Şimdi Ara

En güçlü en iyi klan HaNgisi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz daha kurmadık...!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

quote:

Orjinalden alıntı: d!N@Mo

Beyler N/A klaninda NEXUS die ii oyniyan bi eleman var dikkat ederseniz sevinirim onda wh var 1.2 serverlerinde wh ile oynuo
    Sonuç olarak cogunda wh var clanda oyniyan oyunculara dikkat ederseniz sevinirim
    İftira atma die bişey söylemeyin benimde bi bildigim varki söylüyom Bu oyunu 1 senedir oynuom belli bi tecrübem vardir dimi
    PB li serverlerde hile olmaz demeyin yani... hackerler caresini bulmuştur

yannıs bi düşünce bence nex yıllardır bu oyunu oynuyor ve gerçekten güzel (taktik) oynuyor.ii oynayan oyuncuya herzaman bi kulp takılıo...bi de su var yok aim var yok wallhack var yok bilmem ne var ...vs vs muabbetine girilio bunları kullanmayan birisi bunun ne işe yaradıgınınerden bilio...

SeN kimsin.1
    Nexus Cok yakindan taniomusun.2
    He bide ayrica cogu adami pusu yaptigi yerde göz göre göre vurdu ziplio arkasini dönüo adami görmeden ates etmeye başlio onu birak ben o bildigin eziklerden deilim o muameleyi yapmaya kalkma neyin ne oldugunu bilioruz
    Her zaman savundugum bi tezde ii oyniyan klanlarin hepsin wh ci vardir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 11 Mayıs 2006; 18:14:19 >

• bence BiA rulaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

en güçlü clan free clandır ben free takılırım clan falan bahane

yok abi yok en az 2 adamın olacak arkanı koricak veya grup gidicen ne bilim iyi oluyo yaaa

her zaman arkanda mı olcak adamların

hayır en azından sağı solu kollarlar aga bir yeri bom boş bırakıp hucum edilirmi yaaaa

• arkadasım asıl sen kımsın kı nexus a boyle bır suclamada bulunuyorsun..N/A takımı su an TR nin en onu acık klanıdır.turnuvalarda mucadele edebılecek gucu var..ıyı bırı asla wh yapmaz..o kendı yetenegıyle buralara gelmıs bır oyuncu haa bıde senın gıbı sahte cd key kulllanan bırı degıl tum N/A oyuncuları orjınal oyunla mucadele edıyorlar artık...onun bu ıste yetenegı ve kabılıyetı var ki senden benden belkı den bu topıc tekı herkesten ıyı oynuyor...bunu neden kendıne sorun yaptın anlayamıyorum..onu neden cekemıyorsun..neden kendıne onun yetenegını oldugunu ve ıyı oynadıgını kabul ettıremıyorsun..kendısını tanısaydın hıcbır zman boyle dusunmezdın... nexus dan daha hatta cok daha ıyı oyuncular var..avrupada onlara da mı hılecı dıyeceksın onune gelen ben prof um dıyor.neye dayanarak bı turnuvaya katılmıs mı??? bu ısten para kazanmıs mı ?? profosyonel oyuncular bu ısten onlıne gamıng anlamında dunya capında turnuvalara klan olarak ve oyuncu olarak katılıp para kazanıyorlarkendı yeteneklerının emeklerının karsılıgını alıyorlar...sen ıse bu yonde caba sarfetmekte olan bır klana kalkıp klanın oyuncusuna camur atıyorsun artık bunu herkesın bılmesı ve kabullenmesı lazım NA takımı su an TR de taktık profosyonellık klan anlayısı acısından en ıyı klan dır... cok da ıyı oyunculara sahıptırler...hepsı de sevılen sayılan adamlardır... artık sende bunu kabullenmen lazım.. senın karsında (NA takımı nı kastedıyorum..) cocuk yok hepsı koskoca adamlar senın bence kendınle sorunun var..bunu baskasına atıyorsun..sende caba sarfet bu ısı kafana koy sende yıllar gectıkce onlar kadar ıyı tecrubelı bırı olabılırsın.. o zman senın hakkında boyle seyler dusunenler olsa ne hıssedersın neler dusunursun....????

• quote:

quote:

quote:

Beyler N/A klaninda NEXUS die ii oyniyan bi eleman var dikkat ederseniz sevinirim onda wh var 1.2 serverlerinde wh ile oynuo
    Sonuç olarak cogunda wh var clanda oyniyan oyunculara dikkat ederseniz sevinirim
    İftira atma die bişey söylemeyin benimde bi bildigim varki söylüyom Bu oyunu 1 senedir oynuom belli bi tecrübem vardir dimi

yannıs bi düşünce bence nex yıllardır bu oyunu oynuyor ve gerçekten güzel (taktik) oynuyor.ii oynayan oyuncuya herzaman bi kulp takılıo...bi de su var yok aim var yok wallhack var yok bilmem ne var ...vs vs muabbetine girilio bunları kullanmayan birisi bunun ne işe yaradıgınınerden bilio...

SeN kimsin.1
    He bide ayrica cogu adami pusu yaptigi yerde göz göre göre vurdu ziplio arkasini dönüo adami görmeden ates etmeye başlio onu birak ben o bildigin eziklerden deilim o muameleyi yapmaya kalkma neyin ne oldugunu bilioruz

ben patcher im.... ikincisi nex i tanıyorum uzun zamandır... cogu senin gibi düşünüo ii oyuncular hakkında..ortada otobüs beklerlersen mermi manyaa olursun bu kadar basit .. Nex cod da secili oyunculardandır.bu yüzden seninle wh muabbetine bile girmicem.. sen bu aksam bi oyuna gel....mix sd 1 veya sd 2 de olurum...görelim senin oyununu bu suclamalarının ne kadar arkasındasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoSh_TR_JuDgE_TR -- 11 Mayıs 2006; 20:16:24 >

• Çüş abi harbi çüş ya.Dünya nereye gidiyor ah bir bilsem..Bir ara otur adam gibi izle Nexus'u.He yanlız "Yaw bu adamda kesin hile vardır" gözüyle değil(!) "acaba birşeyler kaparmıyım" gözüyle izle!..Sen Call of Duty'de single da etrafta dolanırken o adam lig maçlarına çıkıyordu..
    quote:

• Güzel muhabbet dönmüş. Türkler arasında bilmem ama yabancılar içinde Disconnected klanı genel olarak oldukça iyi oynuyorlar(-dı). CoD2 de onların sayesinde çok şey kazandım. Çoğu zaman oyuna girmez, sadece dışarıdan eZze ya da Toasted Jew'i izler, nasıl oynadıklarını inceler, taktiklerini ezberlerdim. Sonuçta CoD:UO'dan CoD2 ye geçtiğimde alışmam pek kolay olmadı oyuna. Çoğu kişi hileci olduklarını düşünürdü ama onları uzun uzun izledikçe aslında ne kadar zekice oynadıklarını görmüş oldum.

Türkler arasında derseniz; oyun oynarken pek isimlere ve klanlara dikkat etmem açıkçası (birkaç tanesi hariç). Sadece belirli kişiler vardır gözümde, onların oyunlarını severim: ör: (N/A) Wicked, (BiA) Aslan, [T-ForCe]m@t (bizim klandan diye kıyak geçtiğim falan yok), (N/A) HofSorroW gibi oyuncular aklımda kalanlar. Tabi zamanında oyununu çok beğendiğim halde daha sonradan fena halde hayal kırıklığa uğradığım kişiler de var (malum sebepten dolayı).

Kısacası, benim için iyi klan yoktur, iyi oyuncu vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 11 Mayıs 2006; 23:39:27 >

• hiç kimseyi oturup izlemedim ama dikkatimi çeken kişiler oldu

yabancı bi eleman var tiny serverda @p.master Nl clanında yarı türk yarı hollandalı ''unkown'' nikli çocuk baya ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Çüş abi harbi çüş ya.Dünya nereye gidiyor ah bir bilsem..Bir ara otur adam gibi izle Nexus'u.He yanlız "Yaw bu adamda kesin hile vardır" gözüyle değil(!) "acaba birşeyler kaparmıyım" gözüyle izle!..Sen Call of Duty'de single da etrafta dolanırken o adam lig maçlarına çıkıyordu..
    quote:

Yapma yaff söyledigin cok biyerimdemi sanion

• quote:

quote:

quote:

quote:

SeN kimsin.1

ben patcher im.... ikincisi nex i tanıyorum uzun zamandır... cogu senin gibi düşünüo ii oyuncular hakkında..ortada otobüs beklerlersen mermi manyaa olursun bu kadar basit .. Nex cod da secili oyunculardandır.bu yüzden seninle wh muabbetine bile girmicem.. sen bu aksam bi oyuna gel....mix sd 1 veya sd 2 de olurum...görelim senin oyununu bu suclamalarının ne kadar arkasındasın...

Ben o cocukla oynamadim izledim İZLEMEKK ANLADİN??????????
    Ne derseniz deyin kardeşim .... wh li oyniyan oyuncular sıkışınca ii oyunculara camur atmayin falsatasini söyler dururlar ben bişey gördüm uyardim ..

• quote:

quote:

quote:

quote:

SeN kimsin.1

bi gün teke tek yapalim ama MERMİ MANYAGİ olursun BUKADAR BASİTBugün yoktum.. Yarina saat yer ver kapişalim ok??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 2:41:57 >

• eheh süper muhabbet dönmüş ne güzel

• bi gün teke tek yapalim ama MERMİ MANYAGİ olursun BUKADAR BASİTBugün yoktum.. Yarina saat yer ver kapişalim ok??

heee tamam yapalım mermi manyagı yapacak olan sensin bi zamet server ı bul Ip sini de buraya yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoSh_TR_JuDgE_TR -- 12 Mayıs 2006; 9:32:10 >
  • Orjinalden alıntı: CoSh_TR_JuDgE_TR

bi gün teke tek yapalim ama MERMİ MANYAGİ olursun BUKADAR BASİTBugün yoktum.. Yarina saat yer ver kapişalim ok??

heee tamam yapalım mermi manyagı yapacak olan sensin bi zamet server ı bul Ip sini de buraya yaz

Sizin klanla yapalim hatta cosh tasin sanirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arakabdullah

arkadasım asıl sen kımsın kı nexus a boyle bır suclamada bulunuyorsun..N/A takımı su an TR nin en onu acık klanıdır.turnuvalarda mucadele edebılecek gucu var..ıyı bırı asla wh yapmaz..o kendı yetenegıyle buralara gelmıs bır oyuncu haa bıde senın gıbı sahte cd key kulllanan bırı degıl tum N/A oyuncuları orjınal oyunla mucadele edıyorlar artık...onun bu ıste yetenegı ve kabılıyetı var ki senden benden belkı den bu topıc tekı herkesten ıyı oynuyor...bunu neden kendıne sorun yaptın anlayamıyorum..onu neden cekemıyorsun..neden kendıne onun yetenegını oldugunu ve ıyı oynadıgını kabul ettıremıyorsun..kendısını tanısaydın hıcbır zman boyle dusunmezdın... nexus dan daha hatta cok daha ıyı oyuncular var..avrupada onlara da mı hılecı dıyeceksın onune gelen ben prof um dıyor.neye dayanarak bı turnuvaya katılmıs mı??? bu ısten para kazanmıs mı ?? profosyonel oyuncular bu ısten onlıne gamıng anlamında dunya capında turnuvalara klan olarak ve oyuncu olarak katılıp para kazanıyorlarkendı yeteneklerının emeklerının karsılıgını alıyorlar...sen ıse bu yonde caba sarfetmekte olan bır klana kalkıp klanın oyuncusuna camur atıyorsun artık bunu herkesın bılmesı ve kabullenmesı lazım NA takımı su an TR de taktık profosyonellık klan anlayısı acısından en ıyı klan dır... cok da ıyı oyunculara sahıptırler...hepsı de sevılen sayılan adamlardır... artık sende bunu kabullenmen lazım.. senın karsında (NA takımı nı kastedıyorum..) cocuk yok hepsı koskoca adamlar senın bence kendınle sorunun var..bunu baskasına atıyorsun..sende caba sarfet bu ısı kafana koy sende yıllar gectıkce onlar kadar ıyı tecrubelı bırı olabılırsın.. o zman senın hakkında boyle seyler dusunenler olsa ne hıssedersın neler dusunursun....????

N/A bilmemne beni klanin ismi cismi yok uzaya kaçmiş yok ayda ilk ufo yu bulmuş bilmemne beni tinlamaz
    siz ii oynuo dediginiz adamlarin hepsi wh cidir ve bunu caktirmadan yapiolar bukadar basit...
    Adamin yerini bilirsen tabiki ii oynarsin
    Mesela o klanda orenshii die bi eleman var N/A da ona bişey dedimmi hileci veya bilmemne cünkü hile yapmadan oynuo...
    Taktikle bi yere kadar oynarsin oyuncu faktörü önemlidir bunuda wh le sagliolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 10:17:53 >

• işte muhteşem kadromuz klanımız oynasanada en duyulmuş klanlardandır!!

klan tagı: [w_lt]

www.legendaryteam.com.tr.tc

MENAJERLER;
    legendary_lord : KLAN SAHİBİ
    DENCER
    darkwatch_93

KAPTANLAR;
    Turkex
    [w_lt]t_1000

LİDERLER;
    cizzz
    alqer

OYUNCULAR;
    @lper92
    by_forza
    gurhan90
    köroğlu
    OnsekizMart
    pesimist8888
    pit_fighter
    rafi_025
    [w_lt]ReX
    rolly1973

klan maçı yapmak isteyen warmı?

• Klanin Reklamini yapma
  • Cogunuz cakaliz dionuz ama ayakta uyutuolar sizi be...
    biraz daha dikkatle oynayin oyunlarinizi
    Hele hele ii oyuncu dediklerinize cok dikkat edin ii oyucuda ondan vuruo demeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 12 Mayıs 2006; 10:36:07 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.