Şimdi Ara

En güçlü iPhone'lar Türkiye'de / Apple Store Zorlu Center Ana Konusu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
19.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem Teknosa'yı zorlayıp, olmuyorsa 8 değil de sabah 6 gibi Zorlu yaparsanız daha iyi olur sizin için. Yani ne kadar erken o kadar iyi.
    Tabi bunu stok ve kişi sayısı hakkında hiçbir bilgimiz olmadığı için yazıyoruz, yoksa sabah 6da değil belki 10da da gitseniz alacaksınız, bilemiyoruz, sadece Zorlu için mantıken ve sağlıklı olan 6dan geçe kalmamanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

2300 küsür icin sıraya girmişler birde 500-600 dolara alacam ıns abd den

2950 tl icin siradayim.

Para var huzur var, hayat bana guzel. Oyle yada boyle Iphone Plus 64 gb uzay girisi 26 Eylul Cuma gunu elim de olacak.

Ben inceleyip kullandiktan sonra sen de kullanmaya baslarsin
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Teknosa simdi ciddi bir altarnatif oldu. Persembe aksami ordayim. Ama dedigim gibi Apple store dan almak istiyordum.
  • cemele C kullanıcısına yanıt
    ok
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    hata olmasi benim icin iyi :)

iphone 5 te hata cikti 1.5 sene sonra yenisini verdiler bundada hata ciksin yenilenir
  • Metro seferleri sabah kacta basliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gelen partiden almasak tahminen kaç ay bekleriz diğer stokları? Ya da sürekli stok gelir mi?
  • fantezilere bakarmısın.
  • cemele C kullanıcısına yanıt
    Açık konuşmam gerekirse Apple Store dışındaki hiçbir yerden iPhone almazdım. Sağladığı hizmet, hatta daha da ötesinde 14 günlük değişim hakkı Apple Store önünde beklemeyi bile cazip kılıyor.

Tavsiyem araya 3.partileri sokmadan, direkt Apple'dan almanız yönünde.
  • Altı üstü bir telefon neden bu kadar kasıyorsunuz anlamıyorum?
  • Hong Kong'da sadece online rezervasyon yaptıranlara satış yaptı Apple, kuyruğa girenlere satış yapılmamış...

Ayrıca burada randevu saatiniz içinde gidip cihazınızı almazsanız, randevunuz iptal oluyor ve cihaz stoğa geri dönüyor...
  • unalozturk U kullanıcısına yanıt
    Aman hocam hemen eksilerler. İlk alana çeyrek takıyorlar sanki. Popüler kültür milletin beynini yakmış.

Eksileyin kardeşlerim. Ama bilin ki androtçu, zamsungcu, sonici falan değilim. Ergenliği çoktan geçtim. Beni böyle birşey ile yaftalayan birisi olursa da ben ne hata ettim der sorunu ilk kendimde ararım. Ben onların umrunda olmadığım gibi onlar da benim umrumda değil.
  • Iphone plus 64 GB ayırttım bende ama hala Iphone 6 ile arasında gidip geliyorum özellikle bu cepte yamulma haberlerini gördükten sonra biraz canım sıkılmadı değil
  • Shady kullanıcısına yanıt
    Ben de oyle arzu ediyorum ustelik nakit odemede %4 indirim de var guzel bir case filan alinir. Ama rezervasyon dan gec haberim oldu.

Telefon u 2 Ekim persembeye kadar almam lazim Bayram tatili ile beraber Ekim sonuna kadar farkli bir lokasyonda olacagim. Bu yuzden altarnatif seceneklere de bakiyorum.

Cuma gunu Zorlu da rezervasyonlar yapmayan lar icin ne kadar stock var ve istedigimiz version u alabilecekmiyiz bu soru isareti

Ben Plus 64 Space Gray harici baska bir version dusunmuyorum. Birde IP6 64 Space gray istiyoruz iki telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

Apple forumunda Samsung konusu açılacak değil ya. Herkes biliyor ne olduğunu.

sadece apple forumunda gözüküyor dimi zaten

anasayfada popüler konulara bakın arada
  • Apple cidden akıllı firma, rezervasyon, stok falan ayağına insanlarda bu telefon bulunamıyor, yok satıyor algısı yaratıyor.
    Oysa alakası bile yok, istese çok sağlam stokla piyasaya girer, insanlar da gece yarısı sıraya girmek zorunda kalmaz, ama satış politikasını böyle konumlandırmış.
    Olayı Ekşi'de biri çok iyi özetlemiş

1) az sayıda ürün piyasaya çıkar
    2) high end veya yüksek gelir kesimli müşterileri hedefle
    3) pazar payından ziyade kara odaklan
    4) insanların yeni apple ürünleri için çıldırmalarını sağlamak üzere bir halo effect (hale etkisi) yarat
  • Iphone 6 plus 16GB gümüş grisi düşünüyorum ancak bu bükülme konusunda yorumlarınızı alabilirmiyim ? (bir kılıf alınsa bu sorun az da olsa ortadan kalkar mı ?)
  • Arkadaşlar bir telefona 2-3 milyar verirken bir yeriniz acımıyor mu
  • bükülme konusu benimde canımı çok sıktı hatta bu yüzden 6 alayım boşver plus ı dedim ama 5 ilk çıktığında olan bükülme olaylarını hatırladım sonra ben şu an 5 kullanıyorum bırak cepte durmasını üstünde oturduğum yattığım oluyo hergün yere düşüyo ama hiçbir sorun yok tamam bu cihaz daha büyük daha ince ama okadar kolay bükülmez bence en kötü amazon 15 dolara falan zırh gibi kılıflar satıyo
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    apple id ile giriş yaptığımda öyle bı uyarı almıyorum ben ama mail adresimde rezervasyona ait bilgi maili mevcut
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.