Şimdi Ara

En güçlü Anime/Manga Karakteri (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
4
Favori
54.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolun bir de şöyle bir durum var bu saiyanlar ölümsüz olabiliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

saolun bir de şöyle bir durum var bu saiyanlar ölümsüz olabiliyormu

Yaşlanarak ölüyorlar mı emin değilim yaşlılıktan ölen saiyajin görmedim genelde savaşlarda ölüyorlar ama sanmıyorum ölümsüz olduklarını..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltimateEchelon

Tabiki Alucard evreni patlatsan da yok efendim zamanı durdursan da ağzınla kuş yakalasan ölmeyen birşeyi öldüremezsin her şekilde tekrardan diriliyor

Bu arada devil may cry - dante baya havalı karakter çok aşırı güçlü bi karakter değil ama çok havalı :D

En güçlü Anime/Manga Karakteri

Dante hulktan daha güçlü.

• emriva12 kullanıcısına yanıt
    Hulk ne alaka?
  • hiç dragon ball izlemedim :D çok saçma bi soru olacak ama death note'a sahip birisi db deki karakterleri öldürebilme ihtimali var mı yoksa kalemi kullanamadan öldürürler mi ? gokuyu örnek alalım mesela , nadir bildiklerimden :D tabi deftere sahip kişinin hızı da önemli saçma soru ama yapıcak bir şey yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamdr1ng

hiç dragon ball izlemedim :D çok saçma bi soru olacak ama death note'a sahip birisi db deki karakterleri öldürebilme ihtimali var mı yoksa kalemi kullanamadan öldürürler mi ? gokuyu örnek alalım mesela , nadir bildiklerimden :D tabi deftere sahip kişinin hızı da önemli saçma soru ama yapıcak bir şey yok :D

Saçma bir soru değil, üzerinde konuşulabilir fakat Death Note ta açıklanmayan çok şey var. Mesela Ölüm defterine sahip meleklerin tanrısının gücü nedir gibisinden. Adı var kendisi ya da yaptığı bir şey yok. Bu yüzden en basitinden bakmalıyızı işe, yani Death note sadece insan kadar güçlü olan varlıkları öldürebilir gibisinden.

Goku bir insandan kaç kat güçlüdür hani, o tür şeyler (death note) kendisinden güçlü olan şeyleri (goku vs) etkilemez diye düşünüyorum.

Ayrıca ışık hızında dövüşebilen ve ışınlanabilen biriinden bahsediyoruz, rakibinin gücünü biliyorsa daha rakibi deftere kımıldayamadan işini bitirir

• bana öyle geldi izledikçe anlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 17 Temmuz 2014; 23:50:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Hulk ne alaka?

Hocam hulktan güçlü yani dante dmc4 oynayanlar bilir

• FMA'dan Edward Elric

çünkü adı geçen çocuk gerçeklik kapısı'ndan 4 kere geçmiş sonra tanrının gücünü ele geçirmiş homunculus father'ın döve döve suyunu çıkarıp sonra da göğsünde koca bir delik açmış.... bir de kendisine bücür deyin, öyle sinirleniyor ki kıza bile yumruğu çakar abi (metal olanı) o derece acımasızdır
  • RealGamer R kullanıcısına yanıt
    Tanrinin gucu ne? Kime gore tanri? Neler yapabilmis? Gezegen yok edebilmis mi veya galaksi yi? Veyahut bu gucte olan adamlarla savasmis mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 22 Ağustos 2014; 11:33:06 >
  • Father baya güçlüydü aslında, elinde yıldız falan yaratıyordu. Edward çok sağlam karakterdir çok severim ama abartmaya gerek yok güç olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just a Random Guy

Father baya güçlüydü aslında, elinde yıldız falan yaratıyordu. Edward çok sağlam karakterdir çok severim ama abartmaya gerek yok güç olarak..

Max Star buster mi yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin bence Uchiha Obito'dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Father baya güçlüydü aslında, elinde yıldız falan yaratıyordu. Edward çok sağlam karakterdir çok severim ama abartmaya gerek yok güç olarak..

Max Star buster mi yani?

Max neler yapabileceğini bilmiyorum ama kolaylıkla elinde yıldız yaratan bi abiydi kendisi izleyeli 5 yıl falan oldu tam hatırlamıyorum da felsefe taşlarının yan etkisinden yenildi diye hatırlıyorum Edward a sanki. Yani bi olaylar oldu yoksa çok saçma olurdu.
    O değilde baya baya unutmuşum FMA yı bi ara birdaha izleyeyim

• quote:

quote:

quote:

Max Star buster mi yani?

Max neler yapabileceğini bilmiyorum ama kolaylıkla elinde yıldız yaratan bi abiydi kendisi izleyeli 5 yıl falan oldu tam hatırlamıyorum da felsefe taşlarının yan etkisinden yenildi diye hatırlıyorum Edward a sanki. Yani bi olaylar oldu yoksa çok saçma olurdu.
    O değilde baya baya unutmuşum FMA yı bi ara birdaha izleyeyim

Tamam iste star buster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 23 Ağustos 2014; 15:25:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Tabiki naruto

• quote:

Orijinalden alıntı: dente239

Tabiki naruto

Tek izlediğin anime olunca Tabiki Naruto olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Squtoookalop

quote:

Tabiki naruto

beyler bu arkadasin yaptigi tatsizlik icin hepinizden ozur diliyorum kendisi sapikmidir nedir bilmiyorim forumu kirletme ve pesimi birak lutfenn

• quote:

quote:

quote:

Tabiki naruto

beyler bu arkadasin yaptigi tatsizlik icin hepinizden ozur diliyorum kendisi sapikmidir nedir bilmiyorim forumu kirletme ve pesimi birak lutfenn

Akuma_Blade 'e haber ver, bölüm uzaklaştırması vs versin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki naruto

Akuma_Blade 'e haber ver, bölüm uzaklaştırması vs versin.

tamam hocam boyleleri forumdan atilmali forumun duzenini bozuyorlar

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.