Şimdi Ara

En güçlü en iyi klan HaNgisi?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: d!N@Mo

Cogunuz cakaliz dionuz ama ayakta uyutuolar sizi be...
    biraz daha dikkatle oynayin oyunlarinizi
    Hele hele ii oyuncu dediklerinize cok dikkat edin ii oyucuda ondan vuruo demeyin

var öyle tipler iyi oyuncu sanıyoz ama herifler çok ince hile yapıyolar bir duvarın köşesini döndüğü anda seni tam göreden nasıl vurabilir yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Hele hele ii oyuncu dediklerinize cok dikkat edin ii oyucuda ondan vuruo demeyin

var öyle tipler iyi oyuncu sanıyoz ama herifler çok ince hile yapıyolar bir duvarın köşesini döndüğü anda seni tam göreden nasıl vurabilir yaaa

Hay parmagini seveyim
    ii dediklerimiz klandakilerin hepsi yapio rnde de var real atsde de var BiA takip edin takip ayakta uyumayin
    rnd de bitane yapio sesimi cikarmadim su ana kadar..kendi serverinde göz göre göre yapio
    Ben size dünya yuvarlaktir diyorum siz bana düzdür diosunuz
    Wallhack gördügüm klanlar die sayayim
    1-BiA
    2-N/A
    3-ReaL ATS
    4-rnd
    Bu klanlar dewam etsinler whlerine başkalarida vardir wh yapan benim bitek bunlar gözüme çarpti......DoD {MiT} ottoman dl ve sw klanlarinda su ana kadar rastlamadim işte bunlar benim ilk 5 clanim
    itirazi olanlar olacaktir ama üsteki yaziyi okuyun diyorum...:::::Ben size dünya yuvarlaktir diyorum siz bana düzdür diosunuz:::::............
    He bide klan ismi olarak verdim ama bunlarda 1 kaç kişide gördüm ismini hatirlayamadigim için klan ismi olarak verdim dürüst oyniyanlar vardir tabiki aralarinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 11:33:45 >

• Orjinalden alıntı: d!N@Mo

Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

bi gün teke tek yapalim ama MERMİ MANYAGİ olursun BUKADAR BASİTBugün yoktum.. Yarina saat yer ver kapişalim ok??

heee tamam yapalım mermi manyagı yapacak olan sensin bi zamet server ı bul Ip sini de buraya yaz

Sizin klanla yapalim hatta cosh tasin sanirim

bilemedin codteam deyim...sen ayarla kendine 5-6 adam server ıda bul ben gelirim tek basıma beni bi mermi manyaa et...şimdi sana bi soru cod2v1.2 cıktı yanında pb de geldi demekki antihile olunca hile olmuo bu yamayı cıkaran adamın bi bildigi varki cıkarmıs...Nex yıllardır tecrübeli bi cod oyuncusu....Na clanı da öyle sen aksamları gel server a görelim performansını bu kadar basit...neyse sen davandan vazgeçmicen bende daha fazla senle ugrasamıcam...devam et böyle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoSh_TR_JuDgE_TR -- 12 Mayıs 2006; 11:28:07 >

• Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

bi gün teke tek yapalim ama MERMİ MANYAGİ olursun BUKADAR BASİTBugün yoktum.. Yarina saat yer ver kapişalim ok??

heee tamam yapalım mermi manyagı yapacak olan sensin bi zamet server ı bul Ip sini de buraya yaz

Sizin klanla yapalim hatta cosh tasin sanirim

bilemedin codteam deyim...sen ayarla kendine 5-6 adam server ıda bul ben gelirim tek basıma beni bi mermi manyaa et...şimdi sana bi soru cod2v1.2 cıktı yanında pb de geldi demekki antihile olunca hile olmuo bu yamayı cıkaran adamın bi bildigi varki cıkarmıs...Nex yıllardır tecrübeli bi cod oyuncusu....Na clanı da öyle sen aksamları gel server a görelim performansını bu kadar basit...neyse sen davandan vazgeçmicen bende daha fazla senle ugrasamıcam...devam et böyle....

Sana öyle bi pm yollarimki şok olur kalirsin pb de hile varmi yokmu görürsün...
    Sen ayakta uyuyon yaff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 11:37:50 >

• yaw kardeşim senin bu ii oyuncularla alıp veremediğin nedir madem var bunları kaldıramıosan kendinde yap ...
  • quote:

yaw kardeşim senin bu ii oyuncularla alıp veremediğin nedir madem var bunları kaldıramıosan kendinde yap ...

Way be haksiz kişileri korudugunu anlamaya başladin gibi geldi..
  • senle ugrasmaktansa kesip attım bu kaadar basit...sen devam ettttt....
  • quote:

senle ugrasmaktansa kesip attım bu kaadar basit...sen devam ettttt....

Afferin kesip at yarin bi gün maç yaparsiniz onlarla sonra bu herif soylemişti dersiniz..
    siz kek gibi vurulmayi hakedionuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 11:45:56 >
  • quote:

quote:

Afferin kesip at yarin bi gün maç yaparsiniz onlarla sonra bu herif soylemişti dersiniz..

ben hergün oynuom onlarla herkesin nasıl oynadıgı da ortada dediğim gibi senin oyunlara gelip kendini geliştirmen gerek....www.naclan.com gir bu siteye mac demoları var onları izle bak bakalım kac tanesi duvar izlio....oyun görsün gözün belki bişiler kaparsın....

• quote:

quote:

quote:

ben hergün oynuom onlarla herkesin nasıl oynadıgı da ortada dediğim gibi senin oyunlara gelip kendini geliştirmen gerek....www.naclan.com gir bu siteye mac demoları var onları izle bak bakalım kac tanesi duvar izlio....oyun görsün gözün belki bişiler kaparsın....

Codteam cok demo izlemiş galiba bia yi filan ezip gecio dl yi mit i sw yi
    Sen daha pb li 1.2 nin wh sinin ciktigini bilmiosun kime laf anlatiyorum ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 11:55:35 >

• quote:

quote:

quote:

Hay parmagini seveyim
    ii dediklerimiz klandakilerin hepsi yapio rnde de var real atsde de var BiA takip edin takip ayakta uyumayin
    rnd de bitane yapio sesimi cikarmadim su ana kadar..kendi serverinde göz göre göre yapio
    1-BiA
    2-N/A
    3-ReaL ATS
    4-rnd
    Bu klanlar dewam etsinler whlerine başkalarida vardir wh yapan benim bitek bunlar gözüme çarpti......DoD {MiT} ottoman dl ve sw klanlarinda su ana kadar rastlamadim işte bunlar benim ilk 5 clanim
    itirazi olanlar olacaktir ama üsteki yaziyi okuyun diyorum...:::::Ben size dünya yuvarlaktir diyorum siz bana düzdür diosunuz:::::............
    He bide klan ismi olarak verdim ama bunlarda 1 kaç kişide gördüm ismini hatirlayamadigim için klan ismi olarak verdim dürüst oyniyanlar vardir tabiki aralarinda

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolunay -- 12 Mayıs 2006; 16:53:29 >

• quote:

quote:

quote:

Hay parmagini seveyim
    1-BiA
    2-N/A
    3-ReaL ATS
    4-rnd

Asiller idare eder.Acizler sikayet eder.Basitler iftira eder.
    COd1 cıktıgından beri Online oynarım cok sukur bizim klanda ve ya NA vs. klanlarında hile ile alakalı hicbirsey yoktur...Kulaklık diye birsey vardır bizde ses dinleriz Hatta NA da bi elemanda baya ii bi kulaklık var cok narin sesleri bile farkediyo....Birini camur atarken dusun kanıtın varsa cek deemoya at bana bende izliyim eger varsa Benim klanımdan bi hile kullanan Fenerliyim Cimbomlu olcam bak buyuk yemin ettim Bu arada Klan Hepinizin Bildigi BiA fakat ArtıK FeuerFrei>BiA Adım oyunda ReNNeG@De... taygunyavuz@gmail.com

Bekiyorum demonu....

• quote:

quote:

quote:

Hay parmagini seveyim
    1-BiA
    2-N/A
    3-ReaL ATS
    4-rnd

Beyler şurda neredeyse 2 senelik clanız (eski cod oyuncuları bizi bilir yakından) şimdiye kadar kimse düşmanımız dahil, bizim hakkımızda hilecisiniz diye konuşmadı ve konuşmicakta merak etmeyin. Kardeş böyle sallama iftiralarla gelme kanıt göster pls ben bile o kadar adam görüyorum hileci ama kanıtım filan olmadan demiyorum kimseye şu hileci bu hileci diye. Bizim clandaki adamlar daha single'da bile hile yapmaya çekinen tipler.. Zaten hileci olduğunu düşündüğüm, gördüğüm bi adamı da babamın oğlu olsa bu clanda barındırmam. O yüzden lütfen her iyi oynayana hileci demeyin ama hileci olduğunu düşündüğünüz adamın da peşini bırakmayın demolar alın kanıtlayın vb vb..
    FeuerFrei> M3moC@n*BiA

• arkadaşlar kimsenin adını ben vermedim kurumsal bir problemimiz yoktur ben şahıslardan bahsetmiştim tabi bunların sizin klanlarınızla alakası yoktur çünki sizin serverlerinize girmedim şimdiye kadar.
  • Kiminki daha uzağa gitti bu yarışta?
    Sonuç ne?
    Kim hileci,kim ii oyuncu?
    Hileci diyenin kanıtı war mı?

??????????

Bu mesele derin mesele bitmez.
    Alırım demonu dersin,olur biter.

Ama gerçek şudur ki "Hiçbir şey göründüğü gibi değildir."
    Bazı gerçekler açıktır.
    Kimse uzaydan inmemiş ki milletin 5 katı frag yapsın.

Ya boş verin de acıktım ne yicem?
  • süpersin warrior eywallah
  • Ayrica hepsi icin demedim die de yazdim sadece bi kiside gördüm BiA
    Neyse siz bildiginiz gibi oynayin..
    Benide pek tinlamaz kanit istersiniz tabi kanitim yok sadece iddaa ediorum iddaa da kalir amma bu sizin whci olmadiginizi göstermez ii günler
    bu konuda baska bişey yazmiyacagim
    İi ce okuyun yaran varsa gocunursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 21:46:18 >
  • bizim bakkal mehmet amcanın oğlu var himmet onların klanı çok iyi
  • suyu çıktı bu muhabbetin alay konusu olmuş
  • quote:

Ayrica hepsi icin demedim die de yazdim sadece bi kiside gördüm BiA
    Neyse siz bildiginiz gibi oynayin..
    Benide pek tinlamaz kanit istersiniz tabi kanitim yok sadece iddaa ediorum iddaa da kalir amma bu sizin whci olmadiginizi göstermez ii günler
    bu konuda baska bişey yazmiyacagim
    İi ce okuyun yaran varsa gocunursun

nedemek Yarası olan gocunur ya sen isim vermişşsin Bia Demişsin Bia sahipsiz bi klan degil ki kimse sessiz kalsın savunncaz tabbii ii o zmn ben senin kişiligin hakkında agza alınmıcak seyler ediyim ama sen bana cvb verme ee yarası olan gocunur.....

Oynayamıyorsun bari oynayanalra saygın olsun....

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.