaki karakterlere bakın. Birçoğu yazıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

ben Windu diyorum..Çünkü karanlık taraftakilerin ışın kılıçları kırmızı iken,gücün iyi tarafındakilerin ya mavi ya yeşil.Windu'nun ise mor.ayrıca karanlık güçtekiler Grip yapabiliyor.Windu iyi güçte olmasına rağmen kılıcı mor ve Grip yapabiliyor.bence Windu..

Lightsaber renginin güçle bir ilgisi yok. Kristaline bağlı. Renk sadece görsellik.

Oyun arayanlar için Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition'u tavsiye ederim. 14 GB kurulum dosyası, kurulduktan sonraki boyutu 23 GB ama değiyor gerçekten güzel yapmışlar oyunu

www.youtube.com/watch?v=wxpYeNqBYLY&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Ağustos 2010; 7:24:30 >

• yok arkadaş ben bunlarla kafa yoramam valla. seriyi izledim iyi hoş da filmlerde adı geçmeyen zilyon tane karakter gördüm bu konuda, ya da ben izlerken dikkat etmemişim pek

İdda ediyorum filmde en işe yarayan karakter diğerleri fıs dövüş sanatları ustası
     En Güçlü Jedi ?

Alın size bilge kişilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel_ -- 25 Ağustos 2010; 11:03:38 >

En Güçlü Jedi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 |
    Gaming Gears Entertainment Setup
    Samsung G80SD QD-OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium
    Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye

• _____________________________
  • Şu yazdığınız sithler ve jedi'lar nerde geçiyo ?

Orijinalden alıntı: Metal4Life

Şu yazdığınız sithler ve jedi'lar nerde geçiyo ?

Star Wars

Orijinalden alıntı: Pentacle*

quote:

Star Wars

Hadi ya

Filmlerde yok onlar.

quote:

quote:

Star Wars

Hadi ya

Filmlerde yok onlar.

6 filmin içinde olmayan Darth Plagueis, Darth Malak vb. karakterler Genişletilmiş Evren'den.

"Filmler dışında Yıldız Savaşları Galaksisinde geçen önemli ya da önemsiz olayları anlatan ve bazen filmlerdeki bilinen karakterleri kullanan, bazen de tamamen yeni tipler içeren tüm kitaplar, çizgi romanlar, kısa hikayeler ve oyunlar Genişletilmiş Evreni oluşturuyor."

Buradan bazı GE karakterlerine ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Ağustos 2011; 21:40:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Star Wars

Hadi ya

Filmlerde yok onlar.

6 filmin içinde olmayan Darth Plagueis, Darh Malak vb. karakterler Genişletilmiş Evren'den.

"Filmler dışında Yıldız Savaşları Galaksisinde geçen önemli ya da önemsiz olayları anlatan ve bazen filmlerdeki bilinen karakterleri kullanan, bazen de tamamen yeni tipler içeren tüm kitaplar, çizgi romanlar, kısa hikayeler ve oyunlar Genişletilmiş Evreni oluşturuyor."

Kitapları nerde bulabiliriz ? Adları , fiyatları filan biraz bilgi verirsen sevinirim.

• O konuda benim de bilgim yok işte
  • quote:

O konuda benim de bilgim yok işte

Sağol yinede.

Varmı başka bilgisi olan ?

Orijinalden alıntı: AnonimAdam

http://tr.starwars.wikia.com/wiki/Exar_kun
    Şu yazıyı buldum bende. Söylendiğine göre oldukça eski ve güçlüymüş.

Benim favorim Darth Nihilus

En Güçlü Jedi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Ağustos 2011; 22:01:37 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.