MAçı stadda izledim... 0-0 kende 2-0 kende bağırdık 2-2 ykende bağırdık. 3-2 mağlupkende bağırdık maç bitti takımı bağrımıza bastık... sen başka maçı izledin herhalde... lincoln yedek kulübesi yerine soyunma odasına giderse tabiki yuhalanır. hasan çok sevdiğim bir oyuncu olmasına rağmen futbol oynamayı unutmuş... oynua girdi hiçbirşey yapmadığı gibi öyle 4 top kaptırdıki akıllara zarar... hasanın oyuna alınması hatalıydı...
Tamam arkadaşım anladım.
Bana görede aktif taraftarı daha çok fenerbahçe nin.Şöyle örnek vereyim en yakın arkadaşım galatasaray lı devamlı tartışırız futbolla ilgili.Birgün forma alacağını söyledi fiyatını sordum 10 lira dedi bende orjinal alacak diye bekliyorum.Adamla 2 saat bunun tartışmasını yaptım.Nerdeyse fenerin orjinal formasını aldım diye kendimi suçlu hissedecektim.
quote:
Orjinalden alıntı: SS Karaçay
Beşiktaş Çarşı'sını ve büyük Beşiktaş taraftarını bu kupa aşklarından, mali şeylerden uzak tutun. Çoğunluk olmak hiç bir şey kazandırmaz. Zaten dğnya biliyor ki Beşiktaş taraftarını fb gs yle karşılaştırmak dahi komik ve gereksizdir.
Şu Türkiye nin en büyük taraftarına sahip takım son 10 yılda ne yapmış taraftarını arkasına alarak elle tutulur başarısı nedir?Sen çık bağır desibel rekorları kır takım bi halt yemedikden sonra bağır arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: temptations
kahve köşelerinde ücra mahallelerde Fenerbahçeliler önde gelir...Üniversitelerde ve Okullarda GS fark atar
Kaç mahalle gezdinde bu İSTATİSTİĞİ tuttun.Bu zihniyette o kadar insan var ki.
Yukarıda bir arkadaş istatistikten bahsetmiş standart sapmalar falan o standart bu futbolda öyle bir saparki aklın şaşar.İstediği kadar sapsın herkesin kendi taraftarı çok gelir gözünde.(Zaten istatistiği hiç sevmem 2 kere kalmıştım o dersten)
quote:
Orjinalden alıntı: Lord Westside
Micro_Processor
MAçı stadda izledim... 0-0 kende 2-0 kende bağırdık 2-2 ykende bağırdık. 3-2 mağlupkende bağırdık maç bitti takımı bağrımıza bastık... sen başka maçı izledin herhalde... lincoln yedek kulübesi yerine soyunma odasına giderse tabiki yuhalanır. hasan çok sevdiğim bir oyuncu olmasına rağmen futbol oynamayı unutmuş... oynua girdi hiçbirşey yapmadığı gibi öyle 4 top kaptırdıki akıllara zarar... hasanın oyuna alınması hatalıydı...