Şimdi Ara

En güçlü hulk formu değişecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın arkadaşlar amerikadaki akrabam brnim gazeteçilik yapıyor sten lee yeni bir açıklama yapmış yeni hulk formu geliyor daha nete bile düşmemiştir hulkun yeni çizgi romanı gelebilirmiş nasıl hikayesi olacağı bilinmiyor ancak romanın içinde hulk OOA ile tanışacak yeni hulk formu KBH oluvak king buster hulk diye bir şey

GÜÇLERİ
    1- Aşırı güç ( zaten vardı diyeceksiniz bu böyle bir güç değil ayı bir yumruğu ile moleküllere ayıracak kadar bir güç )

2- laiklik ( thorun mijolniri vb aletleri kullanibilecek )

3- dayanıklık ( zaten var diyebilirsiniz bunada buda öyle bir dayanıklık değil atom bombası attıklarında gözünü kırpmayacak kadar dayanıklı bir vucutu olucak )

4- rakibinin gücünü emebilecek ( bunu OOA izin verdiğinde yapabilecekmiş )

5- karar verebilecek ( bu nasıl güç demeyin artık nabzı hızlansa bile isterse dömişmiyecek king buster hulkada sadece aşırı tehlike olunca dönüşebilecek )

6- yetkili kişi olucak ( bu özellik önemli bir özelliktir aslında yetkiyi doğrudan OOA dan alıcak bu yüzden hulkun arkasıda olucak nasıl thorun babası varsa artık hulkunda arkasında OOA abi olucak )

7- sıcaklığa dayanıklık ( güneşin içine düşerse ölücek ancak OOA izniyle yeniden canlanacak )

8- bağışıklık özelliği ( buda son özelliği bir yenilirse bir daha yenilmiyecek kime yenildiyse rakibin güçleri 2. Kavgada işe yaramıcak artık hulk çok sz kişilere yenilecek berabere kalabilir bazılarıylada )

Arkadaşlar bu çizgi roman çıkarsa size haber ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• You can't be serious ..

• Bune ya :DDDDDDdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 28 Şubat 2018; 22:5:59 >
  • Çok ciddiyim istersen çr çıkınca seni haberdar edim

• pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Ben şaka yapmadım ilk başta benimde aklım karışyı sonra olabilir dedim

• Hulk'un en güçlü formu Kluh değil miydi ? Ayrıca One Above All artık evrene müdahale etmeye mi karar vermiş ?
  • Wally-West kullanıcısına yanıt
    Hayır OOA sadece hulka güç verecek ve kendisinin yardımcısı gibi bir şey yapacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çizgi romancı01 Ç kullanıcısına yanıt
    Hulk babalaşacak bu güçlerle dostum çıkınca beni haberdar et bir de sorum olucak bu çr de OOA yı görme ihtimali var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Çizgi romancı01

Hayır OOA sadece hulka güç verecek ve kendisinin yardımcısı gibi bir şey yapacak

Zaten Marvel'da kim güç kazansa ilk hedef Hulk. Daha önce de King Thanos zincirle bağlayıp kölesi gibi yapmıştı. Böyle bir karakterin ezilmemesi lazım. Madem güç denince akla geliyor bari böyle olsun daha havalı olur.
    Marvelde dc gibisi yapmazsa iyi olur süpoyu görmüyonmu her şeyi yüklemişler diğerlerine bir şey kalmamış

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Hulk çok güçleneceği kısmı doğru OOA görünür mü nasıl bilebilirim adamlar her şeyi açıklamazlar o zaman çr yi merak etmezdik amerikadaki kuzenim sadece bunları anlattı bana

• quote:

Marvelde dc gibisi yapmazsa iyi olur süpoyu görmüyonmu her şeyi yüklemişler diğerlerine bir şey kalmamış

Hulk'u sadece ütopik fiziksel güç olarak ortaya çıkardılar, sonra da Gladiator ve Hercules'in altına koydular. Yok Maestro oldu, yok WBH oldu, yok Kluh oldu bakalım bir de OOA el atsın paşaya
    Acaba KBH nin düşmanı kim olucak OOA ile nadıl tanışacak ya da bir anlaşmamı yapacaklar

Ancak düşmanı güçlü olması gerek kimi koyucaklar merak ettim

Sana istek yolladım kabul edersen sevinirim

• quote:

Acaba KBH nin düşmanı kim olucak OOA ile nadıl tanışacak ya da bir anlaşmamı yapacaklar

Ancak düşmanı güçlü olması gerek kimi koyucaklar merak ettim

Galactus olmasını çok isterdim ama saçma bir şekilde Thanos'a yem ettiler. Bu kadar güçlenecekse muhtemelen kozmik bir kötü olacaktır karşısında. Yeni bir karakter de koyabilirler.
    KBH galaktudu yenerki bence daha güçlü birini koyacaklar belki yeni bir kötü görürüz

• Dddd

• quote:

KBH galaktudu yenerki bence daha güçlü birini koyacaklar belki yeni bir kötü görürüz

Galactus bitti zaten Beyonder de bitti eğer bu karakterleri bir şekilde geri döndürmezlerse koskoca evrene sıfırdan bir kötü karakter sokmaları biraz saçma olur gibi geliyor bana. Eğer yeni olacaksa da biraz kaliteli bir şey olsun Thanos gibi
    Katılıyorum sana

Sence CA süpo mu KBH mi bence ya berabere yada hulk alır yeni hulku yukarda yazdığım güçlerindeki 4. Gücü hulku çok üstün yapar sence kim alır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.